שרשור הכרות

SsssTaaaR

New member
../images/Emo41.gifעכדיו אני!!../images/Emo41.gif

שם: מעיין גיל: 14 וחצי אזור התנחלות: ירושלים-->מבשרת ציון קצת על עצמי: אממממממ... אתמול קניתי משקף(
) בצבע חום שקוף... מ-ה-מ-ם ועוד כל מיני דברים שאין לי כוח לפרט עליהם

apl

New member
../images/Emo160.gif אני

אז ככה:אני ענת(י) ,בת 17 וחצי+- מנתניה.... תלמידה בהכחשה,לומדת במגמת כלכלה-סוציו(מעניין
)בבצפר,מעבירה את החופש בכיפ..בין המועדונים השונים,לקראת סופ לימודי הנהיגה שלי(בע"ה רשיון בחודש וחצי הקרובים)ובגדול...מעבירה את הזמן עם החבר'ה,וגם במאבק עיקש עם הצבא..(האמממ הם עוד ישמעו ממני)לקבל את מה שאני רוצה... ובקטן חושבת שקרבי זה הכי אחותי...
"ואם אני לא טס(ה),אפאחד לא טס"...
אוהבת כמעט כל דבר שקשור לצבאנו,נהנית מהחופש הקצרצר וזהו.. שיהיה חופש נעים וכשר(_
_)תאכלו בכיפ לחמים בורקסים ומסטיקים(לא כשר.אני יודעת)ושמרו על קולוריותיכם... בייביי ויום נעים

apl

New member
תוספת:התייחסות לבגדים:

בקשר לאופנה הצבאית,אני קניתי לפני בערך חודש מכנס 8\7 בהוניגמן,חאקי עם שרשרת כזו...אני לא ממש מעוניינת שכל הארון שלי יהפוך למלתחה באופנה הצבאית,חוצ מאולי 2-3 חולצות שאני אלבש עם אותו המכנס,כי אולי עוד כמה חודשים זה יצא מהאופנה ואני אתקע... חוצמזה,שאני גרופית של ג'ינסים(נוח יפה ומסוגנן)ומאוד אוהבת אותם, השבוע התחלתי את העשירייה השנייה שלי בג'ינסים(קניתי בקסטרו ג'ינס עם חגורה כתומה-->מהמם,בחמישי) והשבוע מתכוונת ללכת עם *אבא* לקנות חולצות במרכז קניות החדש והענק 10 דקות מהבית,ויש שם הרבה חנויות שאפשר להוציא שם כסף...ולחזור עם חתיכות בד למיניהן... אז מה רע?! שישדרג קצת את המלתחה של הבת שלו.....
(הוא הציע לי היום
)...

PiXeLiTa

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

אדוונת
14
אזור התנחלות
מה זה יעזור לכן אם אתם לא מכירים8-|. סתם, עזבו, זה איפה שהוא ליד ב"ש...
על עצמי? חולת שופינג (ואוהבת להוציא כסף בכלל
ולא משנה על מה
), תלמידה משועממת, וכבאית בפנסיה.

בלגאנים

New member
אני הכי מבוגרת מכוווולכם

בת 21 וחצי מחיפה עוד עלי תקראו בכרטיס האישי שלי

../images/Emo118.gif אניייי

חח הצתרפתי ואז נסעתי לטיול (ים אל ים) אז לא רשמתי כלום... שם: שחר גיל: 13 אזור: ליד מודיעין... ממילא לא תכירו... על עצמי: ההמממממממממממ... מה אני אמורה לכתוב על עצמי? אין לי מה לכתוב על עצמי... עצמי זה עצמי...

spur girl

New member
../images/Emo108.gifהנה הפרטים!!!

היי אני חדשה אז זה הזדמנות נהדרת בשבילי להכיר משהו שם: פולינה (כן אני יודעת שם לא רגיל ולא לא נולדתי בפולין) גיל:14 ישוב התנחלות: אשדוד אשמח עים תכתבי לי משהו (שלחתי לכולם חג שמח) ביי ביי in big love supr girl

למעלה