אני
אני חושבת שאני הכי זקנה בפורום הזה, אבל אולי אני בעצם יכולה לתת לכם נקודת מבט של אחת שכבר היתה שם... (סתם שורה מתנשאת) תיקון: של החיים ממרומי גיל 20 (כמעט). טוב אני מאיה מירושלים ובאר שבע. הדירה שלי (מהצבא) ממוקמת בירושלים. אוהבת: מסיבות בTLV, אומן, פורום. מוזיקה שחורה, סאבלימינל וג'ניפר לופז אצלי בדם ו... זהו. כשתתגייסו תבינו שלא צריך בעצם
כל כךךך הרבה בגדים רק בגדים לסופי שבוע (בגדי יציאה) וגם המשכורת הצבאית מספיקה למכנס וחצי בקושי... אז בוא נתאפס על עצמינו!!! מה שעושה את המראה מטוב למצויין זה הדברים הקטנים שלא חייבים להיות דווקא יקרים. רק מיוחדים ומקוריים. תהיו יצירתיים וחכמים ואל תוציאו כל כך הרבה כסף על אופנה כי גם ככההמכנס שקנית אתמול יהיה הכי אאוט מחר. וכמו שאומרים- חבל!
רוצה לתת לכם עצה אישית ממני. משהו שאני עשיתי. לפני שנתיים (כשהייתי בכיתה י''ב) נכנס המראה הצבאי לשניה לאופנה ויצא. זוכרים שהיה השיר SURVAIVOR של דסטניז ציילד. ואז קניתי מכנס 3/4 (!!) צבאי נמוך בזארה (זארה תמיד הוציאו גיזרות נמוכות) אחרי חודשיים הוא כבר לא היה אופנתי אז זרקתי אותו בארון ושכחתי ממנו. לפני שבועיים חיטטתי בארון וראו מה מצאתי! מכנס הכי אין בעולם... הכי עכשווי. שמתי גומיות (כמו הלוחמים) למטה עד במגפיים חגורה צבאית עם איזה חולצה רשת שקניתי בתקופה האחרונה ויצאתי איתו. קיצר מה זה התלהבתי מהמיחזור שעשיתי. אתם יכולים גם....תבדקו מה יש לכם בארון.