שרשור התכנית השבועית

חרם זו לא מילה, שפוט להוקיע את החברה!!!

ועוד איך יעזור, ככה זה מי שיש לו כסך מזלזל באזרח הפשוט אחרי שעשו על גבינו את הכסף הזה. חוצפה ישראלית לשמה. אמנון לוי כל הכבוד לך. הראת את פרצופה האמיתי של השחורדינית (חה חה)

jingit

New member
גם אני באותו סיפור!

התחלתי תהליך שאולי יסתיים בתביעה,עוד לא החלטתי מאיזה סוג

בנות יקרות תתארגנו עם עו"ד ויחד תגישו תלונה.

כי באמת החברה רמאית. (שימו לב למנכ"ל החברה שנראה כמו צפרדע מצוי). אחד כזה בטח שאין מה לסמוך עליו, בנות תתחזקו ויחד תתבעו אותם, לא לוותר. הרבה הצלחה.

אביאיס

New member
מה הקשר איך הוא נראה !? מטומטמת...

היית מתה להצלחה כמו שלו, בארץ ובעיקר בחו"ל!

מטומטם אתה והביטויים שלך אפסיים, אהבל.

עאלק הצלחה,נפל בגלל השקרים שלו, מי שמשקר ללקוחות מרוויח כסף לא ישר ואז מיד נופל.... הנה עאלק הצלחה, זבל!!!

רונה ה

New member
האם תוכלי לעדכן בעניין?

אני בעצמי 'אכלתי אותה' - שילמתי על חבילה מראש ואחרי X טיפולים הם הגבילו ומכיוון שעדיין לא הסכמתי לחתום על כך - הופסקו הטיפולים על-ידם. מה אפשר לעשות?

m e 3 3 3

New member
כל הכבוד לאמנון לוי - אתה 10!!!!!

תחשוף מחדלים, עוולות, שקרים ורמאויות. מלא אנשים מדברים על התוכנית הזו ומחכים לה. כל הכבוד לך. עכשיו כולם ידעו מי זו פנינה רוזנבלום ואיך היא מנהלת את עסקיה. קייר גם בעבר רימו לקוחות בכל הקשור להסרת שיער.אני מקווה שכמה שיותר אנשים יראו את התוכנית ויזהרו מללכת למכונים גדולים להסרת שיער ויבינו כי מדובר בשקרנים ורמאים גדולים. כסף לוקחים. השיער נשאר. מניסיון אישי.

s u e d e

New member
ממש לא כל הכבוד

אני לא חושבת שהיא אשמה במחדלים של החברה, היא לא אחראית על הלקוחות הישנים של החברה שהיא רכשה, אני חושבת שהיא אישה ישרה, אמנון לוי פשוט היה מעוניין ליצור פרובוקציה ולהעלות את הרייטינג שלו, האשמים הם בעלי החברה לשעבר, פנינה רוזנבלום לפי התגובה שלה טיפלה ומטפלת בלקוחות החדשים מאז שהיא רכשה את החברה, התגובה של ערוץ 10 שהיא כלאה (נו באמת! ממש כלא החיזבאללה) תחקירנים במשרדה והפעילה אלימות פיזית (כן אנחנו עדיין מדברים על פנינה רוזנבלום) מגוחכת, אבל לא כמו התכנית של רפי גינת על מלח השולחן בספא.

m e 3 3 3

New member
ברור שאת יחצנית של פנינה רוזנבלום ועובדת שלה

אחרי היום היא כבר תאבד לקוחות אחרי שפרצופה האמיתי יתגלה ברבים היא תאבד לקוחות חדשיפ פוטנציאלים והלוואי והמקום יסגר המון מחכים לתוכנית הזו. כל הכבוד לאמנון לוי שעולה על עוולות ומחדלים ועל אנשים פורצי חוק כגון פנינה רונבלום שחושבת שבגלל שיש לה כסף מגיע לה הכל.

s u e d e

New member
לצערי אני לא יחצנית שלה

אני מאמינה שבעקבות הכתבה היא באמת תאבד לקוחות שלה, זה די מצער שאנשים הפכו את כלי התקשורת לגוף הכי משפיע במדינה כזה שיכול להשפיע על דעותיהם, אני מציעה לך כבן אדם לא ליפול ברשת הזאת, בסך הכל זאת תוכנית טובה אבל את חייבת להבין שגם הרייטינג חשוב להחייאת התכנית ולא כל מה שמראים לך באמת נכון ולכן כבן אדם חושב את צריכה גם לראות את הצד השני, זה שאין לו גיבוי תקשורתי מסיבי ולראות תמיד את התגובה שלו ומה הוא אומר.

TheSegal

New member
היא דווקא מאוד אחראית ללקוחות

מאחר והיא רכשה את החברה היא קיבלה ב"עסקת החבילה" גם את הלקוחות שלה, ולכן היא מחוייבת לתת להם פיתרון/הסבר.

ט ל ו ש1

New member
אף פעם לא סבלתי אותה!!!

ובמיוחד בגלל שהיא חושבת שהיא צריכה לקבל יחס אחר בגלל שהיא פנינה רוזנבלום. פוסטמה.

למעלה