שרשור התפקדות

GD ROCKS

New member
../images/Emo98.gif

שם:רותי גיל:17 כיתה:י"ב מיקום בארץ [או לא בארץ]:ב"ש ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:יש חגים ואני מתה על זה [: ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:נגמר החופש.מתחילים ביצפר.צום. תמונה:נע..אין אחראים על פינה בפורום?לא אם כן, איזו?- איך היה החופש?מעולה אבל קצר רצח. סעמק איך הוא כבר נגמר !$@@$%@ בעעעעעע. לא אכפת לי היום אני עדיין אלך לישון באיזה 3 כל מצב מחר יש רק טקס ואז בטח הולכים הביתה.

litaf1

New member
ME ME...!!

שם: ליטף (כן באמת) גיל: 17 כיתה: י"ב. שמיניסטית
מיקום בארץ [או לא בארץ]: מוצקין. אממ צפון למי שלא מכיר.. טיפה צפונה מחיפה.. ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: לימודים שנה אחרונה =) ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: פסיכומטרי. תמונה:שלי? טוב.. אני אשים את תמונת ה"חשה" שלי.. אתם יודעים מזה... כי לכולם יש את זה חח אחראים על פינה בפורום? נופ. אם כן, איזו?- איך היה החופש? איזה חופש? לא היה חופש
הייתה עבודה, עבודה ופסיכומטרי. אה כן וטונה זימונים של הצבא. היומיים האחרונים היו סבבה! יומיים בפסטיבל גולדסטאר חיפה היו דרך טובה לסיים את החופש!

milkofamnesia

New member
:O

שם: אלון גיל: 18 כיתה: 1, ככה זה בצבא מיקום בארץ [או לא בארץ]: כל השבוע צריפין, בסופ"שים אשדוד ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: יומולדת ותג יחידה :p ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: למה שיהיה חרא? יש לי יומולדת! אחראים על פינה בפורום? לא איך היה החופש? אחלה

MoonyAvFreak

New member
אאאאאאאאאאני

שם:מעיין גיל:16 ו8 חודשים כיתה:י'א - 11th grade מיקום בארץ [או לא בארץ]:Quito \ Ecuador ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:כי..הוא לא חח ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:המון שיעורי בית O: ו..ההתחלה תמונה: אחראים על פינה בפורום?נהה אם כן, איזו? איך היה החופש?כיף כלכך. אחד ה-חופשים! בהצלחה לכל מי שמתחיל מחר.

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שם:מעין גיל: 19 כיתה: זה מסוג השאלות שגורמות לי להרגיש ממש זקנה...בכל אופן, חיילת. מיקום בארץ [או לא בארץ]: רוב השבוע בהר מירון, סופ"שים וכאלה- קרית חיים... ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: יש ממיר של יס במרפאה? וזה תקופה של חגים אז בטח יש הרבה מסיבות... ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: זה חודש הסמכה ובטח יש הרבה עבודה... תמונה: אין לי כוח... אחראים על פינה בפורום? לא... אם כן, איזו? איך היה החופש? לא היה לי כזה האמת...מחכה לרגילה!

צריך להתחיל לקום ב7 ;[../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 17 וחצי כיתה: י"ב מיקום בארץ [או לא בארץ]: ב"ש ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: רק היום היה נחמד.. ואמ. כי יהיו הרבה חופשים, כי אני מקווה לנסוע לאיזו הופעה וזהו נראה לי ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: בצפר
על היום הראשון חפרו לנו על הבגרות בהיסטוריה, והמערכת נוראית תמונה: -- אחראים על פינה בפורום? נראה לי פעם הייתי איך היה החופש? קצר כל כך

LIly845

Well-known member
להלה

שם:נופר גיל:14.8 כיתה:ט' מיקום בארץ [או לא בארץ]:נתניה ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:לא נראה לי שהוא יהיה חודש שולט ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:לימודים
תמונה:מהירה אחראים על פינה בפורום?שרשור שבועי אם כן, איזו?^^ איך היה החופש?עבר מהר מידי!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאהה כן..

שם: שחר גיל: 15 וחצי כיתה: י'
מיקום בארץ [או לא בארץ]: ראש העין.. יופי ובכלל חשבתי על ארץ וכתבתי ישראל בהתחלה XD ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: יש חופשים וזה
ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: יש ביתספר
נוו וחם עדיין. תמונה: תכף נו.. אחראים על פינה בפורום? SongsTop10 אם כן, איזו? אה נו.. עניתי שם. איך היה החופש? סביר מינוס. היה ממש משעמם ~,~

כן, אהה....

שם: אלוהים, אבל אתם יכולים לקרוא ל טולי גיל: 16 ומשהו כיתה:י''א(בואנה זה ממש מוזר להגיד את זה) מיקום בארץ [או לא בארץ]: פרדס-חנה כרכור ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: המממ מצטערת זה לא הולך לקרות ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: בצפר התחיל, והמקום הזה שקוראים לו חקלאי פרדס-חנה פשוט מדרדר עם השנים תמונה: זה הורג אותי כל פעם מחדש אחראים על פינה בפורום?לא..... אם כן, איזו? איך היה החופש? לא ממש הרגשתי שהיה חופש, אבל ממה שהיה היה חביב

Luna Sphere

New member
hello there

שם: אורן גיל: ריבה? כיתה: א' :( מיקום בארץ [או לא בארץ]: איפשהוא בצפון אבל מעדיפה לחשוב ששל אנגליה ספטמבר יהיה חודש שולט כי: נחיה ונראה?.. ספטמבר יהיה חרא חודש כי: ^ תמונה: אחראים על פינה בפורום? נופ אם כן, איזו? ^ איך היה החופש? נהדר תודה

HarlequinGirl

New member
המממממ

שם:יאנה גיל:13.9 כיתה:ח' :) מיקום בארץ [או לא בארץ]:כפס. ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: חופש סוכות ראש השנה וכאלה. ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: בצפר.

../images/Emo47.gif

שם: סתיו גיל: 15 כיתה: י' מיקום בארץ [או לא בארץ]: כוכב יאיר ספטמבר יהיה חודש שולט כי...: יש לי יום הולדת ספטמבר יהיה חרא חודש כי...: הוא יוצא ביום כיפור תמונה: באסה>< אחראים על פינה בפורום? לא אם כן, איזו? איך היה החופש? נחמד:)

פאוווו

שם:חן גיל:16 וחצי כיתה:י"א מיקום בארץ [או לא בארץ]:בקריות ספטמבר יהיה חודש שולט כי...:כלום ספטמבר יהיה חרא חודש כי...:לומדים תמונה:אין לי כוח . אחראים על פינה בפורום?בקרוב :) אם כן, איזו? איך היה החופש?סבבה אגוזים

למעלה