שרשור הסרטים של אפרשימעון

xyxyxy

New member
אכשנזיות זה נזק אחד גדול

תקשיב לגמל.. הוא מרוצה מאד מהתימניה שלו.. ואני סובל מאד מהאזכנזיה שלי..

איזה |חרמן|....

נקבות בוכות בסרט הזה. חברה שלי פתאום התחילה לבכות ואני לא מבין מה קרה לה. ולך תנסה לעודד בחורה מתייפחת בלי קצה חוט למה היא ככה. צריכים לכתוב כתוביות בהתחלת הסרט "לגברים לא רגישים: אנא אל תצפו בסרט זה עם חברותיכם"

[eLad]

New member
../images/Emo99.gifסרטים../images/Emo99.gif

כמה שאני אוהב סרטים
אז הנה חלק קטן מהסרטים שראיתי לאחרונה: קיוב 1+קיוב 2: הראשון סרט נחמד שמלמד אותנו על עצמנו, על איך היינו מתנהגים בסיטואציות מסויימות, על זה שאין דברים מקריים, שהממשלה חושבת את עצמה לאלוהים. השני יותר "מגניב" [אין קשר בין אחד לשני כמעט].
וחצי רזידנט איוול (האויב שבפנים) היא מתעוררת לה בלי זכרון בבית ענק, מצטרפת בעל כורחה למשימה להצלת מבנה תת קרקעי של התאגיד הכי גדול על פני כדור הארץ ומגלה שיש שם מפלצות מהלכות. סרט חביב להעביר את הזמן.
28 ימים אחרי רזידנט איוול בגרסה פחות פעולתית ויותר אומנותית. גם כאן תמצאו "מפלצות" שהאדם יצר, כלומר וירוס שמתפשט דרך בני האדם. לאחר שחרור הוירוס הוא התחיל להתפשט בצורה חסרת מעצורים ואט אט בני האדם הניצולים היו צריכים להתחבא להם. הסיפור מתאר את חייו של ג'ים, מחלק עיתונים שמתעורר יום אחד בבית החולים ומגלה שהוא כמעט היחיד בעולם.
דוני דארקו סרט חמוד ביותר (וקצת מוזר) על חייו של דוני דארקו, נער בעל הפרעות נפשיות הגורמות לו לראות חברים דמיוניים ולעשות דברים לא חינוכיים. הסרט עוסק קלות במסע בזמן. מומלץ לראות פעמיים!
וחצי כלבי אשמורת הם שדדו משלוח של יהלומים, והתחילו לירות לכל עבר. לפתע השוטרים החלו לצאת ממחבואם ולהחזיר אש. מישהו טמן להם פח. חפרפרת מבפנים. כל הסרט עוסק במי לעזאזל עשה את זה, בלי להראות את השוד עצמו - קווטין טרנטינו בסרט חמוד, בקטעים מסויימים מעצבן, ובקטעים אחרים מצחיק
וחצי בלתי הפיך סרט שהולך מהסוף להתחלה (כמו ממנטו
) המתאר בחור שמתנקם בבן אדם אחר על אונס אשתו. מכיל קטעים אלימים רבים.
וחצי אינסומניה הסרט מספר על חוקר מקרי רצח שנוסע למקום בו אין לילה. הוא מתחיל לאבד את דעתו מיום ליום, לא מצלחי לישון כלל. כמה שציפיתי מהבמאי של ממנטו (
) לעשות סרט טוב, אבל יצא לו סרט משעמם עד מאוד.
ראן לולה ראן סרט חמוד לאללה על בחורה שחבר שלה מסתבך עם פושעים עקב איבוד שק עם כסף, הרבה כסף. היא מנסה לעזור לו כמובן. הסרט מחולק ל-3 חלקים ובכל חלק הסיפור מסופר באופן אחר. הסרט בגרמנית
ושלושת-רבעי
שר הטבעות נו, צריך להוסיף
החלק השלישי בטרילוגיה, בו הכל שב על מקומו בשלום. קצת מייגע לקרת הסוף
ושלושת-רבעי -- כואב לי לתת 4 לסרטים שלא אהבתי את הכל בהם, אז תסתפקו ב-3.75
-- ותשמחו שאין יותר מדי כאלה עם 5, אז זה ציון מעולה. על לפעם הבאה

פלוטוֹ

New member
../images/Emo41.gif הכוכבים של שלומי ../images/Emo41.gif

סרט מדהים!!! יצא לי לראות אותו רק בשבוע שעבר ביום קולנוע מטעם ביה"ס... היה ממש כיף! עוד פרטים...

חוצפאי

New member
הופה, שרשור כלבלבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה: אמריקן ביוטי. רואים אותו במשך שעתיים (אולי פחות), ובערך ארבע שעות אחורי זה עוד מנסים לנתח את מה שקרה שם. בסוף, כשמבינים הכל, מבינים כמה שהסרט הזה גאוני. גאון מי שיצר אותו. ביום מדהים, תסריט מייטורף לחלוטין וההבנה בסוף... וואו. שבעה חטאים. סרט ארוך אם אני זוכר נכון, משהו כמו שעתיים וחצי. שעתיים וחצי שבהן אפשר להמתח לאורך קילומטרים. וואו, כמה שהסרט הזה מותח. והסיום הטראגי שלו משאיר את הצופים פעורי פה. סצינות מזעזעות, אבל במידה. הסוף הוא סוג של אנחת רווחה מהולה בפחד מייטורף, וזה לא סרט מפחיד, סתם מותח ומפתיע לעללה. ממנטו. טוב שלא כמעט זרקתי נעל על המסך
היתה לי דלקת בעיניים כשראיתי אותו וכל כךךךךךךךךךך התעצבנתי בסוף כי התאמצתי בטירוף לראות ת'סרט. באופן כללי הוא די עיצבן אותי לאללה, אבל מה, גאוני למרות הכל. האמת שמתחת לפני השטח. מותח ומושקע. לא יותר מדי, אבל אהבתי. זה היה בדייט עם נטלי. אחלה זכרון יש לי מהערב הזה
אמאמאמאמאמאמאמאמ... לא זוכר עוד כרגע. עזבוּתי בשקט

[eLad]

New member
נובמת, אתה לא צריך להתחנף אליי

ולומר שממנטו גאוני אם אתה לא חושב ככה באמת

חוצפאי

New member
פחחחח... להתחנף אליך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה בסך הכל כחול, אני מוּמחוּמנהל
|נ"ח|

פלוטוֹ

New member