המשך הסיקור המלא!!!!!!!!!!!
טוב אזאחרי שהנשמה מיכאל נכנס אז אנחנו כזה שואלות עוד כמה זמן מלי תגמור להתאפר אז אחת מההפקה אומרת לנו כזה "בערך עוד שעה", ואנחנו כזה, מה??????? הרי היא כזות פ33ה!!!!! מה היא צריכה בכלל איפור למען השם?? ועוד שעה?????! בקיצור אח"כ ראינו אחד מזההה כוסון שהביא שקיות ע=נ=ק=י=ו=ת של בגדים 0כאילו לתוכניות של כל השבוע), ובקיצור לא נתנו לנו בשום פנים ואופן להיכנס חס וחלילה לאולפן ממש, וקלטו היה רק עשרה לאחד!!!!! אז אנחנו כמו איזה משועממות התחלנו לשיר, סתם לדבר ואז פתאום אנחנו קולטות שכבר חמישה לשתיים!!!!! ונחשו מי אמור לבוא????! נכון מאוד מלך מלכי הכוסונים!!!!!-עפר שכטר! הוא היה כזה כווווסווווןןןן והוא היה גם בלי איפור ו"קרנים" למי שזוכר מהחלק הראשון...) והוא כזה יוצא מהמעלית ואנחנו מסתערות עליו ונחשו מי עוברת באותו זמן- נאירנה (המנקה שעפר מעצבן אותה...) ואז היא כזה מתחילה לדבר אל חברה שלי ברוסית והוא כזה שואל את אירנה "מה העינינים אחות של צ'ינו????" אנחנו מתפקעות! והיא כזה מחייכת עליו ועושה לו "נו נו נו" עם האצבע-הרגה אותנו! ובקיצור הור אומר כזה, "מה המצב אחיות של צ'ינו?", "אתן מעריצות של אבי ביטר?" והוא עושה כזה פרצופים והוא הצטלם עם שלוש מאיתנו כי אחת מההפקה דחפה אותו פנימה ( שוב הבת***), ואז אנחנו התחלנו מזהההה להשתעמם רצחחח אבל היינו מזה בהתרגשות טוטאלית כי כאילו אנחנו נגענו בעפר שכטר!!!!!! אז החלטנו ללכת להסובב קצת במשרדים המשעממים האלו (יש שם את ערוץ "24" אם טי וי, יאיר דורי ועוד מלאאאאא) אבל אז פתאום אנחנו רואים כמה גברים עם קרטון של יעל בר זהר נכנסים לאולפנים של "אקזיט" לא הבנו מה קורה...(רק עכשיו קלטנו בשפיישל רווקות...), אתם זוכרים שאמרתי לכם שהשומר אמר שיהיה פה מלאאאא מעריצים, אז ת'אמת חוץ מאיתנו לא היה אף אחד, וממש התפלאנו , אבל למי אכפת? העיקר שלנו יהיה להם יותר זמן. אז למטה יש כזה שתי מסעדות ולאחת מהן קוראים "ג'ירף" ואמרו לנו שתמיד ב-4 המנחים יורדים לאכול שם צהריים, אז חיכינו בנתיים העובדים שם העיברו איתנו דאחקות על עפר וסיפורים על מושלמי, אח"כ שב4 ורבע הם סוף סוף ירדו! (מלי ירדה ראשונה) עפר ומיכאל קצת התעקבו כי הם היו צריכים להחליף בגדים, אז בקיצור הם היו מזהההההה מאמי! הם אכלו איתנו, עשינו איתם אפילו בוק! איזה 3 פילים!!!!! הם כאלה חמודים ומושלמים!!!!! כולם יאו איך אני חולה עליהם עכשיו! חבל שלא ראינו את יעלי (היא הייתה בפריז), אהההההה שכחתי א, אתם יודעים מה עפר אמר על השלט?! "אתן רוצות שלישיה לכל אחת?!" "בגלל שלי לפעמים יוצא תאומים..." איזה מאמי נכון??????!!!!!! בקיצור אני מתההה ללכת גם יום חמישי הבא נעשה מין מפגש פורום כזה, אבל צריך להגיע לשם ככה ב-3 (לא סתומות כמונו ב9 ורבע בבוקר!!) אז מה אתם אומרים?????!1 ייאלה יהיה שבבה כולנו נכין שלטים, ונאסוף קצת כסף לקנות למנחים המושלמים אילו מתנות קטנות! ייאלה תרשמו תגובות! חולה עליכם: ענבל