שרשור התפקדות

ספיריטס אר אולוויז ווית' יאווווווווווו!!!!

שם: טולי המאגניבה גיל: 16 ומשהו תאריך לידה: 10.1 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: פרדס-חנה כרכור כיתה/צבא/אחר: י''א משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: צו ראשון...... משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: סמינר פולין+טיול חנוכה מסר לאומה: פוקימון שליטע!!!!!111אחדאחדאחד תמונה: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? סמינר פולין+טיול חנוכה אז נרקבים גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ''ללמוד" חחחחחחחחח

GD ROCKS

New member
ממ

שם: רותי גיל: 17 תאריך לידה:2.4 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:ב"ש כיתה/צבא/אחר: י"ב משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:ממ..היה כייף XD משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: לאיודעת. מסר לאומה:אני שונאת מבחנים;; תמונה: להלה השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? לאיודעת כייףXD גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?ממ סביר להניח. הגיוני.

MyUsedRomance

New member
~גם מעתיקה מפארמור~../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שם: קארין גיל: 14 תאריך לידה: 18.2.93 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ת"א כיתה/צבא/אחר: ט' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:
שביתה
כין כסף
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:
מפגש MCR, נקווה שביתה
אין כסף
מסר לאומה: סתמו
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: ברינג איט ביצ'
השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? מפגש MCR
גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כן, וזה לא נכון!

מתפקדת../images/Emo71.gif

שם:
ליאל גיל:
14 וכמה ימים. תאריך לידה:
27.11 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:
חיפה. כיתה/צבא/אחר:
ח' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:
חיובי- יומולדת, מתנות!. שלילי- שביתה!$$!@$ משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:
חיובי- שתגמר השביתה הלוואי. ויומולדת לחברה. וסופשנה. שלילי- נמנמנממ מסר לאומה:
להלהלהלה תמונה:
לא השאלה המתחלפת:
אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?
כלום
גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?
כה..

Mg14

New member
הולה

שם: מור גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 19.3 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: עיר
כיתה/צבא/אחר: שובתתXD משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: הרבה ימי הולדת/ משהו משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: הרבה דברים יקרו[משהו שלישיXD] מסר לאומה: אלפקות ישלטו בעולם תמונה:לא השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? לא יודעת גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? מי לא? שיהיה חודש טוב

IndieCindy

New member
../images/Emo69.gifai ai captain

שם: מיי גיל: עוד 4 חודשים בדיוק 17!!! אה שיט פחות יום תאריך לידה: 4.4 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: צור יגאאאאל סיטי (אעלק) כיתה/צבא/אחר: י"א (אה בסדר) משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: שיעור נהיגה ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח טוב די. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: תיאוריה, להמשיך ללמוד נהיגה!!!!!!D: חח. אה וחנוכה דרום מחרר מסר לאומה: אם לא קניתם קסדות\מגני כלאיברבגוף עד עכשיו כדאי לכם להצטייד (שיעור הבא ביום שני, be prepared!) תמונה: הסווצ'ר המושלם בעולם שלא שייך לי )))): השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? צופיםD: גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? חחח מי לא שיהיה חודש טוב תודה כפרעליךךךך כן

MoonyAvFreak

New member
וכן אני עדיין חיה..

שם: מעיין גיל: בקרוב 17 תאריך לידה: 29.12.90 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:חור בדרום אמריקה.. כיתה/צבא/אחר: יא משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:שלילי- המון המון, אבל נהה. חיובי- היה יחסית חודש כיף משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חיובי - יומולדת, ים, חופש,חנוכה. שלילי- המון ללמוד ולהתכונן ל"EXAMS" מסר לאומה: באלי ניו יורק תמונה:אע השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?נעשים שמנים אחרי כל מה שרזינו. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כן כוסעמק מי שלוקח לכם את החופש הגדול ואו כמה שהוא מתעסק איתי כי זה הזמן שלי איתכם :(

למעלה