שרשור הפרק השבועי

no name ooo

New member
זה פשוט מוקצןן!!!!

זה ממש לא הגיוני שמישו חי ככה לפי חוקים כל היום כל דקה יש לו מה לעשות!! זה כ"כ ברור שהקצינו. הגיוני אולי שהם דיקנים אולי באמת בין 2-4 יש שקט בבית אני יכולה אפילו להאמין שהבעל שלה ישן בבית אבל זהפשוט א הגיוני שהם כל יום מנקים ת'בית בטח אמרו להם לעשות ככה... ועוד בחופש הגדול!!! אני פשוט לא מאמינה לזה!!

limitz

New member
המשפחה מהמושב סתם ברברית

הילדים כאלה לא מחונכים בלי נימוסים כולם מקללים כל הבית בלאגן ממש בושה לראות את זה ורוני הזאת סתם פוזיונרית עושה בושות לעצמה. המשפחה שנייה לעומת זאת נכון שיש יותר מידי דיוק אבל לפחות הילדים מנומסים והתנהגו יפה לאמא החדשה לדעתי התוכנית תרמה יותר להם מאשר המשפחה השנייה והצליחו לקרב בין הבן לאבא וזה היה שווה להם את הכל

הפרק היה פחות טוב מהקודם

כמובן שגם הפעם הכל מבוים ושמים להם טקסט מול העיניים לקרוא (כמו בכל תכניות הארוח למינהם..)רחלי הרבה יותר אישיות עמוקה מאורלי והמשפחה שלה הרבה יותר אמיתית והם יגיעו יותר רחוק מהמשפחה של אורלי,כי מלמדים אותם לחשוב ,למשל האבא שאומר שעכשו רוני איתנו וזה מה שחשוב ולא בעשר שאורלי ירתה לה פקודה לצאת מהחדר.המשפחה של אורלי הם רובוטים ובמשפחה של רחלי יש חום ואהבה רבה.מה שחשבתי עליו זה איך כל המשפחות עד היום חיות בבית לבד בלי בעיות משכנתא עם רכב לא מראים אנשים אמיתיים שקשה להם. וחוץ מזה הסבה היחידה שהם מופיעים בטלויזיה זה יצר פרסום בלתי נשלט

elad2419

New member
בסך הכול היה פרק יפה מאוד../images/Emo23.gif

בקשר לאורלי- כל מה שקרה אתמול הביא מלא רייטינג, אבל לא רייטינג מוצדק לדעתי, הוא הובא על ידי חשבון סבל של אחרים. ברגע שאורלי נשברה ובכתה ממש ריחמתי עלה כי זו לא היא אשמה אלו הילדים שממררים לה תחיים והאבא של עזר לה בכלום. רוני הזאת מה הבעיה שלה לקום? ולאכול במטבח? סתם עושה עניין. בקשר לאמא השנייה{שכחתי את שמה}- היא שיחקה אותה. איך היא גרמה לכולם שם להיפתח והכניסה ל"נשיא" קצת שמחה לחיים. הקטע שהם שפכו אחד על השני צבע היה ממה יפה לדעתי. סוף סוף כולם נפתחו. פרק יפה בסך הכול ואני מקווה שנמשיך עם פרקים כאלו

למעלה