שרשור המלצות לחנויות בגדים

../images/Emo41.gif שרשור המלצות לחנויות בגדים

שיש בהן מבחר טוב, איכותי ורצוי לא יקר של בגדים לסתיו-חורף לילדים. רצוי שההמלצות יקיפו את אזורי הארץ השונים: הצפון, המרכז, ירושלים, השפלה (אינטרס אישי), דרום.

nuv

New member
שבוע שעבר קניתי שלוש חליפות

טריקו ארוכות לניב ב- 27-30 ש"ח לחליפה (מכנס ארוך וחולצה ארוכה). האיכות נראית לי טובה מספיק, סוג א´, והמבחר גדול וצבעוני. קניתי בחנות פיפו FIFO ביוקנעם ועל השקית רשום את כל המקומות שיש בהם את החנות הזו: אור יהודה אשדוד בית שמש גבעתיים הרצליה חדרה כפר סבא מודיעין נתניה ק. מלאכי ראשל"צ רעננה רמלוד פתח תקווה נתיבות תלפיות יוקנעם מצורפים גם מספרי טלפון אם את רוצה של מקום ספציפי. נוב

ובכן

במקרה קניתי בשבוע שעבר לשניהם את כל מלתחת הסתיו (בגדי יום יום). בגלל החרם על שילב נכנסתי לכל הרשתות האחרות שהיו בהישג יד. קודם כל אני חייבת להגיד שהמחירים ברשתות הגדולות מ-ז-ע-ז-ע-י-ם . איכשהו, לא זכורים לי מחירים כאלה בשנה שעברה (או שאולי השנה אני פשוט יותר קמצנית
). מצד שני, אני לא גרה באיזור המרכז ליד כל מחסני העודפים, והאפשרויות שלי לבגדים שהם גם יפים וגם איכותיים הן מוגבלות. דווקא במשביר לצרכן הופתעתי לטובה. מאז שסגרו שם את MOTHERCARE אני לא כ"כ נכנסת כי נורא יקר, אבל מצאתי שם חולצות מגניבות ב-34 ש"ח. ובכלל הקולקציה לא נורא יקרה (בהשוואה לאחרים). בסריגמיש יש קולקציה נהדרת, אבל שלושת הצבעים השולטים הם אדום, אפור וכחול וקשה מאוד למצוא בגדים בצבעים אחרים (אני מאוד אוהבת להלביש ליובל כתום וירוק). המחירים - בסביבות 40-50 ש"ח לחולצה ו-35-45 ש"ח למכנסיים. פיג´מות נהדרות של סנופי ב-60 ש"ח. ב-FOX קניתי חולצות נחמדות (40 ש"ח) וגרביים (19 ש"ח, נגד החלקה), אבל כל האימהות לתינוקות שלא התברכו בגדלים של התינוקות שלי צריכות לזכור שהמידה הכי קטנה שם היא מידה 2. ב-KEDS יש בגדים נהדרים גם של לירם, אבל יקר. קניתי שם רק חולצה אחת (50 ש"ח).

יקררררררררררררררר...........

המחירים שכתבת אכן מאוד יקרים! מאז שתומר הולך לגן זה מצריך המון בגדים פשוטים ונוחים ולצורך כך אני מתכוונת למצוא חנויות באמת זולות שאפשר לקנות חליפות זולות ליום יום. אגב, ההמלצה שלי היא באמת לקנות חליפות ולא חולצות לחוד ומכנסיים לחוד (אלא בדברים מיוחדים) כי מצאתי את עצמי מתקשה להתאים בין מבחר החולצות שנקנו לחוד למבחר המכנסיים שנקנו לחוד מבחינת התאמה של צבעים וכד´. מהיום לגן אני אשתדל לקנות בעיקר חליפות מתואמות ולא יקרות!

shiranShik

New member
גם אני מבלה שעות בלילה להתאים בגדים

ומצד שני, אני שונאת שהחולצה והמכנס הם באותו צבע.

אז זהו

שבגלל העניין הזה של אדום-כחול-אפור, ששולט עכשיו בשוק, אין בעיה להתאים חולצה למכנסיים. חוץ מזה, אני בד"כ קונה מכנסיים בצבעים כאלה (בעיקר אפור וכחול) ואז הם מתאימים להכל. דווקא עם חליפות את יכולה לפעמים להיתקע, כי תמיד צריך יותר חולצות ממכנסיים. בעניין בגדים זולים לגן - אנחנו כנראה נעשה נסיעה לירכא ונצייד אותם בבגדים פשוטים ליום יום גם לחורף. בשנה שעברה הם פשוט היו קטנים מדי למידות שם. את רואה את הבעייתיות שלי בלקנות בגדים? אין לי כ"כ הרבה אפשרויות (שלא לדבר על זמן). בגלל זה העניין עם שילב כ"כ מרגיז אותי.

תומר אוהב את הצבעים כתום וירוק

ובצבעים האלו יש המון בעיות התאמה כי יש המון גוונים של כתום והמון המון גוונים של ירוק ואז לפעמים זה נראה לא טוב... לכן היתה לי בעיית התאמה מאוד קשה... אגב, בגילו לפעמים כשקוראים לו להתלבש לגן אז הוא כבר דורש ללבוש צבע מסוים ותתעיזי להמרות את פיו... הם נעשים דעתנים משהו פחד... את תמיד מוזמנת לאזור המרכז ולאזור שלנו לביקור וקניות

הוא מתעקש על הצבע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה שמחכה לי.... עם חולצה ירוקה אני תמיד אוהבת להלביש מכנסיים אפורים. עם כתום... אפור או תכלת או כתום כמובן. אפשר גם ירוק כהה.

שירלי, המון זמן לא ראיתי את תומר.

אני רק קוראת כמה שהוא גדל ואיזה דעתן מתוק הוא...את תופסת טרמפ עם ליגו? מתגעגעת אליכם!

ligo

New member
גאיה- זה לא יצא לנו../images/Emo5.gif

יובל חולה אז תיכננתי לבוא לבד (שירלי גם לא יכלה לבוא בסוף). אז יצאתי לדרך עם אטלס דרכים, שיננתי את נתיב הנסיעה, לקחתי צעצועים והפתעות ונסעתי (למרות שמאי בכתה כל היום החלטתי שהנסיעה אולי תרגיע אותה). ואז שמתי לב שמשהו באוטו לא בסדר- ההגה נורא רועד (אולי צריך איזון גלגלים או משהו) וברכב של יובל אסור לי לנהוג לבד (חוקי הצבא) אז בבושת פנים עשיתי פרסה וחזרנו הביתה. אז אני נורא מצטערת ששוב אני מפספסת מפגש (ומחר מצפה לי ביקור במוסך
)

פישון

New member
אצלי היא רוצה רק ורוד! (ואני מסרבת)

זה נורא קשה, כי עכשיו היא מוכנה להתעקש על הכל, כולל סיכות לשיער וצבע הגרביים שאנחנו עדיין לא לובשים כי חם (היא כמעט התעקשה לקחת את הגרביים ביד לגן, כי הם ורודים!). אני מאשימה את חמותי בענין הצבע הזה.

קניתי ים של בגדים נהדרים ולא יקרים

בסריגמיש עודפים, באזור התעשייה החדש בראשל"צ. שווה ממש. כוכי

מצרפת קישור לרשימה מאתר הלול

יש פה רשימה מקיפה של חנויות עודפים ומתפרות ברחבי הארץ

כמה חנויות...

קישקשתא במרכז צמרות בהרצליה ובעיר, יש שתי חנויות... ליד ג´מבו ביציאה מפ"ת יש חנות של מחסני אופנה - יש שם פיג´מות ובייבי גרו של BABYJUNIOR ו-TEDPY במחירים ממש מצחיקים (בקיץ, 3 בייביגרו עלו 19.90 ש"ח ואותו הדבר בדיוק עלה ברב-קט 34.90ש"ח) המשביר לצרכן - יש להם "שאריות" מהקיץ במחירים ממש מצחיקים (חולצות וחליפות בעשרים ש"ח), קניתי עכשיו לאלה כמה חולצות כי עדיין חם אבל רוב הבגדים שלה כבר קטנים עליה... בא.ת. של פ"ת, סגולה, יש כמה חנויות ששווה לגשת אליהן - BABYCLUB ברח´ אלכסנדר ינאי, טיף וטף (לא זוכרת את שם הרחוב). בגדים איכותיים - תמיד בשילב, את סריגמיש אני לא אוהבת כי הם עושים מכנסיים לתינוקות (בנות) אנורקסיות (טייצים קטנטנים וצמדמדים), פינוקט, הנסיך הקטן ובלו (בגדים יקרים בטירוף אבל כשצריך משהו ממש יפה, איכותי ושלא רואים על אף אחד - הם הכתובת...), ילדותי. רק המחשבה על הוצאות הקנייה של החורף מעבירה בי צמרמורת ובערן חלחלה עמוקה.

Bיגוד זה שם החנות

קניתי שם אתמול חולצות-אוברול עם תיקתק ב-13 שח, יש שם המון דברים של סריגמיש לרב גם במבצעים ועודפים. כמו כן יש שם המווון בגדים עם חברות פחות מוכרות ודברים נהדרים (אני קונה רק כותנה..). החנות נמצאת בצומת כרכור, עין שמר ועכשיו פתחו בכניסה לחדרה, ליד הום סנטר, אזוה"ת. יש שם גם פוקס, פילה ועוד ועוד, גם למבוגרים המון דברים נהדרים וזולים. קניתי שם לאחיינית שלי בגדים ליומולדת בכלום כסף (היא בת 4). מומלץ!!!

למעלה