שרשור הפרק של ה-5.2

limors2

Active member
../images/Emo58.gif מעלי!

אני במצברוח טוב אז לא אמחק
להבא, אם יש התלבטות- עדיף לסמן

M a g n u s

New member
אני היחיד ששם לב לשיפור ניכר בכמות

הפרסומות
בשבועות האחרונים זה פשוט הפך להיות בלתי נסבל, כל 5 דקות היו פרסומות (אני אפילו מוכן להישבע שגם היו הפסקות של שתיים שלוש דקות בין הפסקה להפסקה) והיום
ממש הופתעתי
חוץ מהחדשות היתה רק הפסקת פרסומות אחת בהתחלה
מזל, כי כבר שקלתי להוריד את הפרק האחרון ברשת... זה באמת היה כבר מוגזם...

שiס

New member
איפה אמרו WTF

ומה זה.. והפרסומות - ככה זה כל העונה, כי הרייטינג עלה.. וזה לא כזה נורא, זה זמן להביא נישנושים וכאלה :)

darklighter

New member
טוב בטח אחרי שהעבירו את זה שעה קדימ

לשעה עוד יותר מאוחרת וזניחה בלי התראה הם היו חייבים לפצות על זה איכשהו... ובלי קשר בד"כ בשעות האלה אין הרבה פרסומות אלא רק הפסקת חדשות שמצורפים אליה מלא פרסומות ופרומואים ולפעמים נמשכת כרבע שעה שזה ממש הורס לי את הרצף של הפרק...

GaIi4697

New member
נישאר עוד פרק אחד לעונה הזאת?

האע. פרק יפהD: סוףסוף נזכרו במאטXDD הוא כזה חמוווווד
אריאל כזאת ביץ וקוונטין הזה.. יוו.. איזה רבע שעה צחקתי עליוXD למרות שידעתי את זה, זה עדיין משעשע, עכשיו אני יכולה גם לכתוב את זה פה חהחהD:: [לקוונטין אין זיןןןןןןןXDDDDDDDDDDD] [~משעשעת את עצמי~] הכי הורג אותי, שהוא כולו חש זייןXDDDD וואי והתגובה של הצלם.. גדולXDDDDD

limors2

Active member
../images/Emo41.gifשרשור הפרק של ה-5.2../images/Emo70.gif

ממש ריחמתי על קימבר כשמצאו אותה, אני מתה עליה

perfect3

New member
--->>

מישהו יכול לספר לי מה היה אתמול בפרק? נירדמתי.. איזה עצבים שהזיזו ת'תוכנית יותר מאוחר! ממש מעצבן!

מאט משכנע את שון לנתח את

הטרנסקסואל שתקף אותו (אחרי שמאט היכה אותו). הניתוח מבוצע ולאחר מכן הם מתידדים. אריאל רואה אותם מסתובבים ביחד (לא בקטע זוגי) ומאיימת שתספר על זה בבית ספר. קימבר עוברת התעללות קשה מהמבתר ומגיעה לבית חולים. לאחר מכן היא מנותחת מחדש בקליניקה. היא מבקשת להיפרד מכריסטיאן, בטענה שהמבתר שם מראה לחייהם וכך היא הבינה שהיא חייה בשיטחיות. קווינטון נלקח לחקירה בחשד שהוא המבתר, בינתיים התגלה רק שאין לו פין, ולכן הוא לא יכל לבצע את האונס. בגיזרת ההריון של ג'וליה אין משהו מסעיר לספר עליו.

shrafraf

New member
לא הצלחתי להירדם אתמול...

אחרי הפרק המדהים!! המבתר הזה מצמרר לי את עמוד השידרה (וגם המחשבה שהעונה מסתימת- ואני אשאר עם הסקרנות הכפייתית) מלכתחילה שללתי את קוונטין כמבתר כי הוא הגיע אחרי הרציחות ובכלל לא ממיאמי. אני רק מקווה שהפתרון יהיה "שווה" ושלא נצא מאוכזבים... אני בעיקרון לא מוריד פרקים ולא לוקח די וידי- מבחינתי,ערוץ 2,זה החיים עצמם-פטאת? כנראה אבל זאת המציאות שלי..

הקטע עם האיבר של קווינטון

בסוף הפרק היה כ"כ בנאלי וצפוי. החוקרת, במציאות היא בריטית?

ענביתוש

New member
סוף הפרק

אני הפסדתי את הסוף המפתיע. מישהו יכול לתאר לי מה קרה מהנקודה שקימבר נכנסה לניתוח

אני עוד מעט ממשיך בתיאור הפרק.

אז בתיאור אני אגיע גם למה שקרה אחרי הניתוח של קימבר...

maygood

New member
תודה רבה על התאור המפורט,נראה

שהפסדתי פרק חזק במיוחד!!! אבל כייף לדעת שיש מי שמוכן לעזור ולהשקיע מזמנו כדי לעדכן את מי שנרדם בשמירה.....:] תודה! מחכה בקוצר רוח להמשך.....איך בדיוק קימבר נמצאה???

קימבר נמצאה משוטטת ערומה ברחוב.

מצא אותה שוטר ממשטרת התנועה.אחרכך הביאו אותה לבית החולים בגלל מצבה הקשה.

RenanaD

New member
וואי, איזה פרק מעולה! ../images/Emo2.gif../images/Emo131.gif

ממש אהבתי
ג'וליה: הסצינה עם החלום היתה ממש מיותרת. לא רצתה לעשות בדיקה, חלמה חלום רע, כן רצתה לעשות בדיקה. אידיוטי לגמרי! שון: אופטימי כהרגלו, מחכה לחזור לג'וליה, והיא שולחת לו רמזים מטעים כל הזמן. די מעצבן. מאט: סוף סוף חוזר להיות נורמלי! מעניין מה אריאל הולכת לעשות לו, אם בכלל. קימבר: וואו, בעונות הראשונות לא סבלתי אותה, אבל עכשיו אני פשוט מתה עליה. איזה נאום מעולה היא דפקה! רק חבל שעד שכריסטיאן למד לאהוב מישהי באמת, קורה לה דבר כזה...
מעניין מה יקרה גם איתה (למרות שקראתי פה ספוילר בטעות
). קיט: כמה שהתגעגעתי
קוונטין: מפרק לפרק החשדות שלי נגדו רק מתחזקים. הוא עולה לי על העצבים!
וד"א, שיער ארוך הופך את הפרצוף שלו להרבה יותר נסבל...
איפה ליז וג'ינה?

darklighter

New member
בעע בגללם פיספסתי את הפרק ערוץ 2

האלה... אפילו להקליט אי אפשר ככה... הם ממש מתעללים בסדרה הזאת!!!! בגלל זה נשבר לי בסוף וראיתי במחשב...

למעלה