שרשור הכרות

ואני../images/Emo26.gif

נטע, אמא של אוֹרי. ילדתי לפני חודש ויום (אבל מי סופר?). לא עליתי בהריון הזה אפילו גרם, אבל התחלתי מעל 90 קילו (כולי 1.62 מ'). כרגע עומדת על 85-86 מאז הניתוח. משקל מקורי (לפני ההשמנה שלפני ההריון) היה פחות מ-55, כרגע 60 נראה לי מופלא וחתיכי... בהצלחה לכולנו!

tehila13

New member
גם חדשה

אני בת 30 אמא ל
בן 3 ול
בת 4 חודשים שוקלת עכשיו 75 קילו השאיפה לגיעה ל 63 אני מניקה מלא לכן קצת קשה לי עם דיאטה

נעים מאוד ../images/Emo140.gif

דניאל, בת 26 אמא לשניים- מורן בן 5 וענבר בן חצי שנה. לא עליתי במשקל בהריון אבל התחלתי עם עודף רציני. בחודשיים האחרונים לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי בשינוי אורח חיים- אני עושה דיאטה של שומרי משקל שמתאימה לאישה מניקה (הנקה מלאה) בינתיים ירדתי 11 קילו.

גם אני מצטרפת להכרות

אני נעמה בת 26. אמא לאריאל בת שנתיים. הגובה שלי 168 ס"מ. התחלתי את ההריון בעודף משקל 68 קילו. בהריון בסה"כ כמעט ולא עליתי. אחרי ההריון והלידה שקלתי 67 קילו. בשלושה שבועות אחרי הלידה ירדתי ל64. ומאז עליתי בהנקה המון- 10 קילו. והגעתי למשקל המרשים של 74 קילו. לפני חצי שנה התחלתי לעשות דיאטה ירדתי ל- 69. ואז הפסקתי והשמנתי כמעט שלוש קילו. לפני חודש חזרתי לשמור ורזיתי יותר משלוש קילו. כיום אני עומדת על 68 קילו. רוצה לרזות לפחות עוד 6. אני עושה ווריאציה כולשהי של דיאטת לחם(אולגה רז) בנתיים בלי ספורט בכלל. מקווה שלא התשתי אותכם בכל הפרטים שלי. בהצלחה לכולנו.

מעיןבר

New member
נעים מאוד, מעין

בת 30 אמא של אדוה בת 2.2 עם תוספת של 10 ק"ג מהמשקל טרם ההריון הקודם פצחתי אתמול בשעה טובה בדיאטה רצינית עם דיאטנית לראשונה מאז הלידה. ואני מתכוונת לזה שהפעם סופסופ יש לי מוטיבציה. החיסרון? שאני גם מנסה להיכנס להריון
המזל - שגם הדיאטנית שלי חושבת שזה בסדר לשמור בהריון כל עוד לא עושים משהו דרסטי

קלריסה

New member
את הרווחת, אני הפסדתי ;-P

אם אפשר להגיד את זה ככה. אני לא יודעת אם את זוכרת, אבל בדיוק באותם ימים ביטלו את מענק הלידה על הילד השני. הלידה שלי התאחרה בשבועיים, ילדתי ממש ביום הראשון שבו נכנס החוק לתוקף. נכון שזו התכתבות לא רלוונטית לפורום, אבל חשבתי שיש כאן עוד כמה אימהות שזוכרות את התקופה

יחסית אין לי מה להתלונן ובכל זאת...

ובכל זאת- מרגישה לא טוב עם עצמי: בהריון השמנתי 10 קילו, המשקל ההתחלתי היה 48-50 (לא זוכרת בדיוק) ועכשיו אני לא נכנסת למרבית הבגדים שלי למרות שיש לי רק 2-3 קילו כדי לחזור- האגן והישבן התרחבו פלאים והבטן ממש לא חוזרת למה שהיא הייתה בעבר. מאוד רע לי עם הצורה החדשה הזו. מתגעגעת מאוד לגוף הישן שאיתו הרגשתי טוב עם עצמי. אולי כי אני כולה בת 24 וזו לידה ראשונה. אני מניקה הנקה מלאה.

Gali112

New member
מצטרפת למרות שאני עוד לפני לידה

הריון שלישי, עם שני חברה גדולים בבית התחלתי מעודף משקל גדול עליתי בנתיים 5-5.5 ק"ג וני כרגע 88.5 מקווה לסגור את ההריון לא יותר מ-90 חודשיים וחצי אחרי הלידה יש לגדול בר-מצווה ואני מאוד רוצה להגיע לשם עם קידומת 7 מקווה שאני ראלית בנתיים שוחה חצי שעה כל יום-יומיים ומאוד נהנית

micpri

New member
מצטרפת למרות ההריון

שמי מיכל, בת 32, אמא לילדה בת 3 ובשבוע ה-15 להריוני. אחרי ההריון (ובעיקר ההנקה) בהריון הקודם הגעתי למשקל 110 ק"ג. לאחר דיאטה ארוכה הגעתי למשקל 73. מאז שנכנסתי להריון עליתי 2.5 ק"ג, בעיקר בגלל הבחילות וההקאות - חייבת לאכול משהו קטן כל שעתיים שלוש כדי לא להקיא. מנסה מאוד לשמור - יש ימים שזה מצליח טוב ויש כאלה שפחות. מקווה לגמור את ההריון עם עלייה קטנה מאוד במשקל. נראה מה יהיה.

s h i R 1 2 3

New member
ואני...

בת 29. ילדתי לפני 3 חודשים. התחלתי את ההריון במשקל תקין של 60 ק"ג. במהלך ההריון העלתי 17 ק"ג. כדי לחזור ל 60 ק"ג יש לי להוריד עוד 4.5 ק"ג (איך עושים את זה????) הפכתי להיות פדלאה. לא עושה שום ספורט (למרות שיש לי בבית הליכון) בעבר הייתה לי משמעת עצמית גבוהה. כנראה הלכה לאיבוד יחד עם ההריון... כל כך רוצה לחזור למשקל הקודם אבל בינתיים (משום מה) לא עושה עם זה שום דבר...

אני גם - בת 34 ילדתי לפני 3 חודשים

אחרי הלידה נשארתי עם עודף של 8 קילו (65) המטרה 57. נכון לעכשיו הורדתי 2 קילו ותקועה על זה כבר שבועיים. לא יכולה לעשות דיאטה (כי מניקה) אבל מנסה מאוד לאכול טוב. משום מה (למרות שאני מניקה מלא ועושה סםורט כבר חודש) כלום לא זז - זה קצת מתסכל כבר נשברתי והלכתי לקנות מכנסיים במידה החדשה...

magic40

New member
לדעתי את במצב טוב

כל שבועיים שני קילו אם תמשיכי בקצב הזה תגיעי למטרה בהצלחה

אני.....

בת 25 אמה לנסיכה בת 10 חושים (כמעט) התחלתי את ההריון 68 עלתי 11 אבל בחודש האחרון ירדתי 2 אז עליה של 9 די מהר אחרי הלידה (שבועיים שלוש) חזרתי ל 68 ונשארתי ככה 4 חודשים נרשמתי לשומרי משקל והיום אני 11 קילו פחות חברת כבוד ומאושרתתתתתתת מקווה לשמור לאורך כל החיים

anaw

New member
:-אני

אניאמא לבת חצי שנה שעדיין תקועה
עם 10 קילו!

למעלה