שרשור הכרות

go girl1

New member
טוב גם אני!../images/Emo66.gif

אני בפורום הזה בפורום השני של הספרים פורום מלחמת הכוכבים- חיחי אנשים קצת התעצבנו שם עלי אבל זה עבר... פורום ברי סחרוף- פורום מעולה! רק שאני לא ממש כותבת רק קוראת... הייתי פעם בפורום מוניקה סקס אבל אנשים שם ממש... אז עזבתי הייתי בפורום עברי לידר אבל הייתה שם אוירה לא נחמדה אז פרשתי אחרי 2 הודעות...

חחחח

יופי שאימצת את הרעיון שלי... והאוירה פה היא משהו משהו (במבטא של גרייניק עושה את הדמות של דויט עם ט' שאומר הרבה "משהו משהו")

rakefet1989

New member
אני בפורומים:

1. שר הטבעות - הסרטים - נכנסת כל יום אבל בקושי מגיבה.. 2. טולקין ושר הטבעות - אבל אני רק קוראת ולא מגיבה 3. אורלנדו בלום - כנ"ל 4. ג'וני דפ -כנ"ל 5. עוד פורומים אחרים לא בתפוז.

pookacha1

New member
אני בפורומים ../images/Emo85.gif

שר הטבעות- הסרטים ואורלנדו בלום

aniviel

New member
אני בפורומים...

הזה כמובן
טולקין ושר הטבעות כמובן אורלנדו בלום מדי פעם סרטים מדי פעם ולא בתפוז אני בשלושה פורומים של אוספי חתימות בפורום lotruk.com של שר הטבעות ובפורום aaaevents.co.uk וautographmania.co.uk, שאלו שני האירועים שאני טסה שלהם של שר הטבעות
ועכשיו זו הזדמנות להגיד חג שמח לכולכם
תאכלו הרבה בליל הסדר שאני לא אהיה הפרה היחידה חח
ויאללה, אני יוצאת עכשיו לחיפה, בגלל הפקקים צריך לצאת מוקדם
ביי

שיהיה לך ליל סדר נעים!!!

תהני כמובן ושתחזרי בהקדם!!! ולא ידעתי שאת אוהבת את אורלנדו בלום....

aniviel

New member
מאוד אהבתי אותו פעם...

הוא היה ה"בייב" הזמני שלי, חח... כל פעם יש לי מישהו שאני דלוקה עליו ואז אני ממשיכה הלאה ועוברת לאחד אחר... מאז הבכורה בלונדון של שיבת המלך עברתי לבילי בויד
אבל עדיין יש לי נקודת חולשה לאורלנדו חח... אני חושבת שזה בעיקר בגלל לגולאס כי את וויל טרנר ממש לא אהבתי

אלרוס

New member
טשי, את פושעת

איך את מעיזה לחתוך את גימלי? גימלי, תעשה לי סנדוויץ'!

הייתי פעם Tashi Of Puppe†s

ואני נמצאת בפורומים: אריאל פאוור מטאל מאגיה וכישוף פיות שדונים וכל השאר סרטים מסתבר שאני נמצאת ביהודים בנות סקס לנוער טולקין שרה"ט סרטים

הכינוי שלך מזכיר לי...

את המשפט שאחד השודדים ב"שודדי הקאריביים" אמר לקיירה נטלי (שמשחקת את אליזבת') "HELLO PUPPET" בתחילת הסרט.

pookacha1

New member
רגע רגע רגע!! טשי...

את אוהבת מטאליקה???????? אני לא המשוגעת היחידה????

למה משוגעת????????

זה הדבר הכי נורמלי שקיים!!! בטח שאני אוהבת אותם! הם אלילים!! <כמובן שהם היו יותר טובים בתקופת ג'ייסון וקליף>

pookacha1

New member
טוב סבבה! ../images/Emo85.gif

נחמד לדעת שיש עוד בנות שאוהבות מטאליקה! אז נחמד לך!! ואם לא אכפת לך.. אז נמשיך משר הטבעות ונעזוב את מטאליקה...

gilliosh

New member
אני בפורומים../images/Emo41.gif|איאווין|

זהירות, בנות אורלנדו בלום וגם... כאן... איזה הפתעה!!!

castroman

New member
ממ טוב אני אני

סלולארי PPC טולקין (ספרים וסרטים
) תמיכה טכנית מקינטוש ומתגייסים.

למעלה