שרשור הכרות

i l0ve u

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

טוב אז ככה אני לא יודעת אם נעשה שרשור כזה מאז הקמתו של הפורום אז אני פותחת כזה עכשיו.....{היה את הסקר הארוך והמייגע שלא ממש הרבה ענו עליו ככה ש.....} אז שכל אחד ירשום:
שם
אזור התנחלות ואני יודעת תספרו קצת על עצמכם..... הנה שלי: שם: בר גיל: 14 וישוב: ליד נתניה

אור P

New member
הנה שלי ../images/Emo8.gif

שם: אור (P)
אזור התנחלות: המרכז (בלי פירוט)
קצת עליי...: אין לי מושג... אה, ובעוד שבועיים אני הולך לקסטרו מן/ כאוס/ רנואר מן לקנות בגדים, אין לכם מושג כמה חיכיתי לזה. כשאני הולך עם אמא שלי זה לא כדי לקנות 2 חולצות, זה לפחות 6 חולצות ו-4-5 מכנסיים!!

סתיו מ

New member
טוב נעיםם מאד

קוראים לי סתיו אני זקנה- עוד מעט 18 אני גרה במרכז וקניתי היום בגדים פצצצצצצצצתיים בסגנון צבאי..חולצת רשת צבאית שמתחת יש סטרפלס בצבא אופוויט בהיר שמחסה רק את החזה, ומכנס בהיר עם 2 סוגים של חגורות צבאיות. וקניתי עוד חולצה בהירה מהמממממממתתתתת שמתאימה למכנס הבהיר עם החגורה. זהו- רציתי לשתף. נעים מאד

סתיו מ

New member
יש לי סוד קטן לספר לכם

מכירים את השרשרת דיסקית הצבאית המדהימה? יופי כי אתם יכולים ללכת לריקושט ולהביא להם את השם והתעודת זהות והם מכינית ממש שרשרת דיסקית אורגינלית עם השם שלכם- משהוווווווו מהמם אל תוותרו - רק 50 שקל.

אור P

New member
בקשר לעצה.. (ראיתם את קטלוג רנואר?)

הייתי ברנואר מן וגם ראיתי את הקטלוג שלהם - ובאמת פשוט אכזבה. לא מצאתי בגד אחד יפה שם
.

מאיה1983

New member
חחחחח 50 שקל!!!!

אל תוציאו כל כך הרבה על דיסקית מסכנה.... תבקשו מחבר/שכן חייל.... חבל על הכסף שלכם.... מקבלים בבקו"ם חינם! חח

זהההההה פשווטטטט

מההההמםםםם כללללללל מהההההה שקניייייתתת ,וכלללללל מההההה שכתתתתבתתתתתת

keren201

New member
אז ככה ../images/Emo140.gif

שם:קרן גיל:17 אזור התנחלות:ראשוןמערב קצת על עצמי?חחח.....חולת נפש במובן החיובי :),חולת ג'ינסים של קרוקר, חולת רחוב שנקין,חולת שטויות,אוהדת של מכבי ת"א, חולת שופינג,בגדים בגדים בגדים..... אממ.....ושונאת את הלוק הצבאי(שהוא כלכך באופנה):) כשתגיעו לצבא תבינו.... אממממ...זהו בקיצור :) א...לא,ואוהבת לרקוד סלסה :)

קצת פרטים עליי...

שם: חן (או מיקי איך שבא לכם...)
אזור התנחלות: נס ציונה
קצת על עצמי: אממ אני משחקת כדוריד...חולה על אמינם ובעיקר את מכבי ת"א (כדורסל
) ואת בנו אודריך המושלם
אמממ מה עוד? אמממ אני אוהבת לרקוד (חולה על מסיבות, מועדונים...), אוהבת לשחק עם הכלבה שלי-גאיה *גאיה לאב יו* ולהסתובב עם חברים,חברות... כמובן אוהבת לצאת לשופינג כמה שיותר יותר טוב...אממ וזהו נראה לי...:)

FrooTeLa

New member
היי ../images/Emo9.gif

רק רציתי להגיד שזאת אני, נופעית
into your soul החלטתי להחליף כינוי, כיייי כבר נמאס ממנו שיהייה במזל כל טוב וגמר חתימה טובה.

una chiqita

New member
אני

שם:קרן גיל:17.5 אזור התנחלות: תל אביב על עצמי: אוהבת מוסיקה שחורה,אוהבת לרקוד, לצייר... מה עוד.?.. וברור מתה על קניות!!! אופנה וכל השאר!!

מאיה1983

New member
אני

אני חושבת שאני הכי זקנה בפורום הזה, אבל אולי אני בעצם יכולה לתת לכם נקודת מבט של אחת שכבר היתה שם... (סתם שורה מתנשאת) תיקון: של החיים ממרומי גיל 20 (כמעט). טוב אני מאיה מירושלים ובאר שבע. הדירה שלי (מהצבא) ממוקמת בירושלים. אוהבת: מסיבות בTLV, אומן, פורום. מוזיקה שחורה, סאבלימינל וג'ניפר לופז אצלי בדם ו... זהו. כשתתגייסו תבינו שלא צריך בעצם כל כךךך הרבה בגדים רק בגדים לסופי שבוע (בגדי יציאה) וגם המשכורת הצבאית מספיקה למכנס וחצי בקושי... אז בוא נתאפס על עצמינו!!! מה שעושה את המראה מטוב למצויין זה הדברים הקטנים שלא חייבים להיות דווקא יקרים. רק מיוחדים ומקוריים. תהיו יצירתיים וחכמים ואל תוציאו כל כך הרבה כסף על אופנה כי גם ככההמכנס שקנית אתמול יהיה הכי אאוט מחר. וכמו שאומרים- חבל!
רוצה לתת לכם עצה אישית ממני. משהו שאני עשיתי. לפני שנתיים (כשהייתי בכיתה י''ב) נכנס המראה הצבאי לשניה לאופנה ויצא. זוכרים שהיה השיר SURVAIVOR של דסטניז ציילד. ואז קניתי מכנס 3/4 (!!) צבאי נמוך בזארה (זארה תמיד הוציאו גיזרות נמוכות) אחרי חודשיים הוא כבר לא היה אופנתי אז זרקתי אותו בארון ושכחתי ממנו. לפני שבועיים חיטטתי בארון וראו מה מצאתי! מכנס הכי אין בעולם... הכי עכשווי. שמתי גומיות (כמו הלוחמים) למטה עד במגפיים חגורה צבאית עם איזה חולצה רשת שקניתי בתקופה האחרונה ויצאתי איתו. קיצר מה זה התלהבתי מהמיחזור שעשיתי. אתם יכולים גם....תבדקו מה יש לכם בארון.

keren201

New member
מאיה אם התכוונת אלי..

אז נכון אני בת 17,אני לא בצבא.... אני בבית ספר צבאי של חיל האויר,ואנחנו הולכים עם מדים.... אני כבר שנה שלישית עם מדים ונשארו לי עוד 6,7 שנים.... למה כלכך הרבה? אני מתכוונץ להמשיך יג' יד' ןאם בבית ספר שלנו ממשיכים מכללה אז חותמים קבע שנתיים... ככה שהלוק הצבאי דבוק אלי לעוד הרבה זמן...:(

מאיה1983

New member
אההההההההההה

אבל מדים לבנים זה יפה לדעתי. זה גם קופיקו עם כיסים בצדדים אז בכלל סבבה. פי 10 ממדים ירוקים

i l0ve u

New member
מצאתי חצאית צבאית!!!!!!!

אמא שלי קנתה לי שהיתי בעתה ג' נראה לי וכמובן שאף פעם לא לבשתי אותה בעצם אולי כן לא זוכרת אבל היא הייתה זרוקה בארון ופתאום שסידרתי מצאתי זה כזה שאווה אבל היא מידה 12 נתתי אותה לאחותי אבל פתאום קלטתי כמה פעמים כמעט זרקתי אותה ועכשיו תיראו כמה היא תהיה שימושית...

Nשמה

New member
ואני...

שאלום... אני חדשה כאן... אני בת 16 ו8 חודשים... אני גרה באיזה חור ליד כפר סבא. אני אוהבת ללכת פעם בשבוע (בדרך כלל בימי שישי ובחופשות) למקום הכי שווה בארץ TLV. זה כמו ספורט בשבילי זה משחרר וממש כיף. אני הולכת לעשות קניות בדרך כלל בשינקין אבל תמיד אני מוצאת את עצמי בשוק הכרמל מוציאה 20 שקל על חולצה... יש לי משהו עם שווקים... לא יודעת כנראה בגלל שהכול זול שם. זה כיף ללכת לקניות עם 200 שקל בכיף ולחזור עם שקיות עמוסות מאשר ללכת לאחת החנוית של המותגים כמו קסטרו דיזל וכו, ולחזור הביתה עם חולצה אחת... אני אספר לכם מה לבשתי לפעם הראשונה שהלכתי לדיסקוטק: הלכתי עם חברה לתחנה מרכזית (בת"א!) וקניתי שם חולצה של סטוצ'י (מכירים?) ב 10 שקל. חזרנו הבייתה בערב והיה לנו רק חצי שעה להתכונן לדיסקוטק. לא היה לנו מה ללבוש אז לקחתי את החולצה וגזרתי לה כול מיני שונצים וחורים. עם חצאית ג'ינס מיני, וגרביון רשת שחור. הפואנטה כאן היא שכדי לדפוק הופעה לא צריך לבזבז 300 שקל על בגדים, כשאפשר לקנות את החולצות של סטוצ'י (אפשר למצוא בכול שוק ובתחנה מרכזית) ב 10 ולעצב אותה כמו שאת רוצה להוסיף סיכות שרשראות וכול מיני שטויות וככה להיראות הכי אין שאפשר...

למעלה