שרשור המרצ'נדייז חוזר בגדול

Another Girl

New member
וואו,It...ספר ענק

לקרוא לקרוא לקרוא.(לא לראות א המיני סידרה) ואם חשבתם עד עכשיו שליצנים מפחידים,נראה מה תחשבו אחרי שתקראו

אההההההההה כןןןןןןן

אחותי סיפרה לי על זה... סיטבן קינג, לא? בכל מקרה... איפה מיני סדרה? מתי? איך? אבל דוגרי אני מעדיפה ת'ספר..

וכעת,

הגיע הזמן לבוס הגדול, הדובדבן שבקצפת, האימייג' שהולך לשייך את השרשור להיסטוריה!!! קבלו את...

Miss CB

New member
איזה חמוד המאג של הצוללת,

זה שהם מסתכלים דרך החלונות...! הקופסאות חרסינה פשוט מגניבות. חסרות שימוש, אבל מגניבות. רגע לא לגמרי - אפשר לשים בו מפרטים

או או אוווו!!!../images/Emo9.gif

אני רוצה כזה! למרות שהסרט היה "קצת" הזוי בשבילי...זה יפה...

tin ker bell

New member
חחחחחחחחחחחחחח...די זה היה בצחוק

! ובקשר לספר...על מה זה בדיוק??

Miss CB

New member
../images/Emo18.gif ואתם? ../images/Emo18.gif

וכעת לתת-סעיף של שרשור המרצ'נדייז! עזבו שנייה את כל השטויות-בשלושים-דולר ש*אפשר* להשיג. מה לכם יש בבית שקשור לביטלס (לא כולל אלבומים כמובן)? לי יש אממ פוסטר כתום כזה, גלויה שחברה הביאה לי מארה"ב ותמונה בתוך מסגרת קטנה שקניתי בנחלת בנימין. אה וסיכה על הקלמר (של לט איט בי
). מה איתכם?

אוקיי........

לי יש את אנת'ולוג'י על קלטות, יש לי את היד שלי שלחצה את היד למישהו שהיה חבר ילדות של ג'ון לנון, ולא, היא לא למכירה... סתאםםםם אני יותר מדי פנאטית כרגע, אהמממ....... יש.... תמונה של פולי שהוצאתי מהמחשב בתוך מסגרת עתיקה-מה ולכן הוא נראה כקרוב משפחה אבוד (הוא יושב ומהרהר ליד הגיטרה).... ו.... יש תקליט 45 (אתם יודעים מה זה, נכון?) ובצד האחד שלו יש רימיקס עם המוןן שירי ביטלס... בצד השני יש סתם נאחחס... נ.ב. מאיפה הסיכה?

Another Girl

New member
אממ...

קשה להגיד....יש לי שני סטנדים לפלאפון שציירתי עליהם(הם הגיעו ריקים מהחנות)אחד את Revolver ואחד את המיניס מילו סאבמרין שעדיין לא צילמתי. עוד משהו שקיבלתי זו גלוייה מ"קוקה קולה" של הביטלס כשהם פירסמו את החברה בזמנו. אם יהיה לי כוח אח"כ,אראה לכם אותה

Miss CB

New member
youre one of THOSE!

את יודעת כמה ניסיתי להשיג אותה? הם סרבו לשלוח לי

Another Girl

New member
כןןןןןןןןן

ואני מצטערת,אבל כשאני דיברתי עם הנציג של החברה הוא אמר לי שהייתה התנפלות אדירה על הגלויה(כנראה החבר'ה מהייד פארק,שם לפחות ל10 אנשים יש אותה) וככה המלאי אזל...אבל הוא אמר שאפשר להתקשר לחברת גלויות שמשווקת את זה "הגלויה של רותי" או משהו כזה
ולבקש מהם במיוחד... אולי אם יש כאן עוד אנשים שרוצים אפשר לעשות את זה במרוכז.

Miss CB

New member
כן !!

מאוד!! פעמיים שלחתי אימייל, התחננתי והתחנפתי מספיק לכל חיי, ולא שלחו... =\ מה המספר של החבר'ה בגלויה של רותי או אימייל אם יש לך, שאני אבקש מהם?

אמממ...

יש לי פוסטר שלהם בשחור לבן...שכולם מסתכלים הצידה, אבל התיחכום שבו זה שצבעתי אותו בצבעים פסיכודליים ועכשיו הוא ממש יפה... ו..יש לי סיכה של ארבעתם שכתוב עליה "the fab four" וזהו.

למעלה