שרשור התפקדות

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור התפקדות../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

נועה, לא מפריע לך שפתחתי, נכון? ואפשר לקחת בעלות על הפינה? D: שם: גיל: כיתה: מיקום בארץ [או לא בארץ]: ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: תמונה: אחראים על פינה בפורום? אם כן, איזו? איך היה החופש? בהצלחה בשנת הלימודים וזה

HagarStar

New member
טםטםט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגר גיל: 14 וחצי כיתה: ט' מיקום בארץ [או לא בארץ]: תל אביב סיטי
ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: חוזרים לבצפר ורואים את כולם ו-VMA יאיאי ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: חוזרים לבצפר תמונה: מהיום :ם אחראים על פינה בפורום? עכשיו כן XD אם כן, איזו? זאת? איך היה החופש? בסדר שכזה

PATD

New member
../images/Emo34.gif Losing the feeling of feeling unique

שם:תמר
כיתה:צבאאאא מיקום בארץ [או לא בארץ]:מבשרת
ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:מממ יגיעו אמריקאים חדשים לארץ?
, טקס VMA, אני ארוויח סוףסוף קצת כסף, ואני אתחיל ללמוד נהיגה
ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:כי אני כבר לא בלונדון
תמונה:
מימין, עם ג'סטין
אחראים על פינה בפורום?נופ
אם כן, איזו?
איך היה החופש?הכי טוב בחייםםםםםם!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifזה לא כזה דומה לג'סטין../images/Emo12.gif

ומתי הספיקו לשים שם פסל שלו?! ארג. הם כל הזמן מעדכנים שם ;; מסקנה - אני צריכה להיות שוב חחחחח

PATD

New member
חחחח דווקא אני זוכרת שכבר

ממזמן יש פסל שלו.. ודווקא הפסל שלו הוא בין הדומים!
ואני לא מציעה לך ללכת שוב.. סתם בזבוז כסף
חח

HagarStar

New member
יו בטח תהיי מזה סקסית במדים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה באמת לא הכי דומה לו :ם הם היו צריכים להוסיף זיפים

PATD

New member
חחחחחח תודה ../images/Emo12.gif

במציאות הוא יותר דומה.. גם כל הבובות מבריקות בתמונות וזה הורס..הן נראות מזיעות כאלה חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטחח נכון! איזה מעצבן זה XD

המבריק הורס
היי אבל לי יש כמה שניראה אמיתי ולא מבריק חחח

Bleed for Me

New member
ME

שם:דניאל גיל:18 כיתה:בין תיכון לצבא מיקום בארץ [או לא בארץ]:ר"ג ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:אני טסה ונחה.. ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:לא יהיה חרא חודש בכלל תמונה: אחראים על פינה בפורום?לא אם כן, איזו?-- איך היה החופש?סבבה

Rose131

New member
אין בעיה^^

הייתי אמורה לפתוח אותה היום ב4 אבל התזכורת של הפלאפון העירה אותי מהשנת צהריים שלי אז התעצבנתי וחזרתי לישוןXD שם:נועה גיל:עוד 9 ימים 16 כיתה:י"א(אמגS:) מיקום בארץ [או לא בארץ]: ירושלים\מבשרת ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:NOFX, יומולדת לי, יומולדת לאחי, אממ.. ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:יימאס לי מבצפר, יימאס לי שאח שלי במכינה, יימאס לי מ... כלמיני דברים
תמונה:אין לי כוח אחראים על פינה בפורום?בערך אם כן, איזו?זאת, אופים וכו' איך היה החופש?אממ.. ככה ככה.

Djerry

New member
../images/Emo10.gif

שם: דגנית גיל: 17 וחצי כיתה: עולה לי"ב מיקום בארץ [או לא בארץ]: קריות ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: אני כנראה הולכת פעם ראשונה לסיטיהול ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: פסיכו' וביצפר ביחד זה לא כיף תמונה: אחראים על פינה בפורום? נופ אם כן, איזו? איך היה החופש? סבבה אפשר להגיד

../images/Emo192.gif

שם: יעל גיל: 16 כיתה: י"א
מיקום בארץ [או לא בארץ]: כפ"ס ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: מי אמר שיהיה שולט? ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: חוזרים לבצפר)): תמונה: אני במחשב של אחשלי אחראים על פינה בפורום? נופ אם כן, איזו? - איך היה החופש? היה טוב:)

MayLuvsDoug

New member
בם בם בם צ'יקי בם בם D:

שם: מיי\ק גיל: 16 וחצי כיתה: י"א. גאד. מיקום בארץ [או לא בארץ]: ליד כפ"ס ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: צרפתתת ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: בצפר איכ. תמונה: טרילילילי יאממ
אחראים על פינה בפורום? פפט אם כן, איזו? פפט איך היה החופש? בננננננזונההההההההההההההההה בחיי. :) שירבו אה שיט יש רק עוד אחד\:

Chemical Venom

New member
ME!

שם: אור גיל: 17 ומלא חודשים כיתה: י'ב מיקום בארץ [או לא בארץ]: מושב נחלים ליד פ"ת ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: שאלה טובה....יוצאים כמה אלבומים חדשים ..יהיה לי רישיון אני מניח .וזהו ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: יש לימודים יש ציונים לבגרויות של שנה שעברה וזה סוף הקיץ... תמונה: אחראים על פינה בפורום? לא אם כן, איזו? לא איך היה החופש? ברובו מדהים! הכמה שבועות האחרונים דפקו אותו..בעעע

lestatgirl

New member
A gay musical?

שם:אטי גיל:עדיין 17! כיתה:מה זה? מיקום בארץ [או לא בארץ]:first to fuck ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:אולי אני אמצא מישהו עם כ"א שיצליח לעשות לי מנוי לנמי? ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:יומהולדת, אני איהיה מחויבת חברתית לדבר עם אנשים. תמונה:פפארצי לזרים אלמוניים בים? אחראים על פינה בפורום?נופ, ולא אחראית בכללי.. אם כן, איזו?נו איך היה החופש?את שואלת את זה כאילו הוא עומד להיגמר..

למעלה