שרשור התמונות הגדול

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

החיוך של בנג'י
\ הפרצוף של בילי

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני כל כך גאה, לחולצה שלי יש תהדפס תמונה שיש לבנג'י

XnevermindX

New member
יא! רציתי להזמין חולצה בדיוק כזאת! ../images/Emo99.gif

נסעתי לפיקולו והראתי להם את החולצה הזאת, אז הם ניסו להזמין אותה אבל זה היה לפני שנה וחצי בערך ולא הייתה אחת כזאת

החולצה שלי מושלמת ../images/Emo3.gif

טוב זאת לא חוכמה .. תדביקי תפרצוף של הבחורים האלה לשקית זבל וזה יהיה מושלם .

גם לי שחור לבן כחול .

משו מוזר כזה, אבל עדיין מגניבה :] מחפשת נואשות עוד חולצה שלהם !

SainTonix

New member
האמת שיש לי עוד אחת... ../images/Emo9.gif

אבל אותה קצת אי אפשר להשיג בארץ כי הזמנתי במיוחד מחו"ל. ומצאתי גם תמונה שלה מפעם (חח עכשיו כבר אחרי מלא כביסות הוא כבר התכווצה קצת ודהתה אבל עדיין מגניבה)

SainTonix

New member
באמת תהיתי לגבי הכינוי שלך, יש קשר לשיר שלהם

Young and Aspiring ? חחח זה פשוט היה מאוד דומה

חח כן

אני לא מתה עליהם ועל הסגנון בכללי, אבל היו לי כמה שירים שלהם לפני המחשב החדש וזה >< בקיצור, פעם הייתי בכינוי YoungAndAspiring באיזה חור , ואיכשהוא שנרשמתי לפה זה שונה לYoungAndInspiring. [מתחברת יותר
] סתם, אין לי מושג למה שיניתי את זה .

dana9j9j

New member
ששאלללהה???!!! (דחופה)

מאיפה אפשר להשיג את החולצות האלה...צריך לעשות הזמנה מחו"ל... תגידו לי מאיפה אתם משיגים אותם...אני ממש רוצה כאלה...הם כל כך יפותת!!! מחכה לתשובה.... G.C==>4 ever

XnevermindX

New member
../images/Emo9.gifאני הזמנתי מפיקולו בהנריה

ככה שאם את מהצפון, יש איפה להזמין פה גם XDDD חנות ממש נחמדה. ו....בסוף קניתי את החולצה, אבל היא XL
נראה לי ששילמתי 80, משהו כזה XD

dana9j9j

New member
אוקי...וו..

יש מצב שאת\ה מביא\ה לי את האייסי קיו שלך אני ממש חייבת לשאול אותך כמה שאלות בקשר לחולצותתת... בבקשה..זה ממש חשוב לי... 0=

dana9j9j

New member
אני לא..

אני לא מהצפון.. אני מפתח תקווה.. אז הבנתי שהחנות הזאת בנהריה... קוראים לחנות בזאת פיקלו... ו...איך זה הולך...כאלו יש שמה חולצות מוכנות שלהם... או שהם מכינים במיוחד....?? ו...איזה רחוב זה נמצא בנהריה..?

XnevermindX

New member
אה רגע...

יש גם ב 'תומר' חולצות שלהם, [זאת חנות בדיזינגוף סנטר] אז יהיה לך יותר קרוב לנסו לשם.

XnevermindX

New member
לנסוע*

ובפיקולו יש מוכנות, הם לא מכינים אותן או משהו, מזמינים אותם מחו"ל. ראיתי שם עוד כמה כמו שלי לא מזמן, יש עליהן הדפס של 'דה יאנג אנד דה הופלס'.

dana9j9j

New member
../images/Emo140.gifתודה..

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ..... את לא מבינה בכלל כמה עזרת לי...!! אני ממש רוצה חולצות כאלה....אני מלא זמן מנסה למצוא אותן... חולה עלייך... תודה

למעלה