שרשור התכנית השבועית

MaiEgan

New member
בקשר לכתבה של פנינה רוזנבלום\קר שרותי רפואה

מישהו יודע מתי ופרטים נוספים??? זה חשוב!!!

2 sexy

New member
חרם על פנינה רוזנבלום ומוצריה !!!

אסור לתת לנוכלים שמנסים לתפס עלינו ולשחוק אותנו עוד ! דיי לסחטנות ! חרם על פנינה רוזנבלום ומוצריה . וכל הכבוד לאמנון לוי .

נפשאחת

New member
דחוף- פנינה רוזנבלום וחברת care

קודם כל, אני לא חושבת שהחברה הזו יכלה לחשוב על שם יותר ציני מ care. לצערי, אני לקוחה שלהם, שילמתי קרוב ל 20,000 ש"ח ובשלב די מוקדם הפסיקו לי את הטיפולים והכריחו אותי לחתום על "גידור", ממש כפי שהראו בתוכנית של אמנון לוי היום. כמובן שהבנתי מיד שעובדים עלי ולא הסכמתי לחתום, ונחשו מה? מאז לא הסכימו לקבוע לי טיפול!! את הסכום שהשקעתי שם חסכתי במשך שנים למטרה זו וכרגע הדברים תקועים ואני מרגישה מרומה וחסרת אונים. כל מי שממהר להגן על פנינה רוזנבלום- אני יכולה לומר לכם, שאני מאוד מפרגנת לנשים מצליחות, אבל האישה הזו שיקרה ללא שום בעיה מול המצלמות. יש לי מסמכים שנשלחו אלי בדואר עם הלוגו של החברה שלה, אז שלא תקשקש ותסלף את המציאות. עתה, אני אשמח אם הבנות שדיברו בכתבה יפנו אלי במסר פרטי על מנת שנוכל להתארגן כקבוצה ונתבע בדיוק את מה שמגיע לנו. בטוח ישנם לקוחות מרומים נוספים. כל אחד מאיתנו לבד הוא קטן, אבל יחד נוכל להיות כוח.

megoo

New member
לא יודע מי צודק, פנינה רוזנבלום יצאה רע!

הכתבה היתה די שיטחית לדעתי, אני לא הבנתי מה אומר החוק, לא יכלו להביא עו"ד? בכל מקרה פנינה רוזנבלום התנהגה בטיפשות, ממש לא משנה אם היא צודקת או לא צודקת, מה שיזכרו מהכתבה הזו זה את האלימות שלה וההתנהגות המאפיונרית שלה. אז שתלך לעזאזל, שתפגע ושיהיה זה תמרור עצור לכל הבאים אחריה.

a m m i t

New member
פנינה רוזנבלום וחב' קאר

לדעתי אמנון ירד מהפסים ,הלהיטות שלו לרייטנינג הגזימה הפעם. פנינה צודקת מה פתאום נכנסים לה למשרד במסווה ועוד מצלמים אותה ,לא חוקי לא מנומס ולא היה מגיע לה שיתיחסו אליה כך,אמנון הפעם הגזים וגרם לי לאבד ענין בתוכנית. בכלל שמתי לב שבכל תוכנית קיימת מעין פזה של להיטות לרייטינג והיא מאד מאפיינת את אמנון לוי .

לינוי54

New member
תגובה בעניין בתוכנית שומר מסך- פנינה רוזנבלום

אמנון לוי חיפש לעצמו רייטינג בתוכנית הזו, מפני שאם הוא היה פונה לפנינה רוזנבלום שתגיב על המתלוננות, אז היא הייתה עושה זאת ברצון רב, גם בלי מצלמות נסתרות. בתור אחת, שעשתה טיפולים בחברה אחרת - אין כזה דבר שנקרא "לכל החיים / נצח נצחים". פנינה רוזנבלום היא אישה חכמה, ואשת עסקים מצליחה, וזה מוכח,וכל מה שאמנון לוי עשה נגדה בתוכנית - זה היה מתוך צרות עין וקנאה. הוא יכל לתת בפרומו את התשדיר על הרופאה שהתחזתה ל-20 שנה, שזה דבר יותר חמור ממה שפנינה רוזנבלום עשתה. מוצרי האיפור והטיפוח של פנינה רוזנבלום הם מעולים ומתאימים לכל כיס, ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממנה. אנשים הרוצים להגיב למכתבי, מוזמנים להקליד ולשלוח לאימייל שלי : [email protected]. לינוי 54.

aaronc76

New member
איפה ניתן לראות/להוריד את התוכנית?

פיספסתי אתמול את התכנית עם פנינה, היכן ניתן להשיג? היכן ניתן לראות? היכן ניתן להוריד? חן חן

1danidin11

New member
הכתבה כבר שודרה?מה היה הנושא שם?...

.............................................

אביאיס

New member
אמנון לוי רודף רייטינג...ערוץ 10 כישלון נחרץ!

מה לא יעשו בערוץ 10 על מנת לגרד את החמש אחוז רייטינג בפריים טיים...?! אני לא מצדיק את התנהגותה של פנינה, אבל לכו ותמצאו בכל חברה ששירתה ומשרתת אלפי, עשרות אלפי אנשים, כמה ממורמרים ולא מרוצים. להבנתי, Care הינם מחלוצי תחום האסתטיקה בישראל...ולא דומים כלל לכל המכונים שפותחים וסוגרים חדשות לבקרים.

מה את אומרת? אשת עסקים לא תוקפת...

ובטח לא אחת שהיתה אמורה להיות חברת כנסת (ליצנית הכנסת). תעשי לי טובה ואל תגני עליה, ההתנהגות שלה היא זולה, דוחה ופוגעת. אם היא היתה באמת אחת עם נימוסים היתה מקבלת אותם יפה, ומסבירה להם את טענותייה, אבל היא בחרה לקרוא לבעלה וחברו (העבריין) ויענו יעשו סדר. בושה לאומה על אנשים כמוה. איכסהץ.

אמנון לוי על הפס הנכון, גבירתי!

הוא יודע מה שהוא עושה ועובדה שיש תוצאות, אם לפה או לשם. מי שלא נאה לא, שלא יראה.

אמנון לוי לא נהג בכבוד לדעתי

פנינה אף אמרה לתחקירנית שאם היתה אומרת לה מלכתחילה שהיא מצלמת ורוצה את תגובתה למצלמה היא היתה מסכימה, אבל התחקירנים העדיפו את השיטה הלא מכובדת של צילום במצלמה נסתרת וזה לדעתי רדיפת רייטינג. נכון שפנינה לא היתה צריכה לנעול אותם, אבל אני לא שופטת אותה, אני מבינה לאיזה מצב הכניסו אותה בכוונה תחילה. לגבי האחריות שלה ללקוחות, אם מנכ"ל חברת קייר בכבודו ובעצמו אומר שהחברה שלו היא האחראית הבלעדית ללקוחות שדובר בהם, למה להכניס בכוח את פנינה לעניין??? לדעתי , עשו זאת אך ורק לשם רדיפת רייטינג וזה עצוב.

דגנית21

New member
כנראה יש לה מה להסתיר

מצלמה נסתרת זה חוקי, מי שאין לו מה להסתיר לא מתנהג ככה.... מלבד זאת גם להקריא מדף היא לא יודעת.....

אלו מילים...ככה אני אוהבת את זה!

לא לשכוח שהיא היתה פעם...אתה יודעים לא? אז פרחה נשארת פרחה...

gitar2

New member
הכחשה מגוחכת

מגוחך לראות את פנינה רוזנבלום מכחישה קשר ל"קר", כשכל הסניף מלא תמונות ענקיות שלה על הקיר וגם על כרטיסי הביקור היא מופיעה, וגם טכנאיות הלייזר הולכות עם תגים של פנינה רוזנבלום...

אביאיס

New member
על תבני על העדר...תסמכי רק על עצמך

ותדרשי מה שמגיע לך ! יש לי הרגשה, בעקבות דברי מנכ"ל החברה, שלא ישיבו אותך לריק... בהצלחה!

אני בעד!!!

נפגעתי משרותי CARE בדיוק כפי שתואר בתוכנית. וכשצפיתי בהתנהגותה של פנינה, זה בדיוק מה שהרגשתי שישי לעשות - חרם צרכנים!!

למעלה