שרשור המלצות לחנויות בגדים

בשבוע הבא - גיחה לחדרה

צריך לבדוק את פיפו ואת Bיגוד. נראה לי שווה נסיעה. יש לשיר לא מעט מכנסיים שקנינו לה בגרמניה. צריך לחפש חולצות ואפשר כמה חליפות. עכשיו בבית התינוקות ועם האוכל המרוסק היא מתלכלכת לא מעט וצריך מספיק בגדים.

ענין הלכלוך רק נעשה

גרוע יותר...... חנה אתם ממש קרובים, חברות שלי ואני מוצאות שם תמיד מציאות נהדרות.. נזכרתי שיש גם בזאר בקומת הכניסה של קניון M הדרך בויתקין עם המון חליפות ופריטים בודדים בגרושים.. אגב, איפה יוצא פיפו??

פישון

New member
לשירלי: באזור רחובות

פוזה, נדמה לי, הם נמצאים בדרך יבנה ליד המגה החדש. שם בגדים פחות איכותיים אבל יותר זולים: חולצה קצרה עלתה 6 ש"ח! אני קניתי כמה ארוכות ב-8 ש"ח לשנה הקרובה, בידיעה שהבגד יהפוך קצת סמרטוטי. דרך אגב, עליתי על שיטה חדשה: אני מלבישה לתמוז סמרטוטים בבוקר, ואז כל הכתמים של ארוחת הצהריים הם על הסמרטוטים, ובגדים יפים אני שולחת לאחה"צ, ואז אפשר לקחת את הנחת ולהסתובב עמה בחברה מתורבתת. ברח´ הרצל ברחובות, בערך בשעריים, ליד בנק הפועלים, חנות בשם "בזאר העיר". מוכרים שם בגדים לגן, במחירים של בערך 10-12 ש"ח לפריט כמו מכנסיים ארוכים, סווטשירט וכו´. קפוצ´ון פשוט, בצבע אפור, עלה לנו 20 ש"ח בשנה שעברה. הבגדים הם של "מיץ פטל" ומנסיון עמידים גם במיליון כביסות. יש גם בגדי גוף ופיז´מות. סריגמיש לפי דעתי יקרים. יש גם תוצרת אביגדור, שמוכרים בכל מיני חנויות בהרצל אבל הם פתחו חנות מפעל בקינג ג´ורג´ פינת בעלי מלאכה בת"א.

../images/Emo18.gif חזרנו מקניות ../images/Emo18.gif

אז על הבוקר שמנו את תומר בגן ומיהרנו לפ"ת לחנות טיף וטף שהומלצה בכל הפורומים כשווה ביותר (בלאו הכי היינו צריכים לסוע לפ"ת לעזור לאמא שלי לקנות מחשב חדש...). ובכן, אחלא חנות
מבחר עצום של בגדים לכל הגילאים ובכל הסוגים. לא בדקתי את מחירי הביגוד לתינוקות (בייביגרווים וכד´) ולא הסתכלתי על בגדים פנסי לחורף (אוברולים וכד´) כי בינתיים זה לא מה שאני צריכה וגם יש לי קצת בבית שקנינו בעבר או קיבלנו. ולמחירים לדוג´ (מיכל, שימי
): חליפות מעבר ארוכות (מכנס וחולצה) במחיר של 23-25 ש"ח. פיג´מה למעבר/עבה (חולצה ומכנס) במחיר של 20 ומשהו ש"ח. הבגדים יפים ומתוקים במבחר צבעים והדפסים עצום, פשוט תענוג. הפירמות שקנינו גם הן מומלצות: אביגדור, מיץ פטל ועוד פירמה שאני לא מכירה (Dan Doo) אבל אני מקווה שגם תהיה בסדר. יצאנו משם בהוצאה של 220 ש"ח מרוצים עד הגג וסגורים לכל עונת המעבר. לקראת החורף נקנה עוד בגדים יותר עבים. החנות אגב מפוצצת, ואמהות שם מעמיסות המון בגדים! יש באזור עוד מלא חנויות לציוד תינוקות, צעצועים ונעליים ששוות סיבוב נוסף (לא היה לנו זמן...). עד כאן הדווח. מאחלת לכולכם קניות מוצלחות לחורף הקרוב

shOrty גררר

New member
המלחצה לירושלמיות

בזאר שטרואס (בשטראוס בתלפיות ובכנפי נשרים) מבחר ענק, איכות לא רעה בכלל, ומחירים שחבל על הזמן (הכי זול!) ממש ממש נדהמתי. מה שקונים בשילב ב100 שח, קונים שם ב- 20. מומלץ (למי שלא מחפשת תגיות)

למעלה