שרשור הכרות

magic40

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

אני אתחיל אני בת אמא ל3 עידן 14 וחצי מור 12 וחצי והנסיכה הקטנה בת 6 וחצי חודשים עליתי בהריון 27/28 קילו עכשיו שוקלת 78 היעד הוא 65

ואני...

אמא לבונבון כמעט בן שנה עליתי משהו כמו 15 ק"ג בהריון, שוקלת 56 היעד 50-52. בהצלחה לכולנו!

ymce

New member
מתאים לי המעקב../images/Emo127.gif

אני לאחר שתי לידות צפופות, יחסית: אני אמא לתינוקת מקסימה בת שנה וחודשיים ותינוק בן חודש. אני שוקלת 84 קג'והיעד : 60 קג' (המשקל לפני שתי הלידות). את הדיאטה התחלתי לפני 3 ימים בלבד... בהצלחה לכן
!!! ולי...

אתי אתי

New member
אני...

בת כמעט 37 אמא ל בת 10 בן 6 בת 2 בן חודש כמעט בפעם הקודמת לקח לי נצח לרדת במשקל, רוצה לקוות שהפעם יהיה יותר סביר, בעיקר בגלל ששמרתי יפה בהריון

אני.....

בת כמעט 38 אמא ל בת רבע ל-12 בת כמעט 10 (עוד 3 שבועות) בת 4.5 התחלתי דיאטה לפני יומיים, תאריך יעד ראשון - 73. רוצה להגיע למשקל 68 בו הייתי לפני תחילת כל ההריונות.

ניקה

New member
חדשה מצטרפת

בת 29.5 אימא ל-רן בן 4 שבועות עליתי בהריון 17-18 קג' התחלתי 62 קג' שוקלת כיום 71 קג' יעד 60 (ואם אפשר - 55)

קלריסה

New member
ואני

37 7 2 (אלה הגילים) 70+ 65 (זה יעד ראליסטי, אשמח גם לפחות) בכל יום מתחילה דיאטה מחדש כולל אתמול, אל תשאלו, ולא ברור לי לרגל איזה אירוע, החתיך שלי הכין קוקטייל מימוזה, אתן מכירות? שמפנייה עם מיץ אפרסקים. אח... רומנטיקה.. כמה שזה משמין

חן123

New member
אני חן

אמא לאור (3.5) והדר (12 ימים...) טריה אחרי לידה, עוד לא חוזרת לדיאטה (אסור 6 שבועות...) העלתי בהריון הזה 16 ק"ג, נכון לשבוע שעבר ירדו 7..., יש עוד דרך לא קצרה...

קלריסה

New member
מזל טווווווווווב ../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif |ת

איזה יופי, איזו שמחה, איזו נחת שיהיה רק טוב

תוכי

New member
אני

אוטוטו בת 29 אמא למעיין בת חודשיים + התחלתי את ההריון עם עודף משקל משמעותי העלתי 12 קילו וירדתי 6 קילו מההריון יש לי עודף של 6 קילו ומסביב תוספת של איזה 30 קילו להוריד

מצטרפת חדשה....

אני בת 29, ילדתי לפני 6 שבועות, עליתי 17 ק"ג בהיריון, לא נשקלתי מאז הלידה... מחר יש תור לרופא נשים ואז אשקל פעם ראשונה, שומרת על מה שנכנס לפה, לא עושה דיאטה מסודרת, מתכוונת להתחיל לעשות ספורט ולהגיע למשקל ההתחלתי שלי 59 ק"ג. הנקתי חודש ראשון מלא ובשבועיים האחרונים הפסקתי בהדרגה.

keri77

New member
אמא של איתי....

ילדתי לפני חודשיים וחצי, עליתי בהריון 17 קילו ומתוכם 7 קילו של קוראסונים ופיצות נשארו עליי... כרגע שוקלת 59 והיעד - 52 כמו לפני ההריון.... הנקה מלאה ולכן לא יודעת מה לעשות, כשאני מנסה קצת לשמור ( לא לאכול ) נגמר לי החלב....בת 28

nngr

New member
אני עונה

בת 37 בעוד יומיים אמא לבן בגיל 14 בת בגיל 11.5 בת בגיל 7.5 ובן בגיל 2.5 (שהתחיל פעם ראשונה בחייו גן לפני 5 ימים) בהריון האחרון עליתי 27 ק"ג. 20 מהם ירדו עד כה. משקל יעד 60 וכל קילו פחות יתקבל בברכה.

Michal yv

New member
אפשר גם להצטרף?

למרות שזהו הערב הראשון שלי פה
? אני בת 32, בת בת 4 ואחת בת חמישה שבועות. עליתי 15 קילו בהריון הנוכחי. התחלתי 65 ונראיתי מצוין. רוצה לחזור לזה, אבל כרגע אני 72 ולא מצליחה שלא לנשנש משהו משמין לעתים קרובות מדי. דרך אגב, שאלה בקשר להנקה- כמה הציצים שוקלים? הם נורא גדלו ובטח משפיעים על המשקל, אפשר לקזז אותם איכשהו?

magic40

New member
חחחחח הצחקת אותי

גם אני כשהנקתי חשבתי על משקל הציצי

Michal yv

New member
../images/Emo4.gif צחוק צחוק, אבל אין אפשרות לשקול

אותם? בכל מקרה, אני מקווה שהפורום הזה יעזור לי להחזיק קצת את עצמי ולוותר על הדברים המשמינים. בהצלחה לכולנו!!!! אז מה עושים פה בעצם?

חן123

New member
לא יודעת לגבי לשקול

אבל אומרים שכל מידה בחזיה זה חצי ק"ג, תעשי את החשבון...

למעלה