שרשור התפקדות

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור התפקדות../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: תאריך לידה: עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: כיתה/צבא/אחר: משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: מסר לאומה: תמונה: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? שיהיה חודש טוב

Rose131

New member
^^

שם: נועה גיל: 16 תאריך לידה: 10.9.91 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:מבשרת\ירושלים כיתה/צבא/אחר: י"א משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: דה אמברלה אקדמי!!11 משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: עבודהS: ההמשך של דה אמברלה אקדמי[מחר!], הקומיקס של אנג'ל[מחר!!11 אמגגגגגגגגגגגגג!] מסר לאומה: אמ תמונה:זין השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? עבודה גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? אלא מה?

../images/Emo216.gifתשלח יש זבל!;;

שם: גיל: יוהו. בינואר 18:] תאריך לידה: 18.01.90 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חחח. ירושלים. כיתה/צבא/אחר:י"ב. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: .. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: ... מסר לאומה:life is a bitch and then you DIE תמונה:.. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?:יוצאים אני יודעת, וזה אם יהיה חופש בכלל. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?:הולכים ללמד.

lestatgirl

New member
ח"ח!

שם: אטי גיל: 18 תאריך לידה:9989 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:ראשון כיתה/צבא/אחר: עצלנית מקצועית משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:מספיק. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: אה יומהולדת לחברה ואמ.. המצב ימשיך אותו דבר מסר לאומה: קוקאין זה לא הכל בחיים, כי כולם זונות תמונה:http://rika-wawa.deviantart.com/art/RhysxFaris-54015946 יאמי. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? חח מה מתי זה חנוכה בכלל? גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?וואו מה אתם עדיין בשביתה? רציני?..

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo78.gif

שם: שגית גיל: 15 תאריך לידה: 2.10.1992 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: מבשרת כיתה/צבא/אחר: י' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: דקסטר !!!!!!! משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: דקסטר!!!!!!!!! מסר לאומה: צריך להקים את דארת' ויידר לתחייה תמונה: לא רוצה אבל אני אתן קישור למשהו מצחיק http://justjared.buzznet.com/2007/11/30/darren-hayes-gimme-more-britney-spears/ השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? אמממממממממממממממממ מחפשים כסף גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? אהא :(

Unaffected

New member
ממממ

שם: סהר גיל: 16 תאריך לידה: 7.11.91 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: .אורנית כיתה/צבא/אחר: י"א -.- משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:יומולדת משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: בטח תיגמר השביתה :S ות"א^^ מסר לאומה: -.-" תמונה: עזבותי השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? כסףD: גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? שיקפצו לי,הייתי כל השביתה בבצפר >.>

Chemical Venom

New member
כבר דצמבר!! /=

שם: אור גיל: בקרוב 18 תאריך לידה: 12.2.90 ///חור/: מושב נחלים ליד פ"ת כיתה/צבא/אחר: כיתה י'ב משהו חיובי/שקרה בחודש נובמבר: התקבלתי לעבודה ממש טובה!! וקניתי מלא דברים החודש!..והיה חודש סבבה ברובו.. משהו שלילי שיקרה בחודש דצמבר: חודש נובמבר נגמר דיי רע זה אומר שחודש דצמבר יתחיל רע ..וגם יש חורף שאני לא אוהב! והבגרויות קרובות! =/ מסר לאומה: למה אף בן אנוש מעולם לא הצליח לחשב נכון את מספר הפיתות שצריך להביא כשעושים על האש???!? תמונה:-----> דמיינו תמונה של crossfade חחח השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? עובדים ומבלים! גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? לא יודע אני לומד בבצפר פרטי אז אני לא קשור למשרד החינוך אני גם לא שובת=/

Bleed for Me

New member
מתפגרת כבר חח

שם:דניאל גיל:18.7 תאריך לידה:4.5.89 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:ר"ג כיתה/צבא/אחר:צבא.. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:התגייסתי חח.. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:אני אסיים טירונות! (עוד 4 ימים! וואווו) מסר לאומה:אין תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]:--- השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?צבא.. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?כמו שצריך! תלמדו לבגרויות זה חשוב!

...

שם: יעל גיל: 16 תאריך לידה: 6.8 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: כפ"ס כיתה/צבא/אחר: י"א משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: שביתהD: משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: who knows... מסר לאומה: נצנצים זה כייף. תמונה: x השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? מדליקה חנוכיות? גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כן, וזה לא מוצא חן בעייני

oshriti123

New member
מתפקדת

שם: אושרית גיל: עוד חודש ומשהו 16 לצערי. תאריך לידה: 16.1.92 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חיפה כיתה/צבא/אחר: י' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: השביתה זה שניהם אני מניחה... משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: הארי פוטר D::::::: עוד 4 ימים. מסר לאומה: תמונה: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? התכנונים שלי הם להיסתגר בחדר ולקרוא את הספר השביעי. D: גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? איזה חופש? חנוכה או הגדול? בחופש הגדול אין לי בעיה דווקא ללמוד, אני גם ככה לא אוהבת אותו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמעתיקה מפראמור. ופאק זה מלא סמיילים..

שם: שחר. גיל: עוד 3 חודשים 16. תאריך לידה: 22.3 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חוווווווור. ראש העין
כיתה/צבא/אחר: לפי מה שאני עוד זוכרת זה י'. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: שביתה עם הרבה ת"א
הזמנתי מהדורה מוגבלת של פראמור
שלילי - קייסי
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: הרבה לונדון
הופעות
פיונרל
קידס
סיטי סליפס
הלוגודביי
בריטיםםםם!! המהדורה של פראמור תגיע. מסר לאומה: אם אתם רוצים משהו והוא פשוט לא קורה/לא הולך - המשיכו הלאה למשהו טוב יותר
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אין לי כוווווווווווווח. עובדות בכלל התמונות בתפוז? השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? לונדוןןןןןןןןןןןן!! גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? זין! אני כבר 4-5 חודשים מתכננת את הטיול הזה ללונדון ואני לא מתכוונת לבטל יום לפני בגלל איזה שבוע לימודים מפגר שאולי אולי אולי אולי יספיקו לארגן משהו עד חנוכה ~,~ לא יהיה קיצור.

M a a y a n K

New member
../images/Emo137.gif

שם: מעין גיל: 19 תאריך לידה: 11.8 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: קרית חיים/הר מירון כיתה/צבא/אחר: צבא משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: סתם עוד חודש...המממ...ירד גשם? משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: אני אסגור הרבה שבתות בבסיס ואולי ירד אצלנו שלג
מסר לאומה: שינה זו הדרך הכי טובה לניצול הזמן תמונה: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? שמירות...
גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? האמת שלא...אבל תלמדו קצת, מה יש?

GaIi4697

New member
תפוז כלכך איטיי

שם: גלי גיל: הה..ינואר 14? תאריך לידה: 8.1 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ת"אXX כיתה/צבא/אחר: ח' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: יומולדת לוילה משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: הממ. מסר לאומה: Fake tits are soooo '97 תמונה: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? אני כל פעם מנסה לחשוב מחדש והשאלות האלה רק מוכיחות לי כמה שאין לי חיים גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? וול, אם הוא יהיה שם נראהלי שלא ממש אכפת לי
(על מי אני עובדת, יומיים אחרי שהשביתה נגמרת אני מתחילה להתלונן שוב)

Djerry

New member
../images/Emo187.gif

שם: דגנית גיל: 18 תאריך לידה: 21.11.89 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: קריות כיתה/צבא/אחר: י"ב משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: יומולדת :) משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חוזרים ללימודים מסר לאומה: תמונה: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? לא יודעת גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כן
נקווה שעד החופש השביתה תמשך.

galkraus

New member
מתפקד

שם: גל גיל: 15 תאריך לידה: 21/2/92 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:ראשון כיתה/צבא/אחר: י' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:טסתי לטורקיה וקניתי על הדרך שתי מצילות לתופים משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:ממש אין לי מושג ומקווה שלא יקרה שום דבר רע מסר לאומה:METAL RULZ!!! תמונה: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?איזה חופש?בסוף עוד יבטלו אותו החארות גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?ראה שאלה קודמת

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif~מעתיקה מפראמור~

שם: מור D: גיל: 15+ תאריך לידה: 7.4.92 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חולון כיתה/צבא/אחר: י'-5 הכי שיש! משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: חיובי- בית ריק עם חברות :) שלילי- כלמיני בחני פתע פיכסים במת', קייסי ז"ל
, לא קונים ת'קוטג ;; משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חיובי- הארי פוטר, שנות ה-70 עונה 5 [מחר! ז"א היום!],חנוכה. שלילי- יותר קרוב לפינוי
מסר לאומה: תשמעו ארוואי
כי נוסטלגיה זה כיף D: תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: חיחי. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? אני יודעת, הדברים הרגילים~שותים, אוכלים, פיפי, קקי. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? זה די ברור שלא יהיו לנו חופשים. ז"א ביי ביי חופש פסח
שיהיה חודש טוב גם לך ^^;

Incubus Creep

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: כרמל גיל: עוד מעט 16 תאריך לידה: 23.1 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ת"א כיתה/צבא/אחר: י' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: ממ גיטרה חדשהD:
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: נוסעת לים המלח
מסר לאומה: גיטרות זה דבר סקסי תמונה:
השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? ישנה, מנגנת ומשתדלת לבלות כמה שיותר גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? לא, אבל לי לא כזה משנה על עוד זה לא יצא על הטיול לים המלח.

למעלה