תמונה
O omer wild New member 28/7/02 #80 ל-olsen rule !! אווווווווווווף איתך !! מאיפה יש לך תמונות כל כך יפות ?!
O olsen rule New member 28/7/02 #81 היה פעם אתר ישראלי יפה, משם הוצאתי את כל התמונות שלי אבל עכשיו הוא כבר לא עובד
O omer wild New member 28/7/02 #64 אוי סליחה זאת לא התמונה מהסרט... כמובן שגם זאת לא ! כנראה שאני לא מוצאת את התמונה שרציתי
ג גולשת און ליין com New member 28/7/02 #68 תודה על האלבום התמונות! תודה רבה לך על כל התמונות הן באמת יפות! עומר אמרתה? אז ככה הן באמת יפות אולי תשלח ללוח שנה שאנו עושים כאן בפורום זה יכול להיות נחמד! בקשר לקליפ של המורדים , אני אישיטת לא מתה אבל חברה שלי תשמח מאוד אז תגיד לי איך הורדתה?
תודה על האלבום התמונות! תודה רבה לך על כל התמונות הן באמת יפות! עומר אמרתה? אז ככה הן באמת יפות אולי תשלח ללוח שנה שאנו עושים כאן בפורום זה יכול להיות נחמד! בקשר לקליפ של המורדים , אני אישיטת לא מתה אבל חברה שלי תשמח מאוד אז תגיד לי איך הורדתה?
O omer wild New member 28/7/02 #72 לגולשת און ליין com נתחיל בזה שאני בת !!!! ודבר שני...תגידי לה שתיכנס חאתר הישראלי את קטנטנות...