שרשור הפרק השבועי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי ../images/Emo41.gif

צפיה מהנה לכולם
כל התגובות והדברים הקשורים לפרק שרשרו אך ורק לפה.

איזה פרק מגניב ../images/Emo13.gif ../images/Emo185.gif

אהבתי מאוד...הרוני הזאת סתם פוזה למצלמה...אהבתי ת'קטע שאורלי וגל התחברו עם האופניים,אהבתי את המסיבה,בכלל אהבתי את רחלי,כזאת חופשייה והכל..ממש אהבתי ת'פרק! (ואיזה שמן הילד של רחלי..הקטן..
)

california10

New member
המסיבה?../images/Emo12.gif

ואני מסכים איתך בזה שרוני עושה פוזות למצלמות.. אהבתי איך שגל ודודו התחברו.. רחלי יותר התחברה עם הילדים של אורית.. והכלל היה פרק ממש טוב
אבל נראה לי שכל פעם תהיה את המשפחה שהכול חופשי אצלה והשנייה שהכול מטלות ואז הכול מתחלף ורק הבעל סובל.. אני מקווה שיגוונו.. ודרך אגב יצאו לפרסומות עכשיו

ba r2 0 1 0

New member
התכוונת אורלי....!

לא אורית....
כן גם אני אהבתי את הקטע שדודו וגל התחברו....! והיא היא אולי עושה פוזות למצלמה... אבל יכול להיות שזה באמת ככה בחיים שלה.... לא מקשיבה לשום דבר שאומרים לה... גם אם אלו ההורים שלה.... עושה מה שבראש שלה...

california10

New member
../images/Emo6.gifחח כן התכוונתי לאורלי../images/Emo122.gif

יכול להיות שרוני מתנהגת ככה בגלל החינוך שרחלי הרגילה אותה.. יותר מדי חופש.. ויותר מדי חשיבות עצמית

ba r2 0 1 0

New member
חחחח יותר מדיי חשיבות עצמית...לדעתי

פשוט היא התחילה לעשות מה שהיא רוצה מגיל צעיר ואף אחד (מההורים שלה) לא אמר לה שמה שהיא עושה לא בסדר.... כאילו באמת לא כל כך חינכו אותה.... תעשי מה שאת רוצה..! התחיל!

california10

New member
../images/Emo45.gif

חח.. כן חזר מהפרסומות.. אבל הקטעים האלו פחות יפים
וגם דודו נראה לי אמר שהיא הייתה "נסיכה" כזאת כשהיא הייתה קטנה..

אתם שוכחים שמדובר

בתקופת החופש הגדול ככה שאני מניחה שבחופש הגדול כל הורה מוריד את המגבלות מעט. לא מפליאה אותי כלל ההתנהגות של רוני היא אפילו לגיטימית. אין צורך לקום ב10 בבוקר רק כדי להיות עם המשפחה.

california10

New member
יכול להיות האמתי..

אבל הם לא מציינים את זה.. ובתכלס זאת אמא מחליפה.. מה יש לה לעשות סתם בבית חצי יום?

הנה חיסרון מרכזי,

לדעתי 8 ימים לסכם בפרק אחד לא מראה כלום. הרי מה הם עשו 8 ימים...
מראים קמצוץ של הקמצוץ שנעשה.

california10

New member
../images/Emo45.gifונראה לי הם מתחילים ביום שני..

כי היום של החלפת החוקים יוצא ביום שישי
(זה מה שמעניין אותי
(בציניות)

ba r2 0 1 0

New member
כן אבל לא רק זה שהיא לא קמה ב-10

זה עוד מילא.... אבל כל היחס שלה לאורלי.... כאילו מי היא?! לא שמה עליה ועשתה מה שבראש שלה. ולפי מה שהראו בהתחלה ולפי ההתייחסות של האבא לנושא שאורלי דיברה איתו על זה, נראה לי שככה היא מתייחסת גם להורים שלה.

ba r2 0 1 0

New member
פרק נחמד מאוד....../images/Emo70.gif

מאוד אהבתי שגל סוף סוף השתחרר והתחיל עם כל העניין הזה של הצבע! מסכן הילד! כל היום דואג שהנקיונות יבוצעו כמו שצריך..!

california10

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושב ככה..

רחלי מאוד שחררה בכלל את כל המשפחה.. ואפילו שבהתחלה גל לא כל כך אהב את החופש(נראה לי בגלל שהוא התרגל כבר לזמנים ולמשימות של אירית
)

למעלה