שרשור התפקדות

ברוכה השבה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

תתחדשי על החתימה. וגם על התספורת. [מה זאת אומרת יותר מדי?
]

חחח תודה ../images/Emo23.gif

תודה 2 [חתימה] תודה 3 [תספורות D:]. חחחחחחחחחחח היותר מידי לא קשור לתספורת..
כתבתי , חיובי- תספורת. שלילי- יותר מידי [כיאלו, יותר מידי דברים שלילים]..

mili2828

New member
מה אני אכתוב בפאקינג נושא? ../images/Emo210.gif

דיי אני מוטרדת מהשאלה הזאת כבר הרבה זמן... שם:מילנה גיל:15 תאריך לידה: 28.11.92 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: אשדוד כיתה/צבא/אחר: ט משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: להלה יום רביעי היה יומולדת משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חורף
מסר לאומה: הישמרו מסופגניות תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אני ברגע של פיגור,נראית פרחה למחצה. ._. השאלה המתחלפת: כן? אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? בטח אני אטחן תסופגניות גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? שמעתי? פקפק
שיהיה חודש טוב- אכן. חשתי שאני הקורבן השבועי ><

כן, אבל גם לך לא חסר ../images/Emo11.gif.

נטשת אותי אתמול
פוייה. לא מדברת איתך 5 דקות.

חחחחח בחיי שרציתי לרשום לך כאן הודעה

על זה, ושחכתי!!!!111
תשאלי את קארין, אפילו שלחתי לה סמס אתמול, והתנצלתי שזה התנתק [אין לי תפלא שלך. אהאה!]. זה פשוט התנתק לי בפתאומיות, ולא רצה להתחבר שוב, וחוצמזה היה נורא מאוחר והייתי עייפה, ו...ו... בד"כ אני לא נוהגת להתנתק בגסות שכזו.
שולם?

הוו. אז ארשום לך את המספר שלי.

ברור ששולם, סתם צחקתי. לא חשבתי באמת שהתנתקת בכוונה, את מותק מדי
. סתם באתי לרשום לך משהו שם [אחרי שכבר מצאתי נושא XDDD] ופתאום ראיתי שאת לא מחוברת. זה היה מצחיק

חחח

גם ההודעה שלי היתה בצחוק.
חח גם את מותק. 33> חחחחחח איזה נושא מצאת? D: לאלאלא, בעצם תשמרי אותו לפעם הבאה שנדבר
. ממ נדבר.
33> D:

MyUsedRomance

New member
Whoa../images/Emo135.gif

שם: קארין גיל: 14 תאריך לידה: 18.2.93 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ת"א כיתה/צבא/אחר: ט' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:
שביתה
כין כסף
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:
מפגש MCR, נקווה שביתה
אין כסף
מסר לאומה: סתמו
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: ברינג איט ביצ'
השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? מפגש MCR
גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כן, וזה לא נכון!

מתפקדת ../images/Emo195.gif../images/Emo8.gif

שם: איריס גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 18.2.93 שליטהה עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חור בשם להבים.. ווטאבררר כיתה/צבא/אחר: ט משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: זכיתי בתחרות - מקום 3
.. שביתה
.. רוב החודש עבר לי בדכיאון עמוק
..קניתי גיטרה
... ונראה לי שזהו.. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: אני יזיז את התחת שלי ויתחיל ללמוד איך לנגן בגיטרה.. מפגש- כמובן :p.. שהשביתה הזאת תסתיים כבר! יאללה הגזימו! הם משחקים בחיים שלנו (התלמידים) ורק אנחנו הכי נפגעים מזה!.. ובינתיים אין עוד תכנונים מיוחדים מסר לאומה: כולם עיוורים תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אמממ.. רק על תצליפי בי! אין לי כוח להעלות.. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? בינתיים מה שמתוכנן: יום חמישי- מפגש של פוב ולינקין פארק ובילוי מאגניב בעזריאלי ! רוב החג- לישון כמה שיותר!! ואני בטח ישתעמם מוות...... ואמא שלי בטח תארגן איזה טיול משפחתי.. איך אני שונאת את הטיולים האלה.. בינתיים זה הכל.. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כן וזה איום ונורא!! אני מבינה שאנחנו צריכים להשלים שעות אבל גם מגיע לנו חופשה בשביל להשתחרר מכל הלחץ שבטח יפילו עלינו המורים האלה! אם הם לוקחים ימים מהחופש אני שובתת!

למעלה