פה דורון אני כבר יודע את התוצאות איזה בעסה ושוב תיזהרו מיספוילרים לעונה הבאה למצה זה מזה מבעס
כ כוסוני 17 New member 23/7/05 #32 ../images/Emo127.gifפה דורון אני כבר יודע את התוצאות איזה בעסה ושוב תיזהרו מיספוילרים לעונה הבאה למצה זה מזה מבעס
../images/Emo127.gifפה דורון אני כבר יודע את התוצאות איזה בעסה ושוב תיזהרו מיספוילרים לעונה הבאה למצה זה מזה מבעס
M magnus1 New member 23/7/05 #37 אז ככה . . . הפייבוריטית שלי היתה טוקרה. אבל המציאות לפעמים טופחת על הפנים אז נשארים עם ברירת המחדל (הכי פחות מעפנה לדעתי) והיא - אווה. יואנה האוס - שלמות וכל מילה מיותרת..
אז ככה . . . הפייבוריטית שלי היתה טוקרה. אבל המציאות לפעמים טופחת על הפנים אז נשארים עם ברירת המחדל (הכי פחות מעפנה לדעתי) והיא - אווה. יואנה האוס - שלמות וכל מילה מיותרת..
N niranat New member 24/7/05 #43 ../images/Emo45.gif היא באמת מושלמת ../images/Emo99.gif כל כך יפה שבא לבכות
ר רותם 9 New member 23/7/05 #39 עונה! קוראים לי רותם...מאוד קשה לשים לב..חחח והפייבוריטית שלי היא אן המושלמת!!!
L libi155 New member 23/7/05 #40 אני ליבי והפייבוריטיות שלי הן ניקול וקאסי אבל את שתיהן העיפו אז אני עכשיו מחבבת את כולןפחות או יותר ובמיוחד את אווה ואן
אני ליבי והפייבוריטיות שלי הן ניקול וקאסי אבל את שתיהן העיפו אז אני עכשיו מחבבת את כולןפחות או יותר ובמיוחד את אווה ואן
ת תקווה4 New member 24/7/05 #44 ../images/Emo127.gif תקווה 4 הפייבוריטית שלי זאת אןןןןןןןןןןןן מממזמןןן
ס סופגנייה16 New member 25/7/05 #55 נוכחת ../images/Emo127.gif לירן הפייבוריטית שלי היא ניקול והעיפו אותה אני מעדיפה שמבין הבנות שנשארו, אווה תזכה.
נוכחת ../images/Emo127.gif לירן הפייבוריטית שלי היא ניקול והעיפו אותה אני מעדיפה שמבין הבנות שנשארו, אווה תזכה.
S spongeshahar New member 25/7/05 #56 |וי| שחר ..מירושלים..פייבוריטית-היתה עד עכשיו טוקרה אבל בגלל שהיא עזבה אז-יה-יה לא אוהבת את האישויות אבל התמונות שלה מהממות
|וי| שחר ..מירושלים..פייבוריטית-היתה עד עכשיו טוקרה אבל בגלל שהיא עזבה אז-יה-יה לא אוהבת את האישויות אבל התמונות שלה מהממות