שרשור התגובות הרשמי לטורניר

b.o.b

New member
3bet

של X3 לרייז המקורי, זה בדיוק הסכום שצריך. כמו שאומרים תמיד להקפיד על אותו סכום הימור פריפלופ, צריך גם להקפיד לבצע אותו סכום ב3bet כי אחרת יהיה מאוד קל לשים אותך על יד חזקה או בלוף. חוץ מזה שאתה לא מבצע לימפ או מינ רייז עם AA כדי שלא תהיה נגד 3-5 ידיים, כאשר אתה גם ככה נגד יד אחת, אין סיבה להעיף אותו בהימור לא פרופורציונלי, אתה הרי רוצה כמה שיותר כסף בקופה כשיש לך יד כזאת. אחרי הפלופ היד כבר נגמרה, לשים מישהו על 97s אחרי ההימורים פריפלופ לא הגיוני בעליל, חוץ מזה שאם יש לו סט, תשיעיות או שביעיות, בכמות סטקאס שהיו אין אפשרות לשחק על פי זה, פשוט לדחוף הכל פנימה אחרי הפלופ וזה מה שהיה. קורה, בקטנה.

Harleydude

New member
אני לא שחקן טורנירים

אבל בגדול, הניתוח שלך היה נכון אם הוא לא היה שורט סטאק, אז היית אומר אוקיי סמול בליינד עושה 3בט אם אני פוגע אני יכול לרושש אותו א-ב-ל ברגע שהוא שורט סטאק אז מה שאתה משקיע ביחס לרווח הפוטנציאלי - היחס על הפנים. רוב הזמן במצב הזה הוא דוחף ואתה מקפל (גם אם אתה פוגע בזוג אחד אפילו אם זה זוג עליון רוב הסיכויים שאתה דראוינג דד). לכן, ההימור שלך הפעם פגע אבל הוא הרבה יותר מפסיד ממנצח במצב הזה. במידה ושניכם הייתי יושבים עמוק היית אולי (תלוי ביריב) יכול לבנות על לפצות על הסיכוי הלא משהו שלך להתחבר בפלופ בכמות הז'יטונים שיש ליריב ולהפוך סיטואציה -EV ל +EV. אבל בתסריט הנ''ל לקחת סיכון שהתשואה שלו שלילית ובמקרה פגעת.

2המרפא

New member
אכן היה כיף וכיאה לפורום שלנו

כמות הבאד ביטים והסאק אאוטים הייתה חולנית, בחיים שלי לא ראיתי אסים נשברים ככה. אני עפתי חמישי כששברו לי קינגים פרי פלופ אחרי ששיחקתי מבריק כל הטורניר. בשנייה שאני אצליח להבין איך אני מעלה את הטורניר מהטראקר חלקכם הולך לשנוא אותי /tapuzforum/images/Emo3.gif. אני ישבתי עם Af‏ חולני של 8.5 ורק הבחור שניצח היה יותר אגרסיבי ממני מה שאומר תפסיקו לשחק כמו ילדות!

pokerface1969

New member
סיכום שלי jackbadboy

ראשית תודה על יוזמה והארגון. זה נחמד לשחק עם ישראלים לשם שינוי , הייתי אומר תחושה של משחק בית. עפתי די מוקדם , והטורניר מסתכם מבחינתי ב 2 ידיים משמעותיות. ראשית אני חייב תשובה ל ktg1 על היד שבה הוא זרק שמיניות. מצאתי שכאשר מופיע זוג בפלופ , לרוב הראשון שמעלה או זה שעונה ברי-רייז , לוקח את הקופה. לכן כשהופיעו שישיות בפלופ , עניתי ברי-רייז עם כלום ביד , ולקחתי עם הבלופ.
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1008452 לאחר מספר דקות נכנסתי שוב עם יד חלשה 42 , ושוב ניסיתי לקחת את הקופה בריבר בלי כלום ביד. כיוון שהופיעו שלישיות בטרן ובריבר , ניסיתי לייצג 3 ביד. הפעם זה לא עבד.
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1008481 אני מעדיף טורניר עם ביי-אין נמוך יותר , שיתאים לבנק רול שלי. מבחינתי אפשר לקבוע טורניר שבועי ביום ושעה קבועים. עם ביי-אין נמוך יותר לדעתי הטורניר יכול לצבור תאוצה משבוע לשבוע.

b.o.b

New member
סיכום שלי

יוזר : beeriori בגדול שיחקתי מאוד סטרייט-פוראורד, בילפתי פעם - פעמיים בריבר כאשר הייתי די בטוח שאם אני מהמר ראשון היד שלי. היד שהעיפה אותי מהטורניר הייתה KK VS AA שאני תמיד אוהב שזה קורה. אין הרבה מה לעשות ביד כזאת. יש משהו שחשוב לי להבהיר, נגד KGT1 הייתי T9s VS AKo (אם אני לא טועה, לא זוכר בדיוק) הייתי עם סביבות 10BB , כשאני נמצא בטורניר עם כזאת כמות של בליינד, אני מבסוט(עד כמה שאפשר) ממצב שיש לי 2 קלפים חיים, בסופו של דבר זה מצב של כמעט 60% לעומת 40% , זה מצב בסדר גמור מבחינתי כאשר אין לי שום רצון לחכות שהבליינדים יגיעו אליי. ד"א מצב כזה למרות שאמרתי בצאט ש"זה זמן לסקוואט" ממש לא רואה את זה כסקאווט, זו פשוט מאוד דחיפה של 10BB והשוואה מאוד לגיטימית עם AK. זהו, היה מאוד נחמד, אני דווקא חושב שצריך להשאיר את זה בסכום הזה כי בסופו של דבר לא יודע אם נגיע ליותר מ20 שחקנים בטורניר אז הפרייז פול גם ככה די נמוך, למרות שיש את העניין שמעבר לכסף, עדיין צריך סכום סביר. יכול להיות נחמד אם אנשים ירשמו אולי NOTES שהם רשמו על האחרים, אני בדר"כ רושם הרבה הערות במהלך טורניר, מכיוון שהייתי בכמה טורנירים נוספים פחות הספקתי הפעם. יש פה ושם, מצד שני אולי תרצו להשאיר את זה חסוי, אז לשיקולכם.

darkAI

New member
לך לתיקיית ה-processed, שם תמצא את קובץ הטקסט

שבו שמורות הידיים של הטורנירים.

למעלה