שרשור הפרק השבועי - פרק 3

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

ba r2 0 1 0

New member
כן! הסדרה עברה בקביעות ליום שני../images/Emo70.gif

מהיום זה יהיה כל שבוע ביום שני ב- 21:50 ולא בחמישי!

noyil

New member
../images/Emo41.gifשרשור הפרק השבועי - פרק 3../images/Emo41.gif

rainbow16

New member
../images/Emo58.gif משהו ברור, לדעתי...

אני לא רואה את הסדרה, אבל בגלל כוכב נולד... יצא. הייתי חייב להוציא את זה - ה"אישה" הזאתי במשרד היא בעצם גבר... זה ברור
אולי הייתי ממשיך לראות, אבל אני מתגייס בקרוב
נ.ב. - עומר ברנע (ע'? א'?
) חמוד

ba r2 0 1 0

New member
בגלל שאמרו שזה ברור קראתי את

הספויילר.... הם לא התכוונו בסדרה להסתיר את זה שהאישה המסתורית היא גבר.... הם הראו את זה בפרק הראשון!

rainbow16

New member
אוף. רציתי להרגיש מיוחד ../images/Emo7.gif

סתם, אני אוהב לטייל בכל מיני פורומים... זה מגניב

Mastoolit

New member
פרק מצחיק, אבל טיפה פחות../images/Emo109.gif

מהפרקים הראשונים. הם נתנו פתיח מעולה, ולדעתי הם צריכים להמשיך באותו רף גבוה. אוקיי...אז חני שלמה
, וואלה התאהבתי בדמות. זה היה גדול עם התיאור של הדוחה
וזה כזה שקוף שהוא התאהב בעידית חחח אבל הכי טוב היה עם ההורדת ידיים שהראו, "מוכן, מוכן..נה..אני מרגישה כמו גבר בקטעים האלה |חהחה צחוק חני|
". אחלה תירוץ
טוב, זה נהיה אובססיה אצל לאה להשפריץ את הבושם בכוונה בדירה של אלביס? בהתחלה עוד האמנתי שזה סתם, אבל פעמיים זה כבר טו מאצ'. עכשיו השאלה היא עושה את זה כי יש לה שריטה במוח או כי היא רוצה שאיקה תגלה שמישהו היה בבית? ואם האפשרות השניה, אז איך אלביס החוקר/בלש פרטי לא עולה על זה
. והצחוקים כרגיל שנונים
וגבי מצליח..או בזמנו הפנוי מר שוקולדה מעצבן אותי בעליל
.

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo45.gif מסכים בכל מילה../images/Emo70.gif ובקשר לבושם

לאה עושה את זה בכוונה כדי להלחיץ את אלביס שאיקה תחשוד.... הוא יודע את זה אבל אין לו כל כך מה לעשות...

Mastoolit

New member
לדחוף לה אותו לתוך התיק../images/Emo109.gif

ו/או לשבור אותו על הרצפה, למרות שלפי חוקי הדיפוזיה זה יתפשט בכל הבית. או שאחרי שהיא הולכת שישים מטהר אויר
חחחח הקטע הזה פשוט הזוי ותקוע בלי שום קשר, שזה הורג.

ba r2 0 1 0

New member
חח טוב זאת עדיין מין טלנובלה../images/Emo3.gif

לא הכל הגיוני! (או כמו שקורה באלביס, הכל לא הגיוני!!!!! חחחחח)

מיצוס

New member
הכי אהבתי שני קטעים

א. שאלביס ואיקה רבו מי יענה לטלפון, ואז איקה הסכימה והוא חטף... זה קרע אותי מצחוק לגמרי... ב. שנצח התקשר לאיקה בשביל נטלי, והוא אמר שהוא מעביר אותה, ואז צצה יד כזאת שספרה חמש שניות וא זנטלי לקחה את הטלפון... גם מזה נשפכתי על הרצפה... :)

Mastoolit

New member
חחחח כן, בטח בשביל להראות../images/Emo109.gif

שהשיחה מועברת באיזה שמונים חדרים, או שהיא אישה עסוקה (נטלי) וצריכים להמתין בשביל לדבר איתה

Mastoolit

New member
חחח תאמין לי, אני באה מ"רקע"../images/Emo109.gif

טלנובלי במיוחד. כאלה לועזיות, ספרדיות, מקסיקניות ארגנטינאיות ושות'. חחח

RoieL

New member
מלפפון בטבריה../images/Emo3.gif והפנים של מיטל

ו.. "הגברת נטלי בושארי מארק מעוניינת לדבר איתך".. 1..2..3..4..5.. ובכלל, הזוויות שמצלמים בהן את הפנים של מיטל, עושה אותה יותר מטומטמת.. כזה פרצוף ארוך, כמו של כלב.. דעתכם?

ba r2 0 1 0

New member
חח נכון... הדבר שהכי הצחיק אותי:

חדר נופש במלפפון דירות בטבריה!

Mastoolit

New member
חחח הי! מי מדבר על הפרצוף../images/Emo109.gif

של *מיטל* (תרתי משמע)..חח בהתחלה לא הבנתי מה אמרת הפרצוף של מיטל- כלומר גם לי קוראים ככה
חחח לדעתי דווקא סגנון הדיבור שלה עושה אותה מטומטמת! נגיד שהיא אמרה את הקטע עם הנתיחה אחרי המוות, אז הקול והצורה והדגש שהיא מדברת גם אם מישהו עומד עם הפנים הפוך ולא רואה את הפרצוף שלה קולטים שזה טמטום עודף.

ba r2 0 1 0

New member
חח

כן אבל זה מצחיק! ובקשר לנתיחה היא גם אמרה מה אז יש סיכוי שפוחליצר יחזור לחיים???

למעלה