שרשור הסרטים של אפרשימעון

../images/Emo41.gifשרשור הסרטים של אפרשימעון../images/Emo41.gif

שרשור זה מוקדש לסרטים שראיתם לאחרונה, בו תוכלו להמליץ או להכפיש סרטים שראיתם. תרגישו חופשי להמליץ על סרטים ו/או לחוות את דעתכם על דעתו של ממליץ. מן הראוי שאידע אתכם מראש שאינכם רשאים לחלוק על דעתו של אפרשימעון לכל אורך השרשור.
אני אתחיל: אכזריות בלתי נסבלת-Intolerable Cruelty
על העלילה תוכלו לקרוא פה
לדעתי הסרט חביב, קליל ומשעשע - אם יש לכם שעתיים פנויות (אם אין- אל תתאמצו לפנות). רגע שיא- כשגילינו שהיא עבדה עליו. רגע שפל- 2 דקות לפני- כשכל האולם מחא לו כפיים על גילוי האהבה (אפשר לרדת יותר נמוך מזה
). נקודת אור-קטרין זיטה ג'ונס- ללא ספק- מספר 1
חור שחור- החבר ההומו של... (אין לך חיים??) מטבע לשון-"איים גונה נייל יור אסס" שורה תחתונה:6.5 בסולם אפרשימעון. ומילה טובה- כל הכבוד למי שפרץ והפיץ, האיכות פשוט מעולה ו700 מ"ב. *כתוביות יש רק באנגלית.

claimbing

New member
נו טוב..אני אשתף פעולה..

אממ..שראיתי לאחרונה..ממ..בדיוידי - המבצר האחרון עם רוברט רדפורד.. אהבתי אל העלילה, וגם את הרעיון שמאחוריה..מדובר עם קבוצה של אסירים שבעזרת מנהיג צבא לשעבר שנשלח לכלא כי ביצא טעות מבצעית והרג את אנשיו, מצליחים להרוס את הכלא השמור הנקרא "המבצר".. יש מאחורי הסרט רעיון יפה איך שהמנהיג משחק איתם משחקי מלחמה ולמעשה מקים לעצמו צבא בתוך הכלא.. ממליץ מאוד.

טריינספוטינג.

יצירת מופת מבוססת ע"פ רב המכר של אירווין וולש. סרט חובה בכל בית בדיוק כמו שחוטיני זה לבחורות. הסרט מגולל את עלילותיהם של חבורת נרקומנים אירים. הסרט מועבר לקהל בעזרת הומור חולני ישאיר אותכם דבוקים לרצפה. אך לצד זה הוא מעביר ביקורת נוקבת על החברה. רגע שיא: המ.... יש די הרבה היות והספר בנוי בצורת סיפורים קצרים(דרך אגב הספר אפילו גאוני יותר מהסרט) אבל יש מצב שהגמילה הסופית. רגע שפל: הנפילה הגדולה שלהם לסמים שבמהלכה התינוקת מתה. נקודת אור: כמו נקודות השיא והשפל יש המון. חור שחור: כשרנטון היה צריך לצלול לשירותים ציבוריים בעקבות נרות האופיום שלו. מטבע לשון: "i chose not to choose life. i chose something else". שורה תחתונה: סרט פולחן חובה על כל צופה.

../images/Emo45.gif בחור חכם...

אגב לא אמרת איך הלכה הבגרות... יעד סופי\Final Destination מה קורה כשבןאדם יכול לצפות מה הולך לקרות? ולמה אנשים מתים? סרט חמוד עם מראות מזוויעים :) אחלה סרטט!!! חייו של דייויד גייל\The Life Of David Gale זה פשוט סרט מעולה! מעצבן בסוף כי זה פשוט נועד לעצבן וזה עושה את זה מצויין, די מפתיע לטיפשים מבינינו (באמת שלא הופתעתי :/). עם קווין ספייסי (אמריקן ביוטי) וקייט ווינסלט (טיקטאניק). על אגודה ששמה חוצץ כנגד "עונש מוות" כאשר הפעיל הראשי בה מואשם ברצח. תראו את זה!!

+

כנפיים שבורות אני לא רוצה להרחיב כי כייף לראות סרטים כאלה בלי שום רקע עליהם. כמה
ים מחבר'ה אחרים כאן יתנו לכם אולי האצה לראות את זה. תמיד בוכים בו אז אל תראו עם חברה שלכם (להוציא ילדה בלבן
).

מה אתה מבין...

מה אני צריך ילדות שקופות שרואים להן את הוורידים. בחור מוקה זה הטוב ביותר. בעולם אוהבים לטיניות. בישראל אוהבים תימניות. שלא נדבר שאשכנזיות בדרך כלל הופכות להיות טינופות לחבר(יש לי הרבה מקרים והוכחות). ככה שאם כבר אתה תופס תימניה שהיא לא דוסית או מכוערת תחת אז יש הצלחה עולמית איתה(מוכח בשלושה מקרים).

אוריקס

New member
אל תשווה

בין בחורות אשכנזיות כמו מורן אייזנשטיין לבחורות כמו שרון דוראני (התימניה המפורסמת היחידה שמצאתי).

אוי....

כרגע נפלת חזק... "האשכנזיות" שאתה מדבר עליהן זה סתם נערות סיליקון. שכשאתה ילד קטן אתה מפנטז עליהן כי עוד לא נחשפת לקשר אמיתי בחיים שלך והבנת מזה בחורה אמיתית. בוא נגיד ככה מורן איזנשטיין היא סתם בחורה שאתה אומר "הייתי עושה אותה" אבל היא לא בחורה שהיית רוצה להשקיע בה זמן או מאמץ. היא סתם איזה נערת "דפוק וזרוק". אני בטוח שאתה גם תופס מפאמלה אנדרסון ג'ני מקארטי קרמן אלקטרה ועוד כמה מסונטטות למיניהן. עזוב אותך צא מזה. אמנם כיף לאונן על זה אבל בטח ובטח שזה לא הדבר האמיתי. סמוך עליי.... תימניות.

אוריקס

New member
בקשר לאוכל

שנינו יודעים איזה צד מנצח, אבל יש מאכלים יותר טעימים מג'חנון.

xyxyxy

New member
בקשר לאוכל.. התימנים לוקחים

וב-ע-נ-ק אני אצל האשכנזיה שלי זורק את האוכל מהחלון.. אבל אצל התימנים.. אני אוכל בהנאה מרובה..

אוריקס

New member
ממש לא.

אל תיהיה ילד קטן - אופי יש בשני הצדדים... ואני לא תופס מכוכבות הפורנו שציינת... בכל מקרה - זה די עניין של טעם, אבל הצבע עור של האשכנזיות עושה לי את זה הרבה יותר (למרות שאני חצי מזרחי בעצמי). צריך שחימות לדעתי, אבל לא יותר מידי.

למעלה