שרשור התגובות הרשמי לטורניר

darkAI

New member
../images/Emo41.gifשרשור התגובות הרשמי לטורניר../images/Emo41.gif

פה הולכות תגובות, פרסום ידיים, כל מה שתרצו. ננסה לרכז הכול בשרשור אחד

darkAI

New member
הלובי של הטורניר בסיום עם רשימת הזוכים ../images/Emo13.gif

shaywh

New member
אולי הגזמתי קצת כשדחפתי A9s ממידל פוזישן

כשהייתי שורטי. אני חייב להגיד שלא היה לי מושג איך להתייחס לשולחן. חוץ מזה בסיידר, אף פעם אין לי ציפיות מטורניר... אני רק ארוויח 5.5$ בחזרה ואלך לישון...

shaywh

New member
הרווחתי בחזרה את הביי אין ^^

ועוד 6.5 ריבית, מכירים את הקטע הזה של רק עוד סיבוב אחד של הבליינדים ואני יוצא...? אז אני אשתדל לעמוד בזה

darkAI

New member
הדעה שלי:

סה"כ, לדעתי היה ממש כיף. גם עם הסאקאאוטים והצב שלדעתי היה צריך ריטלין רגע אחרי, היה ממש נחמד לשחק בטורניר שלא רק כולו ישראלים, אלא גם כולם מהפורום ואני לא יכול לחכות לטורניר הבא[שבשביל דיונים עליו נפתח כבר שרשור נפרד]
מה גם שאם אני מפסיד את הכסף שלי בפול טילט באיזה טורניר, בין אם בסאקאאוט או לא, אני מעדיף לדעת שמישהו ישראלי זכה פה. יש פה גם אלמנט כזה של לאומניות
מה שכן - חצי משולחן הגמר ישב עם פרצוף WTF, כמו כולנו
השולחן הראשוני היה גם די מעצבן בשבילי גם כן אחרי שהפסדתי עם סטרייט לconanh[אני עדיין לא יודע מי אתה אגב
] אחרי שה64 שלו תפס את ה2 שהיה צריך לסטרייט יותר גבוה
הוא שיחק נורא LAG ופשוט חיכיתי להזדמנות כזאת שהתפקששה. ניחא. בכל מקרה - אעלה איזה כמה ידיים עוד מעט, ברגע שאחשוב איך להמיר את הידיים של pokertracker לטקסט. סה"כ גם אם סיימתם מקום 16 או מקום ראשון - מקווה שנהניתם, אז אם הייתם מקורבנות הsuckout-fest שהלכה שם
וכמובן - מזל טוב לזוכים! Lamlamos במקום הראשון, kgt1 במקום השני ומישהו שאין לי מושג מיהו בפורום.. מקום שלישי.

darkAI

New member
וואו, כמה טעויות.

נתקן רק אחת מהן: מקווה שנהניתם, גם אם הייתם מקורבנות הsuckout-fest שהלכה שם
*

LamLamos

New member
היה כיף

טורניר טוב קיבלתי הרבה ידיים טובות מודה באשמה=]

Johnblaze

New member
הנה היד הראשונה

היד שהפסדתי בה כמעט הכל http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1004915 הייתם מקפלים ?

אם הייתי במקומך הייתי עושה פולד לפני הפלופ,

פולד בפלופ, פולד בטרן ובמיוחד פולד בריבר...

matan5165

New member
חרטא !!

הוא שיחק מצויין, בדיוק כמו שהוא היה אמור לשחק. ואתה מבלבל את המוח שהוא היה צריך לברוח אחרי הריבר.

eyal5005

New member
איפה אתה חי

לא מספיק שלא הייתה לו שם יד על הפלופ אז גם היו שני ספייד, בטרן 3 ועדיין לא הייתה לו יד ובריבר הוא קיבל סטרייט אבל במצב שיכול להיות שהיה אבוד מבחינתו כבר אחרי הטרן (כמו שבאמת היה).

matan5165

New member
החלק המפחיד זה רק הטרן

כי במידה והיה מגיע עלה נוסף בריבר לא היה לו מה לחפש שם. הבנאדם עם סטרייט, לא לשלם רק בגלל שיש 3 מאותו צורה בקלפים ?

shaywh

New member
הבן אדם היה גם עם פלאש דרואו

בדיעבד עלה נוסף היה נותן לו את היד.

eyal5005

New member
באופן כללי לא

אבל איך שהיית שיחקה את עצמה היה ברור שיש לו משהו טוב כגון מה שהיה לו בפועל , ובמיוחד איך שהוא שיחק את זה אגרסיבי אחרי שפגע הצבע. אני אישית לא אוהב לשחק יד אחרי שיש סיכוי שמה שיש לך כבר מזמן הפסיד (drawing dead)

Johnblaze

New member
היית צריך לעשות פולד לפני הפלופ

סתם... שיחקת טוב לא היה לך מזל זה קורה חחח איך התלבש לו זוגיים בול

Kgt1

New member
אז כמו שביקשת, בוא נדבר על היד הזו פה...

אני מתאר את היד מנקודת המבט והמחשבה שלי, כמובן שמבחינתך אין הרבה יותר מדי מה להגיד, שיחקת נכון וסבלת מחוסר מזל מושלם. אני מקבל את היד שלי מהקאט אוף, אחרי לימפ אחד בסה"כ מעמדה מוקדמת של הצ'יפ לידר. קיבלתי רי רייז משחקן שאין לי מידע לגביו כרגע בטורניר כי רק עברנו לשחק ביחד בשולחן (למרות שכעיקרון אני מכיר אותך מעל גבי הפורום ומעריך אותך כשחקן טוב בעקבות כך). אחרי פולדים עד אליי אני צריך להשלים עוד 300 צ'יפים לקופה של 800 (כמעט 1 ל-4), עם פוזישן, כאשר אני מעריך את היריב שלי ביד שהיא לכל הפחות AQ, ויותר סביר AK/QQ או טוב יותר.אני מסתכל על הערימה שלך ורואה שלמרות שסביר להניח שאתה תהיה מחויב אחרי הפלופ, עדיין אני אוכל לברוח במקרה של אי פגיעה בפלופ (והפוזישן חשוב כאמור). עכשיו, קרה הדבר ופגעתי בפלופ באופן מושלם... אני חושב שבמשחק רגיל ונורמאלי אני לא אמור בכלל להתעסק מראש ביד הזו עם 97, אבל אחרי שכבר הרמתי והכנסתי את עצמי לפוזיציה הזו, אני בהחלט לא בטוח שההשוואה שלי היא כל כך נוראית. שוב, מצטער על הסאק אאוט, אני יודע שהביאוס זה לא מהכסף, אלא מאופי ההפסד. אשמח לשמוע כמובן את ההסבר (האין ספק הרבה יותר מקצועי משלי) ליד הזו, ולמה הייתי צריך או לא צריך לפעול כך או אחרת.

בגלל שאני לא כ"כ אוביקטיבי אני אתן למישהו אחר

לענות, אם אף אחד לא יענה אני אכתוב תגובה מחר או מחרתיים...

pokerface1969

New member
רי-רייז גבוה יותר לפני הפלופ

מחשבה שלי : אם כבר ביצעת רי-רייז בפלופ , השאלה מה היתה המטרה שלך ? אם המטרה היתה לקחת בשלב הפלופ , אז עם זוג אסים הייתי מעלה יותר גבוה. במיוחד שאתה מול מישהו שמכסה אותך , יש לו פוזישן עליך , והוא יכול לעמוד בהשוואה של 320. קח בחשבון שאנשים לא אוהבים שגונבים להם את הקופה ( במיוחד בטורנירים בין ידידים ... ) , אז אם זה מתאפשר להם מבחינת הערימה הם ישוו כדי לראות את הפלופ. אני חושב שעם רי-רייז של 800 לפחות , שמראה שאתה רוצה להיות מחוייב לקופה , הוא היה זורק. לאחר הפלופ , היד שלך לא השתפרה. אם התוכנית המקורית היתה לגנוב בפלופ , אז אולי עדיף לשחק יותר לאט עם האסים. שמגיעים לשאטדאון עם זוג עליון בלבד , אי אפשר לפסול שליריב יש יד יותר טובה. אם התוכנית הייתה להגדיל את הקופה , ואז להיכנס אול-אין עם הזוג אסים , אז יש גם את אלמנט המזל.

LamLamos

New member
מה ?

למה להבריח את השחקן השני אחי כשאתה עם היד הכי טובה בפוקר .. רייס שהוא פי 6 מהבליינד אי אפשר להגיד שהוא קטן ואפילו די גבוה ואמור להבריח כל מיני ידיים חוץ מפרימיום . אני אישית ברגע שהוא אמר מצטער והשווה הייתי בטוח שנראה סט 9 אבל 7 9 ממש לא צפוי אבל אין מה לעשות זה יקרה אחת ל10..

למעלה