"מה שמחשל אותנו רק מחזק אותנו" משהו כזה בשיחה עם לירון זה היה ממש מצחיק
E easternstar New member 6/9/11 #27 כולן צבועות פה..בבבא סאלי.. זאת נחש קוברה וזאת צפע..נשים נשים , שק של עקרבים בבבא סאלי שאני לא משקרת..באחותי הקטנה גרנית..
כולן צבועות פה..בבבא סאלי.. זאת נחש קוברה וזאת צפע..נשים נשים , שק של עקרבים בבבא סאלי שאני לא משקרת..באחותי הקטנה גרנית..
S sunflower11 New member 6/9/11 #30 אני טובה לכולם, אני נותנת לכולם, אני חושבת רק על אחרים, ומה אני מקבלת?.... אני פועלת מטוב לב, אין לי כוונות רעות.
אני טובה לכולם, אני נותנת לכולם, אני חושבת רק על אחרים, ומה אני מקבלת?.... אני פועלת מטוב לב, אין לי כוונות רעות.
B Balbala33 New member 6/9/11 #38 וזה אחרי שאמרה אתמול "אני רעה, את לא יודעת איזה רעה אני. נקמנית." וזה ציטוט שלה ...
E easternstar New member 6/9/11 #33 איך שכחנו."תשאלו בכל טבריה ובכל הצפון מי זאת אתי חזן..".."כולם סוגדים לי.." "כי יודעים שאני אמיתית..אני נותנת את הלב שלי..אני אתן כליה לידידים שלי, אם ירצו.."
איך שכחנו."תשאלו בכל טבריה ובכל הצפון מי זאת אתי חזן..".."כולם סוגדים לי.." "כי יודעים שאני אמיתית..אני נותנת את הלב שלי..אני אתן כליה לידידים שלי, אם ירצו.."
פ פלדי1 New member 6/9/11 #43 אני מוכנה לרצוח בשביל החברים שלי ../images/Emo190.gif במיוחב עבור שתי חברות שהזכירה את שמן,(אני שכחתי את השמות, כמובן)
אני מוכנה לרצוח בשביל החברים שלי ../images/Emo190.gif במיוחב עבור שתי חברות שהזכירה את שמן,(אני שכחתי את השמות, כמובן)