טוב.. פרק ראשון דורש תגובה ראוייה
אז ככה... למעשה- התאכזבתי.... לא יודעת למה אבל הכל היה נראה כ"כ ברור ושקוף... אז ככה... הדמויות בפרק ודעתי עליהן: תרזה- לא יודעת למה התחלתי איתה.. אולי בגלל שהיא זאתי שעשתה לי ת'פרק... היא הייתה הקטע היחיד בפרק שכמעט גרם לי לבכות ואין עליה- היא ענקית! רואים שהיא אוהבת את ריאן.. ובתאכלס.. זאת לא רק אשמתה שהיא בהריון... ותראו מה היא עשתה בשביל ריאן- לקחה על עצמה את הכל! ריאן- ריאן... לא יודעת מה להגיד עליו... שקוף היה שהוא יסע לסת'? שקוף היה שהוא יחזור לאו סי? שקוף.. ומאכזב- שום הפתעות בקשר אליו... סת'- אז זהו.. היית ילד טוב... עכשיו יצאת מזה... משום מה.. לא נראה לי שפרק שלם היה צריך להיות מוקדש לזה... ושוב פעם- מאכזב לוק- ושוב פעם... למה כתבתי אותו פה? בגלל שאני כועסת על הבמאים... לוק מקדים את מריסה וסאמר ברשימה שזה מראה שלצערי הרב.. לא הוקדש להן זמן רב. ולעניינו- לוק. היה כ"כ טוב לראות אותו.. לפי דעתי בעונה הקודמת עשו לו ממש רצח אופי... הוא באמת התאהב בג'ולי ובסוף הוא נאלץ לעזוב בגללה... לא הגיע לו וטוב שעכשיו תיקנו את הרושם הרע- לפחות לפי דעתי... מריסה- דבר ראשון, מישה- פאקינג משחק מעולה בפרק! נראה שהיא לקחה כמה שיעורי משחק לפני העונה השנייה ויש שיפור אדיר במשחק שלה! ובקשר לדמות- מריסה, אז זהו.. שהפעם סופסוף הייתה לה עלילה טובה... סופסוף סיפור טוב אבל מה, בקושי ראו אותה בפרק... ודווקא אפשר היה להרחיב את העניין שלה.. עד שסופסוף היא מעניינת אותי דופקים אותה עם איזה 7 דק' בפרק?! סנדי- מדהים. סופסוף בנאדם שחושב בשכונת העושר... מה היה עושה סת' אם לא היה לו אבא כזה? קריסטין- ת'אמת.. אין ממש מה להגיד... פשוט הבנתי אותה- לסת' יש איזה שיגעון ונחשו מי נפגע..
סאמר- כן כן, היא אחרונה.. ולמה?! 2 דק' בפרק?! למה?! מדוע?! ולמה לא הראו לנו את החבר שלה זאק?! אני יודעת שזה עוד יגיע.. אבל בינתיים... 2 דקות למלכה לא מספיקות!