שרשור הכרות

mmhbk

New member
מכור זאת לא המילה

כבר יש לי שם בערך 570 הצבעות

mmhbk

New member
וכבר כמה זמן אתה מודע לאתר הזה?

לא יכול להיות שראית רק 40 סרטים

Moreiro

New member
היא לא ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

היא חתמה עד בערך שנת 2006 שזה אומר 5 עונות בערך.. תלוי כמה הקהל יאהב את זה.. הרי בשלב מסוים יתחיל להימאס לה לשחק 10 שנים באותה הסדרה..

RenanaD

New member
לא נורא!!!

גם זה מספיק!!! חחחחחחחחחחחח נקווה שיהיה יותר, עלי דברים נמאסים רק אחרי ה-ר-ב-ה מ-א-ו-ד זמן!!

tslilush

New member
יש יש סוף סוף פורום זהות בדויה!!!

שלום שלום אנשים, אני צליל בת 17, ומתה על הסידרה הזו... העונה נגמרה... ואין לי כוח לחכות 4 חודשים וגם לא רוצה לראות את זה באיכות זולה מפה ומשם...

A n g e l u s

New member
היי. ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

שמי רועי, אני בן 12 מראשל"צ ואני מאוד אוהב אליאס, ראיתי ביינתים עד 214, ואני תכף הולך לראות 215, אני רואה 2 פרקים ביום ככה שבעוד שבוע וכמה ימים אראה כבר את הכל.

Moreiro

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אני מור, בת 14 מפתח תקווה, ראיתי את העונה השנייה עד פרק 14 ונתקעתי אחרי הפרק הזה כי כבר אין לי מקום על המחשב ל15 פרקים
ואני עוקבת כמובן אחרי העונה השלישית שמשודרת בארה"ב.

212girl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

קוראים לי צליל, אני בת 13 ראיתי את כל העונה הראשונה, עכשיו השנייה יורדת..לאט לאט..

ועכשיו אני ../images/Emo80.gif

אני הזקנה של הפורום הזה , ואני לני ואני בת .. מבירת הנגב ואני מודה שאני מכורה לסדרה , כל יום א' דאגתי להיות בבית ולא בעבודה כדי לצפות בסינדי ומייקל . הפיפוריט שלי הוא : לא מייקל אלא ברדלי שמשחק את ויל ( דהההההההההההה) חבל שהקימו את הפורום אחרי שהעונה הסתיימה . דרך אגב מישהו יודע מתי היא תשודר הארץ ???

למעלה