אז כמו שביקשת, בוא נדבר על היד הזו פה...
אני מתאר את היד מנקודת המבט והמחשבה שלי, כמובן שמבחינתך אין הרבה יותר מדי מה להגיד, שיחקת נכון וסבלת מחוסר מזל מושלם. אני מקבל את היד שלי מהקאט אוף, אחרי לימפ אחד בסה"כ מעמדה מוקדמת של הצ'יפ לידר. קיבלתי רי רייז משחקן שאין לי מידע לגביו כרגע בטורניר כי רק עברנו לשחק ביחד בשולחן (למרות שכעיקרון אני מכיר אותך מעל גבי הפורום ומעריך אותך כשחקן טוב בעקבות כך). אחרי פולדים עד אליי אני צריך להשלים עוד 300 צ'יפים לקופה של 800 (כמעט 1 ל-4), עם פוזישן, כאשר אני מעריך את היריב שלי ביד שהיא לכל הפחות AQ, ויותר סביר AK/QQ או טוב יותר.אני מסתכל על הערימה שלך ורואה שלמרות שסביר להניח שאתה תהיה מחויב אחרי הפלופ, עדיין אני אוכל לברוח במקרה של אי פגיעה בפלופ (והפוזישן חשוב כאמור). עכשיו, קרה הדבר ופגעתי בפלופ באופן מושלם... אני חושב שבמשחק רגיל ונורמאלי אני לא אמור בכלל להתעסק מראש ביד הזו עם 97, אבל אחרי שכבר הרמתי והכנסתי את עצמי לפוזיציה הזו, אני בהחלט לא בטוח שההשוואה שלי היא כל כך נוראית. שוב, מצטער על הסאק אאוט, אני יודע שהביאוס זה לא מהכסף, אלא מאופי ההפסד. אשמח לשמוע כמובן את ההסבר (האין ספק הרבה יותר מקצועי משלי) ליד הזו, ולמה הייתי צריך או לא צריך לפעול כך או אחרת.