שרשור התחייבות שבועית

אפרת12

New member
נו, אמרתי שאני לא מתפקדת...

(|אייקון של אפרת מתחבאת בפינה
) מסתבר שאפילו כישורי הקריאה שלי בקאנטים...

קרניר

New member
הצלחתי לשמור ולא להכניס שטויות

לפה, לא יודעת להגיד כמה ירדתי בשבועיים האחרונים, אולי זה דבילי אבל גם שהייתי רזונת שנאתי להשקל. מה שכן בהחלט מתחילה להרגיש שקצת ירדתי. מתחייבת להמשיך בפרויקט ההרזיה, הלוואי וימשיך ככה. לגבי עבודה היה משהו וירדתי ממנו בגלל שעות מטורפות, אוף ממש קשה לי להתפשר...

lulyK

New member
הפעם גאה בעצמי.

גם עבדתי די הרבה. גם שמרתי (אם לא סופרים מעידות מוצדקות). גם שכנעתי את י' לבוא הביתה מוקדם ולקחת את יותם לים (אני, קדושה שכמותי, עבדתי בזמן הזה). גם קניתי בגדים (במידה 42!!!! בשבילי זו כבר ירידה, למרות שהמשקל מסרב להבחין בה). גם הייתי נחמדה
למשפחתי הגרעינית. נו טוב, יש לי עוד קצת זמן עד סוף השבוע להרוס הכל.

עמית@

New member
אצלי.. (הכל בסדר?)

כבר שבועיים בעבודה, פחות או יותר עומדת בהתחייבות, אפילו נטלתי את יוסי לדייט אחד (וכמעט נרדמתי) - קשה לי מאוד עם תמר, לכן אני מחדשת את ההתחייבות לשמור על הסבלנות, גם כשהיא הולכת במפורש לחשמל, שמה יד מילימטר ממנו וקוראת בשמחת ניצחון "אמא, תראי אותי".. ואז צוחקת בקול גדול (אוף
) אז סבלנות, מי יתנני?

מעיןבר

New member
מזדהה עם עניין החשמל

לאדוה ממש היתה משיכה לשקעים. בסופו של דבר נכון לעכשיו זה נפטר בדרך הפחות נעימה, אבל העדיפה בעיני על מכת חשמל. לפני כחודש היינו אצל אימי ועזרנו לה עם כמה עבודות בבית. בשלב מסויים ראיתי את אדוה לוקחת כבל של איזה מכשיר חשמלי וצועדת איתו לכיוון השקע. הייתי במסדרון בקצה השני של החדר אבל הרבצתי כזאת שאגה של לללללללאאאא!!! לאלאלאלאלאלא! טסתי אליה ונתתי לה מכה ביד שהיא ממש נבהלה (בד"כ היא ממש לא נבהלת ממני) ופרצה בבכי. היה לא כיף, הייתי צריכה לסביר ולנחם. אבל מאז הילד נטשה את השקעים ולנו יש שקט נפשי. ולמרות הכל זה עדיף בעיני על האופציה האחרת
.

אוף! לא עמדתי בהתחייבות שלי...

ולא עשיתי ספורט. הממ... אבל עשיתי דברים שלא התחייבתי אליהם ומהנים לא פחות: תספורת, קוסמטיקאית וקניית בגדים (אחח... היה קשה). מתחייבת לקיים הבטחה שנתתי לבעלי ועוד לא קוימה.

אמברון

New member
מתחייבת לקנות רוקט פוקט ../images/Emo6.gif

ובהמשך להתחייבותי מהשבוע הקודם - התקדמתי עוד קצת ומתחייבת להמשיך להתקדם בכתיבה של הספר.

מוכנה להתחייב השבוע

לקבוע תור לרופא שיניים ושיננית. לעשות מדרסים, או לפחות לקבוע תור למי שעושה. לקנות כפכפי טבע. נראה לי מספיק, לא?

מתחייבת להתחיל לשמור על מה שנכנס

לפה שלי... הגיע הזמן. החוזליטה בת חודשיים וחצי. וגם, אם יהיה לי אוטו השבוע (אחרי שנגנב לפני חודש) - להרשם לסטודיו ולהתחיל להתעמל.

הגרי3

New member
מתחייבת להתחיל לקרוא את הספר

על דיאטת סאות' ביץ, על מנת שאוכל להתחיל ליישם אותו ממש ממש אחרי החג (השני)
.

רות י

New member
מתחייבת לזכור ולתת לך סוף כל סוף את

הספר על דיאטת סאות' ביץ'. אולי מחר בבוקר תקפצי רק לקחת אותו. 2 דקות מזמנך.

מכל וכל...

א. לשמור על הפה וללכת יותר לשחות ב. לסיים את כל הסידורים הכספיים (איכס) שהתחלנו השבוע ג. לסיים לנועם את החדר לכבוד יומולדת חצי

להרים את פרוייקט החלפת החדרים

מתביישת לספר, אבל האפרוח בן שנה וחודש ועדיין ישן בחדר שלנו. וכל זאת למה? רק בשל עצלנות. בעצם חוסר זמן להתעסקות בהעברה לחדר עם אחותו. מתחייבת למצוא מישהו שצובע/מסייד, שיבוא ויסייד את החדר שלנו והחדר של האפרוחית, כדי שהיא ואחיה יוכלו לעבור לחדר שלנו (הגדול יותר) ואנחנו נעבור לחדר שלה. מסובך?
בשבוע שלאחר מכן אני מתחייבת לשכנע את האפרוחית שכדאי לה להיות עם אחיה בחדר (מסרבת בכל תוקף, מעדיפה שיישאר אצלנו ולא יעיר אותה בלילות).

איזה כישלון ../images/Emo67.gif

לא התחלתי עם המשכנתא וממש לא התחלתי לחפש עבודה
. נגרר לשבוע הבא. וגם מתחייבת להיות נחמדה לחמותי בליל הסדר. עלתה לי על העצבים ברמות ביום שישי. אין לי כוח למריבות נוסח פולניה. ה ממש לא באופי שלי.

למעלה