שרשור הצגת עבודות/ריטושים

Nienna17

New member
גם לייי!!!! ../images/Emo9.gif

בעצם.. מועד ב' במתמטיקה גם, מועד א' היה נורא ואיום, יש לי 20 נק חחח, 60 סופי בטח (שאלון 007, אז אני מניחה שזה עוד איכשהו מצדיק את זה חח). קשה לקלוט שאני אדם חופשי עכשיו, לפחות עד לגיוס..

אחח כיף לכן למרות שעודמעט יהיה לכן צבא חח עבודה יפה! איך יצא לך הצבעים האלה בשיער שלה?

חחח תודה: )

אממ יש לי זמן עד לצבא...לפחות 7 חודשים....=/ בקשר לצבעים בשיער, צבעתי לאדום ואז הכהתי{?} אותו שיהיה ככה...

supergirll1

New member
:)

ניסיתי לעשות יש כמה טעויות פה ושם אבל תתחשבו זה היה בשעה מאוחרת, עשיתי לפי המדריך של הריטוש:)

יפה.. ההחלקה לא מושלמת (כמו קטע ליד עין ימין) והגבה השמאלית שלה מוזרה. חתוכה מדיי וישרה..

טוב, גם אני ../images/Emo3.gif

מרוב שלא הייתי פה כ"כ הרבה זמן אני לא זוכרת אם העלתי את זה בכלל.. אוח! אני לא יכולה לרטש עכשיו כי העכבר נהרס ואני תלויה ב"עכבר" של המחשב נייד שבלש' המעטה לא נועד לריטוש, נו שיהיה..

Nienna17

New member
אהה נראה לי ראיתי את זה כבר לא?

ריטוש ממש ממש יפה
היא כזאת.. אמממ... נתת לה מראה מאוד דרמתי

wine forever

New member
^^

החתול שלי (הג'ינג'י) והחתולה של ידיד שלי... נמנמ... חיברתי בין 2 תמונות ^^ לא יודעת אם זה נחשב ריטוש O: אבל שיהיה ^^"

ga0

New member
גם לי בא

לא עשיתי היום שום דבר... משעמם.... סטוק: http://lolitagirlie-stock.deviantart.com/

Nienna17

New member
חח נחמד

רק שימי לב שהפנים שלה עכשיו די מכווצות (כלפי רוחב), הייתי קצת מכווצת את הראש עכשיו (כלפי אורך
).

למעלה