שרשור הפרק היומי

mikmik000

New member
../images/Emo41.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo41.gif

פרק 201, הפרק הפותח את העונה השנייה! שרשרו פה את כול התגובות שלכם על הפרק!

קמימונת

New member
הא!../images/Emo6.gif

פרק מעולה!!! ממש לפתוח את העונה החדשה עם חיוך
למרות שזה היה מאוד מאוד צפוי כי לא יכולה להיות עונה בלי סת' וריאן
אבל לא נורא. אהבתי!!

mikmik000

New member
כן אבל אני דווקא..

לא חשבתי שיחזירו אותם על הפרק הראשון.. יכולים להמשיך את הסדרה פשוט כיאילו הם במקומות אחרים ולא באורנג' קאונטי.. אבל לא נורא, עדיף שהם שם! רק חבל שלא נראה לי שהבנות יסלחו להם בקלות.. =\

iamooga

New member
זה באמת היה די צפוי

אבל ממש נהניתי מהפרק וזאת רק אני או ש-לוק נהיה חתיך פתאום? מוזר... נצל"ש- הדבקתי את אחי והוא עכשיו די מכור לאו.סי מוהאהאהאהא בקרוב נשתלט על העולם!!

mikmik000

New member
פרק שולטטטטטט!

איזה כיף שהם חזרווו!!
אבל חבל שתריסה [או איך שלא אמורים לרשום את זה..] שיקרה לו בקשר לתינוק.. איזה מחורפנת מריסה חח..
טוב אבל כעקרון עם כול מה שעובר עליה.. אי אפשר כ"כ להאשים אותה.. והקטע בסוף- "הספינה טבעה והצילו אותי לוויתנים, הספינה טבעה והצילה אותי בתולת ים" חח נקרעתי מצחוקקק..
בקיצור פרק טוב ופתיחה טובה לעונה מושלמת! שימשיך ככה!

MaY1212

New member
../images/Emo41.gifפרק מושלםםם ../images/Emo41.gif

אבל היה חסר קצת הרב מאוד המון ריאן ומריסה יחד... וב-א-רור שגם סמאר וסת היה חסר

dht160

New member
../images/Emo8.gif פרק שפשוט מחמם את הלב

גם בצפייה חוזרת כמעט אחרי חצי שנה עברה לי צמרמורת. אז זה סנדי עשה את הפרק מצחיק כמו שרק הוא יודע ולראות איך אומנם עברו רק שלושה חודשים אבל החבר'ה התבגרו ונהיו מה שנהיו. אומנם זאת הייתה רק פגרה של שבועיים אבל אני כל כך שמח שהם שוב כאן ! זה עושה לי אושר גדול הערב. גיא

Tinty

New member
לא סתם התבגרו-רובם גם לא התגלחו ../images/Emo13.gif

ג'ימי נראה ממש מפחיד. כמו איזה נווד מוזנח. וריאן שכח איך מדליקים מכונת גילוח בחודש האחרון. משתלב ממש טוב בנוף של צ'ינו.

פרק מעולה ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כבר ראיתי אותו מזמן, אבל זה כל כך נחמד לראות את הפרק הזה שוב. אהבתי שהם כתבו את הפרק ככה שהבנות (סאמר ומריסה) והבנים (סת' וריאן) לא נפגשים בכל מהלך הפרק, אבל כל הפרק מלא במתחים של האהבות שנשארו מאחור.... ריאן נראה כל כך טוב היום
,אהבתי איך שנתנו לו מראה מבוגר כזה,כאילו הוא עכשיו כבר לא ילד. 3 סצנות שאהבתי במיוחד: 1. שראיין הולך לשפוך את הזבל ואז הוא רואה את הילדים משחקים ברחוב, ונזכר בעצמו שהוא היה ילד, ואז רואים את הילד הבלונדיני עם הגופיה (
חחחחחח מילדות הוא אוהב את הגופיות סבא האלו) אני חשבתי שזו סצנה קצת עצובה, כי הוא מבין שהוא איבד את הילדות שלו, והוא כבר לא יוכל להיות ילד יותר, כי עכשיו יש לו אחריות והוא צריך להיות מבוגר. 2. שתרזה משקרת לו ואומרת לו שהיא איבדה את התינוק, והוא נכנס לחדר וכמעט בוכה ואז סת' נכנס וברור שהוא רוצה לנחם אותו אבל הוא לא יודע איך אז הוא פשוט טופח לו על הגב...(so cute). 3. שמריסה מתקשרת ולא אומרת כלום וברור שהוא יודע שזו היא והיא יודעת שזה הוא והיא רוצה להגיד משהו אבל היא לא מצליחה לדבר. דבר אחד לא הבנתי- מה הקטע עם התפוז שתרזה נותת לראיין, כאילו מה זה אמור להיות רמז לכך שהוא יחזור לאורנג' קאונטי (תפוז=אורנג' באנגלית) חשבתי שזה קטע קצת מוזר.. לא יודעת... בפרק האחרון בעונה הראשונה, קירסטין אורזת לו שקית עם תפוח( כביכול רמז שהוא עובר מאורנג'=תפוז לצ'ינו=תפוח?) ועכשיו תרזה אורזת לו תפוז (רמז שהוא חוזר לניופורט). לא יודעת סתם פרשות יתר שלי... קיץ קץ- פרק מעולה

Tinty

New member
הערה חשובה!

נראה לי שיש כאן המון שלא הבינו את הפואנטה של הסדרה, מהבחינה הגאוגרפית. שימו לב: Chino, Corona, Newport Beach, LA, Anahaim, Ontario, Riverside - כל המקומות הללו (המופיעים בסדרה) הם חלק ממחוז אורנג'. הסדרה מציגה את החיים המושחתים של היפים והעשירים בניופורט ביץ', לעומת החיים "מעבר למדרכה" של "עלובי החיים" שחיים בצ'ינו. שימו לב למפה שבקישור הזה: http://maps.google.com/maps?q=orange+county&ll=34.125000,-118.427364&sll=33.988281,-117.445264&spn=1.863281,3.736030&sspn=1.863281,3.736030&hl=en ממש על הChino Hills ממוקמת צ'ינו, ודי קרוב לצ'ינו ממוקמת קורונה (משם דוני, המופיע בפרק 105, עבד במסעדה בה החל לעבוד ריאן וירה בלוק, הגיע). ג'ולי, כזכור מתחילת העונה הראשונה, הגיעה מRiverside, ויכלה לקפוץ לבקר את ריאן בלי הרבה מאמץ
סנדי, שגדל בברונקס, עבר ללמוד משפטים באוניברסיטת Berekley, שממוקמת דווקא ליד סן-פרנסיסקו. מסקנה: כל חייו גדל ריאן במחוז אורנג', ואפשר להבין את ההלם שחטף כשהגיע "לצד השני של הכביש" (כלומר, לניופורט) בפיילוט, וכשראה איך הם חיים.

TheCharm

New member
פרק דיי חלש

יחסית לפרק שאמור לפתוח עונה אחרי פרק סיום גדול מהחיים, אבל... טוב. אה, וגם הקטע שהם ניסו להסביר מספר דברים בשורות, היה ממש לא אמין. למשל - Kirsten: do you guys still talk Marissa: uh...yeah not really, we use to but it jus sorto made everything harder (Kirsten nods) (Marissa leaves the room) עכשיו, אנחנו כמובן יכולים לנחש שבמהלך החופשה מריסה וקירסטן נפגשו פעמים רבות. אז למה בדיוק מריסה מספרת לה את מה שהלך לה עם ריאן? מה, קירסטן לא ידעה את זה כבר?...

JoHnYmYsTeR

New member
אבל למה לחפש את הקטנות?

היה אחלה פרק לטעמי-ציפיתי ליותר זה ברור,בכל זאת..אחרי סיום עונה שכזה..המד ציפיה גבוהה...סנדי לדעתי הדמות הכי טובה ומעניינת שם.. זהו בערך.. שתי שאלות.. יראו את ת'רזה עוד? כי פשוט נמאס לי ממנה ומתי אלכס מגיעה לסדרה?

../images/Emo58.gif תשובות לשאלות

תרזה-נכון לעכשיו עונה 2 פרק 22 היא לא הופיעה (אבל נשארו עוד 2 פרקים ... אז הכול יכול לקרות) אלכס-תופיע לראשונה בפרק 3

Aviad1987

New member
פרק מצויין.

נראה לי אתה נותן יותר לדעת הקהל להשפיע על דעתך מאשר לדבר לעניין. פרק מצויין כמו הפרקים הטובים של העונה הראשונה. זה שהם החליפו קידומת לעונה שניה זה לא אומר כלום ועצם העובדה שבאת עם הרבה ציפיות אומרת מן הסתם שאולי קצת תתאכזב אבל כמו שאמרתי - כשעוברים את העונה השניה הכל הרבה יותר קל

TheCharm

New member
הא?

איזה דעת קהל? מה אתה מדבר? אני חושב מה שאני חושב על הפרק. וזהו, שדווקא לא באתי עם יותר מידי ציפיות, ואם זאת היה חלש. מאוד. לא אמרתי שהיה רע, אמרתי שהיה חלש.

MaY1212

New member
../images/Emo41.gif אגב....../images/Emo41.gif

למה היא שיקרה לו? יענו מה יהיה המשך? היא תלד בסוף? ושל מי התינוק?

תשובה

תרזה שיקרה כי היא הבינה שראיין לא מאושר והוא לא באמת רוצה להיות איתה, הוא מתגעגע למשפחה היחידה שאי פעם היתה לו, היא לא רוצה שהוא ישאר כלוא במערכת יחסים שהוא לא רוצה בה ולכן היא משקרת לו. (או לפחות זה הפירוש שלי לסיבה...אני חושבת שזה דיי הגיוני). בקשר לשאלה השניה- אני לא רוצה להרוס לך את העונה, את בטוחה שאת רוצה לדעת ??

למעלה