שרשור הפרק של ה-5.2

orlyb4

New member
לתשומת לבכם הפרק היום מתחיל ב:23:30

ואז בשעה00:00 יש הפסקת חדשות (ובטח גםן הפסקת פרסומות לאחר מכן) ואז הפרק ממשיך עד השעה 00:35 צפיה מהנה לכולנו. אורלי.

שiס

New member
הפרק של היום /tapuzforum/images/emo9.gif

עונה 3 פרק 14: צ`רי פק: ג`וליד מחליטה לבדוק אם העובר בריא, כיון שנכנסה להריון בגיל מבוגר. ההריון קשה לה ובחילות הבוקר מותירות אותה תשושה. קוונטין נעצר בחשד להיותו המבתר. קימבר נמצאת משוטטת בכביש.

הפרק של היום - מוזר

אם באמת אין לקוונטין פין אז למה כולם אומרים שהוא המבתר?! ‏ מי שיודע מוזמן לענות, זה מסקרן

orlyb4

New member
דייייי הפרק של אתמול היה מדהיייייים

אני פשוט מתה על הסידרה הזו היא כ"כ לא צפויה אין לאף אחד מושג מה יהיה בעוד דקה. כל פעם שנגמר הפרק אני בשוק מחדש, ותמיד הסוף כ"כ מפתיע. אין על הסידרה הזו פשוט אין. עכשיו אני צריכה הסבר איך לקוונטין אין איבר מין אם: 1- הוא סיפר לכריסטיאן שכשהוא וג'וליה היו בג'קוזי הוא היה צריך לאונן כדי לגמור. 2- ואיך בדיוק הוא עשה אורגיה עם כריסטיאן קיט (הבלשית חוקרת)ועוד מישהי אצל כריסטיאן בבית לפני כמה פרקים? 3- והסצינה שהראו את קוונטין "דופק" את החייל האמריקאי ב.... זה פשוט לא הגיוני. אוףףףףףףףףףףףףףףף אני פשוט לא מבינה בבקשה הסבר דחוף. תודה והמשך יום נעים. אורלי.

הפרק שהיה אתמול

שלום לכם. הפרק שהיה אתמול היה אמור להתחיל בשעה 23.30.עשיתי הקלטה מראש מהשעה 23.29.בכל זאת הפסדתי את הדקות הראשונות של הפרק הזה.זה לא בסדר שהפרק התחיל לפני הזמן. בכל אופן אני ראיתי את הפרק מהקטע שבו הרופא (הארוס של קימבר) מסתכל על נייר שרשום בו:"יופי הוא קללה של העולם".מיד אחרי זה הרופא השני ניגש אליו ואומר לו:"צדקת.הם היו שייכים לאחת המטופלות.הם של קימבר".אחרי זה התחילה המנגינה של הסרט עם שמות השחקנים והמשך הפרק. אני מבקש שתספרו לי מה היה בהתחלת הפרק בדקות הראשונות.אתם בטח זוכרים כי הפרק הזה היה אתמול והזיכרון עדיין טרי... אם אני אדע מה קרה בדקות הראשונות בפרק אז זה יעזור לי להבין את אותו קטע שראיתי אחרכך: 1. איך הגיע אותו נייר לרופא? 2. למה כתוב באותו נייר "יופי הוא קללה של העולם"? 3. לגבי המשפט: "צדקת.הם היו שייכים לאחת המטופלות.הם של קימבר". במה צדק אותו רופא (הארוס של קימבר)?.מה היה שייך לאחת המטופלות?.איך הם גילו שזה שייך לקימבר?. אני מודה לכם על העזרה. זו סידרה טובה שלא כדאי לפספס אותה!

גלית172

New member
בבקשה תענו לי מי הקליט את הפרק של

אתמול ויכול לתת לי לראות ? תודה

ליןןןןן

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מזתומרת??../images/Emo90.gif

קוונטין בחורה או מה??

קוונטין מבתר - מגוחך !

היה לי ברור שהוא לא! ולבסוף הוא אכן שוחרר. לא מובן לי איזה הר של ראיות מצאו נגדו??? על סמך מה החליטו לעצור אותו?? ובכל זאת, השאירו אותנו די המומים לגבי מה שכן יש לו למטה וזה בכלל לא ברור!! למישהו יש רעיון?

orlyb4

New member
הדק' הראשונות :

כריסטיאן ושון היו בהתיעצות עם צ'רי פק ןאז נכנסה האחות או משו כזה ואמרה לכריסטיאן(הארוס של קימבר) שהוא קיבל חבילה אנונימית ומדממת וכששון וכריסטיאן פתחו ת'חבילה הם מצאו שם את שתלי הסיליקון ואז הם עשו הצלבהה לפי איזה מספר שכתוב על שתלי הסילקון ונרשם גם אצלהם לצורך מעקב. ואז שון סיפר לכריסטיאן ששתלי הסילקון הם של קימבר. ואז כריסטיאן ראה בקבוקון קטן בתוך השתל סילקון ושם היה הפתק ששם המבתר עם המשפט. ולגבי המשפט "היופי הוא קללה של העולם" זהו משפט שהמבתר כל הזמן אומר לקורבנות שלו. סידרה ע-נ-ק-י-ת. מקווה שעזרתי. אורלי.

גלית אני הקלטתי את הפרק הזה

אבל אני לא יכול לתת לך את הקלטת בגלל 3 סיבות: 1. חסרות לי הדקות הראשונות של ההקלטה בגלל שהתחילו לשדר את הפרק קצת לפני הזמן.אז זה יפריע לך בצפייה. 2. יש לי בקלטת גם הקלטות של תוכניות אחרות ואני חושש שבטעות תמחקי את זה. אולי בטעות תמחקי גם את ההקלטה של ניפ טאק. 3. איך את מצפה שאביא לך את הקלטת? שאני אסע לעיר מגורייך? שאת תיסעי לעיר מגוריי?.אני עסוק ואין לי זמן לנסיעות האלה... אם את מעוניינת אפשר לעשות משהו אחר: תיקראי את מה שכתבה לי אורלי כאן.היא הביאה תיאור מפורט על הדקות הראשונות שפיספסתי בפרק הזה.אני מוכן להמשיך כאן בשבילך לתאר בפירוט מה קרה בהמשך הפרק.מה דעתך?זה מה שאני יכול לעשות בשביל לעזור לך.

גלית172

New member
קודם כל לא איכפת לי

שאין את הדקות הראשונות דבר שני אני לא אמחק לך כלום כי גם אני תמיד מקליטה ואתמול נרדמתי ואולי אנחנו גרים באותה עיר ויהיה לי קל להגיע אליך חשבת על זה???? אני מאזור המרכז

darklighter

New member
תחפשי את הפרק ביוטיוב או באתר וידאו

אחר... באתרים האלה אפשר לראות את הפרקים בלי להבין כלום במחשבים ובהורדות... אני לא אשים לך פה קישור כי אני לא בטוחה אם זה חוקי...

גלית172

New member
חיפשתי ולא מצאתי את הפרק

את יכולה לתת לי כתובת של אתר ?ואם אפשר בעברית?אולי את יכולה להוריד ולשלוח לי את הפרק?

maygood

New member
אני הייתי שמחה לשמוע מה קרה בהמשך א

אורלי אכן כתבה תיאור מפורט ויפה על הדקות הראשונות.... אני התחלתי לראות אחרי החדשות וזה היה ממש סוף הפרק,פיספוס אדיר!!!! המון המון תודה.

למעלה