שרשור השידור היומי

spider kisser

New member
../images/Emo41.gif שרשור השידור היומי ../images/Emo41.gif

שרשרו כבר עכשיו את דעותיכם על השידור היום

TaKe Me DuDi

New member
השידור מזה יפהההה

אבל היו רגים שהוא היה ממש בורינג(כמה שקשה לומר את זה) מלי הרסה אבל לא נורא זה חמוד גם ככה קיצר איזה חמוד מיכאל

לוריי

New member
בקשר להקרנה של שישי הפוך, כרטיסים

אחי הקטן זכה בכרטיסים והוא לא הולך בסוף.. יש לי מעטפה עם שני כרטיסים+הזמנה.. כל המעוניין אליי לפרטי

נטיטע

New member
../images/Emo10.gif לדעתי

רק הפירסומת של הפוקס היה ענק.. אבל כאילו אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל פשוט היה היום מ-ש-ע-מ-ם חבל על הזמן.. רק הקליפים היו מעניינים.. הם לא הביאו תאורחים שיעשו לנו את זה.. וכאילו לא יודעת פשוט היה משעמם היום \ מקווה שיהיה יותר טוב ביום ראשון..

הייתי היום באולפנים!!-הסיקור המלא!!

קודם כל שתדעו שאני מראשון והאולפנים הם בתל אביב, ככה שחצי שעה נסיעה, אז אנחנו הלכנו פעם ראשונה לאולפנים ולא ידענו כלום! אז אנחנו כמו 7 מטומטמות ייצאנו ב8 וחצי בבוקר מהבית!!! וכל אחת דפקה את ההופעה הכי פ33תית שלה (הרי זה עפר שכטר, לא?!), אז ככה נדחפנו 7 בנות באוטו 1! ועד שהגענו לאזור של האולפנים!-אלוהים ישמור! צריך לנסוע איזה שעה בתוך תל-אביב וכולנו מחוצות באוטו! אז הגענו ב9 ו20 (בבוקר, אתן קולטות?!) ומה אני אגיד לכם, באנו יותר מוקדם מהאנשים שעובדים שם! והכנו שלט מזה פ33תי לעפר! "עפר תעשה לי שלישיה" אז ביקנו מהשומר של הבנין (יש שם מלאאאא משרדים) שייתן לנו לעלות והוא אמר כזה בשום אופן ועוד שטויות ואמר שבכלל עכשיו מצלמים תוכנית בוקר (התוכנית של אפרת רייטן), והוא אמר שעוד מעט כל האזור יהיה מלא מעריצים והוא לא רוצה בלאגן! אז הצטרכנו לחכות בחוץ, בשמש של 9 וחצי בבוקר!!!!! וכל אחד שנכנס אנחנו כזה שואלות, "אתה לאקזיט?", בקיצור התפלחנוו דרך הפיצוציה שיש שם ועלינו במעלית, ואם שאלו למה אנחנו שם אמרנו שאנחנו האחיניות שלי יאיר דורי (עלללללקקקק) בקיצור אנחנו מחכות, מחכות, מחכות, ובנתיים יוצאות מלא דוגמניות מהאולפן כי הן היו אצל אפרת רייטן, אז מלא אנשים כזה התלאו מה אנחנו עושות שם?! אז דיברנו שם עם איזה אחת והיא אמרה שעכשיו אפרת רייטן בפנים והיא הגדולה מכולן! (ואנחנו ברוררררר שהתווכחנו שעפר הוא השליט, ולקח לנו רק איזו לקלוט מי זו אפרת רייטן) אז היא אומרת לנו כזה הנה אפרת רייטן יוצאת וחברה שלי כזה אומרת "את מי זה מעניין מאפרת רייטן?!" ואז היא כזה יוצאת ואנחנו מתפוצצות, האמת שראינו שם די הרבה מפורסמים אבל את מי זה מזיז?! ואחרי ששאלנו את כל העולם, אשתו, אחותו ואחינתו מתי המנחים באים, אנחנו רואים את המנקה והיא רוסייה וחברה אחרת שלי במקרה יודעת קצת רוסי, אז היא כזה שואלת אותה מתי מגיעים המנחים? אז היא כזה לא מבינה, אילו מנחים, ואז היא כזה שואלת אותנו (כאילו היא דיברה ברוסית וחברה שלנו פירשה) "אחד גמד פיצקי כזה?", והיא מסמנת כאילו יש לו קרניים על הראש (יענו הקוצים) אנחנו התפו33נו! והיא אמרה כזה שהוא תמיד כזה צוחק, ולוקח לה את העגלה של הנקיון אז הוא מעצבן אותה (איזה מאמיייי) היא אומרת לה כזה שבלי איפור ו"קרניים" הוא לא יפה, רק עם איפור, אז אחרי שהעברנו את הזמן איזה חצי שעה המכנו להתבשל שם חבל"ז! אז ככה ב5 ל12! ראינו פתאום את מלי! והיא הייתה מ--ה--מ--ת בחיים שלי בחיים שלי לא ראיתי מישהי יותר יפה ממנה!!!!!!!!!!! (ואני לא מגזימה) ואנחנו כזה צועקות לה "מלי!!!!!!" והיא כזה מסתובבת ומחייכת חיוך של מלאך והיא כזה אומרת לנו "היי, מה נשמע?"ואנחנו כזה רוצות להצטלם איתה אבל מישהי מטומטמת שנובה מההפקה דוחפת אותה פנימה והיא כזה מסמנת לנו עם היד לחכות! (אמרתי כבר שהיא מלאך?!) ודרך אגהה אנשים מההפקה כאלוווו סנובים! אח"כ עלה מיכאל! ואנחנו כזה מסתערות עליו שגם אותו לא יכניסו, ושאלנו אם הוא יכול להצטלם איתו, והוא כזה: "בטח, בטח,בטח, בטח) אין עליו הוא נננששששששמה! בקיצור יש גם את החלק של עפר אבל אני אספר אח"כ כי אני אצל חברה שלי וכואבות לי האצבעות מלכתוב! ותאמינו לי שהחלק השני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מעניין!

וואי איזה כיף לך! חח מה עשית שם אבל

ב9 בבוקר?? חח תעלי תמונות אם יש לך!!! עד מתי היית שם?? ראית את מושיק? את יכולה להסביר איפה זה כי אני גרה בת"א אז אולי אולי אני אקלוט! לא איכפת לי שבוע הבא אני גם הולכת!!

TaKe Me DuDi

New member
זה ברחוב הברזל

אם אני לא טועה ... זה ברמת החייל .... הייתי שמה פעם(בלילה אז לא היה אפחד)

נטיטע

New member
רחוב הברזל 3 - רמת החיל

אוףףףףףףףףףףףףף אני רוצה ללכת לשםםםםםםםםםםם וכאילו להגיע אין לי בעיה אבל אני לא רוצה ללכת לבד.. אולי נעשה יענו פגישת פורום וניפגש באולפנים איתם?

רעיון מאגניב../images/Emo98.gif

בואו נעשה פגישת פורום באולפנים איזה יום חמישי????? יהיה ענק!!!!!! תחשבו על זה!!!!
גם אני מניפה בלון כחול לרון ארד

SofyTofy

New member
לגבי מפגש פורום../images/Emo103.gif

תראו, הרעיון נחמד מאוד, וגם לא הייתי באולפנים, ואני גם מתה לפגוש את האנשים החמודים בפורום החמוד שלי, אבל... יש כאן כאלה (*אהמ*) שלא גרים בתל אביב. אמנם אני לא גרה כזההה רחוק אבל אני בטוחה שיש כאן עוד כמה שלא גרים בתל אביב ואולי אפילו גרים הרחק בצפון או הרחק בדרום. אפשר לחכות לחופש חנוכה, אמנם זה עוד חודשים, אבל גם יהיו הרבה יותר אנשים בפורום (אני מקווה
), וגם יהיה חופש ויהיה נוח יותר להגיע. הבעיה היחידה (
) זה שבגלל הפסטיגל, בטח מלי ועפר לא יהיו שם. אז אם למישהו יש רעיון אחר, תגידו לי. נ.ב. ננסה לארגן משהו עם ההנהלה

נטיטע

New member
צודקת..

אממממממממממ ונכון הם יהיהו בפסטיגל אז בטח הם לא יהיו.. אפשר אולי לארגן משהו באיזה יום שבת.. ואפשר לארגן מלא פעיליות שהמטרה של זה לפגוש אותם.. כמו שעושים בפורומים אחרים \ הרי זה לא כמו המורדים שהם בארגנטינה.. זה אקזיט מישראל וזה הרבה יותר קל להיפגש איתם.. כמו שהיתה המסיבה של אקזיט בפסק זמן.. אני הייתי שם ואני חושבת שהיו שם מלא אנשים מפורומים

M a r y J a n e

New member
אני מחכה להמשך../images/Emo8.gif

אגב אני חדשה פה :) קוראים לי אורלי, אני בת 15 מחיפה

elalush

New member
יוווו אני מחכה להמשך!!../images/Emo153.gif

אני ממש מתרגשת בשבילך... והיה היום ספיישל פצצתי!!!!!
יווו יש לך מצלמה דיגיטלית? כי אם כן אני חייבת תמונות!!! חחח ומשוגעת מה באת כ"כ מוקדם?!
להפך,האנשים של ההפקה הם אנשים מקסימים ואני חולה עליהם...[לא שראיתי אותם יותר מכמה דקות... אבל לפי מה שהספקתי לדבר איתם הם היו חמודים בטירוף] מקווה שתלכי שוב... ואולי אפילו יצא לנו להפגש... וווו... אני כבר מחכה להמשך אז יאללה כתביייי אז תתני לי להתייבש פה

נטיטע

New member
חחח מגניבבב לךךךךךךךך

אני עדיין לא הייתי באולפנים אבל אני הולכת בקרוב.. ואיזה צחוקים עם המנקה "קרניים" חח ומזתומרת שבפר לא יפה בלי איפור אני ראיתי אותו בלי איפור והוא מושלםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה