שרשור הפרק היומי

Tinty

New member
גם אני הבנתי את הפרק ככה

וזו הפעם הראשונה בסדרה שאהבתי מהלך כלשהו של תרזה. כל העונה הראשונה ובתחילת 201 היא נדבקה לריאן, והרסה לו בסוף את מערכת היחסים עם מריסה (לצערי
). יש בה משהו שגורם לי לשנוא אותה. לא יודע מה זה בדיוק, אבל היא ממש מעצבנת אותי.

Aviad1987

New member
יש שוב באחד עשרה

אם את בבית וסביר להניח שלא חח אני עשיתי הפוגה עם המשחק וראיתי

שאלה

למרות שצפיתי לא ממש הבנתי... סאמר נפרדה מסת' כי הוא לא מצא חן בעיניי אבא שלה?

פרק מעולה

למרות שהם ממשיכים לדחוס כל-כך הרבה בפרק אחד זה היה מצויין. אהבתי שסת' רצה לעצור את ראיין ולחזור ביחד לבית אבל הוא היה כבר בדלת,ושלוק שיחק בפלייסטיישן אז הוא התחיל להתנהג מוזר ואמר משהו כמו: קדימה צ'ינו תכאיב לי וראיין וסת' התסכלו עליו כל-כך מוזר זה היה מצחיק. נ.ב. מריסה השתגעה.

mikmik000

New member
לא.. גם אני חושבת ככה..

בכלל, בעונה השנייה היא משחקת ממש טוב, הרבה יותר טוב מבעונה הראשונה. מעניין למה.. אולי היא לקחה שעורי משחק בחופש שבין העונות...

Tinty

New member
קבל:

"Somersault" - Zero 7 "Keep It Clean" - Dios Malos "Eastern Glow" - The Album Leaf "All The Arms Around You" - Halloween, Alaska הרשימה הושאלה מכאן: http://www.theocshow.com/theocmusic.htm יש כאן את הפסקול לכל הפרקים בעונה השניה. לפסקול הפרקים בעונה הראשונה: http://www.theocshow.com/theocmusic1.htm אחלה פסקול יש לסדרה, אגב

Tinty

New member
לא. היא חזרה אליו בסוף פרק 126

הפרק של LV (לאס-וגאס), הפרק הלפני-אחרון בעונה. בסוף העונה הראשונה (127) היא בכלל לא ידעה שהוא עזב את ניופורט (תקנו אותי אם אני טועה? ראיתי את 127 מזמן. לא זוכר שהוא הודיע לה שהוא עוזב בדיאלוג ביניהם בסצינה שלאחר החתונה...). רק בפרק 201 ראינו שהיא יודעת את זה, בדיאלוג בינה לבין מריסה ובסצנה בה החזירה לבית של קיקי וסנדי את החפצים שלו.

ayala65

New member
טוב.. פרק ראשון דורש תגובה ראוייה

אז ככה... למעשה- התאכזבתי.... לא יודעת למה אבל הכל היה נראה כ"כ ברור ושקוף... אז ככה... הדמויות בפרק ודעתי עליהן: תרזה- לא יודעת למה התחלתי איתה.. אולי בגלל שהיא זאתי שעשתה לי ת'פרק... היא הייתה הקטע היחיד בפרק שכמעט גרם לי לבכות ואין עליה- היא ענקית! רואים שהיא אוהבת את ריאן.. ובתאכלס.. זאת לא רק אשמתה שהיא בהריון... ותראו מה היא עשתה בשביל ריאן- לקחה על עצמה את הכל! ריאן- ריאן... לא יודעת מה להגיד עליו... שקוף היה שהוא יסע לסת'? שקוף היה שהוא יחזור לאו סי? שקוף.. ומאכזב- שום הפתעות בקשר אליו... סת'- אז זהו.. היית ילד טוב... עכשיו יצאת מזה... משום מה.. לא נראה לי שפרק שלם היה צריך להיות מוקדש לזה... ושוב פעם- מאכזב לוק- ושוב פעם... למה כתבתי אותו פה? בגלל שאני כועסת על הבמאים... לוק מקדים את מריסה וסאמר ברשימה שזה מראה שלצערי הרב.. לא הוקדש להן זמן רב. ולעניינו- לוק. היה כ"כ טוב לראות אותו.. לפי דעתי בעונה הקודמת עשו לו ממש רצח אופי... הוא באמת התאהב בג'ולי ובסוף הוא נאלץ לעזוב בגללה... לא הגיע לו וטוב שעכשיו תיקנו את הרושם הרע- לפחות לפי דעתי... מריסה- דבר ראשון, מישה- פאקינג משחק מעולה בפרק! נראה שהיא לקחה כמה שיעורי משחק לפני העונה השנייה ויש שיפור אדיר במשחק שלה! ובקשר לדמות- מריסה, אז זהו.. שהפעם סופסוף הייתה לה עלילה טובה... סופסוף סיפור טוב אבל מה, בקושי ראו אותה בפרק... ודווקא אפשר היה להרחיב את העניין שלה.. עד שסופסוף היא מעניינת אותי דופקים אותה עם איזה 7 דק' בפרק?! סנדי- מדהים. סופסוף בנאדם שחושב בשכונת העושר... מה היה עושה סת' אם לא היה לו אבא כזה? קריסטין- ת'אמת.. אין ממש מה להגיד... פשוט הבנתי אותה- לסת' יש איזה שיגעון ונחשו מי נפגע..
סאמר- כן כן, היא אחרונה.. ולמה?! 2 דק' בפרק?! למה?! מדוע?! ולמה לא הראו לנו את החבר שלה זאק?! אני יודעת שזה עוד יגיע.. אבל בינתיים... 2 דקות למלכה לא מספיקות!

ayala65

New member
כמו כולנו...

אבל לצערי, סתם דפקו אותה... ריאן אשם לא פחות ממנה.. וההקרבה בשבילו הייתה יותר מידי- לא בטוחה שכ"כ מגיע לו...

למעלה