ברוכה הבאה!
ק קוקו המושלם New member 10/9/04 #11 ברוכה הבאה ושנה טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo55.gif
ג גיגי123 New member 10/9/04 #13 תודהההה ../images/Emo99.gif ../images/Emo98.gif תודה רבההההההההההההההה חמודימדים!!!!
ק קוקו המושלם New member 10/9/04 #12 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif שנה טובה../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif
T T a l14 New member 8/9/04 #3 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif ונ"ש לא הייתי כאן הרבה זמן(אם שמתם לב..)כי המחשב קרס... בכל מקרה חזרתי...!!
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif ונ"ש לא הייתי כאן הרבה זמן(אם שמתם לב..)כי המחשב קרס... בכל מקרה חזרתי...!!
ק קוקו המושלם New member 13/9/04 #32 ../images/Emo41.gifשרשור חדשים בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif ברוכים הבאים כולם
ב בתאלוש2 New member 15/9/04 #33 שלום לכולם אני חדשה פה!!!! קוראים לי בתאל ואני מתה על התוכנית הזאת התמכרתי! טוב אז שתיהייה לכולכם שנה מתוקה מאוד כמו עם הרבה הצלחה ושכולנו ניהייה ל ולא ו
שלום לכולם אני חדשה פה!!!! קוראים לי בתאל ואני מתה על התוכנית הזאת התמכרתי! טוב אז שתיהייה לכולכם שנה מתוקה מאוד כמו עם הרבה הצלחה ושכולנו ניהייה ל ולא ו
P Pink Angel1 New member 15/9/04 #35 שלוםם אני חדשה כאן!!! ורציתי להגיד שאני חולה על התוכנית הזאת! ומקווה שאדריאן תזכה כי לה הכי מגיע!! ויש לי שאלה העונה השניה תשודר פה?
שלוםם אני חדשה כאן!!! ורציתי להגיד שאני חולה על התוכנית הזאת! ומקווה שאדריאן תזכה כי לה הכי מגיע!! ויש לי שאלה העונה השניה תשודר פה?
י ילדונת מהסרטים New member 17/9/04 #37 כנסו כולם ליר, ברוכה הבאה!! מתה עליך!!! אסי שחר של הפורום, ברוכה הבאה וגם עלייך אני מתה!!! מיכאלונת, ברוכה הבאה ואני מתה עליך!!
כנסו כולם ליר, ברוכה הבאה!! מתה עליך!!! אסי שחר של הפורום, ברוכה הבאה וגם עלייך אני מתה!!! מיכאלונת, ברוכה הבאה ואני מתה עליך!!
° °•°ליאור°•° New member 18/9/04 #38 ../images/Emo39.gif../images/Emo60.gifהיי אני חדשה../images/Emo13.gif רואה את הסדרה, מתה על אדריאן אלוהיםםםםםםם היא מושלמת היא מהממת
../images/Emo39.gif../images/Emo60.gifהיי אני חדשה../images/Emo13.gif רואה את הסדרה, מתה על אדריאן אלוהיםםםםםםם היא מושלמת היא מהממת
ט טירנוש שכטרונת New member 19/9/04 #39 היי אני חדשה פה! קוראים לי טירן אני בת 13 אוהבת לרקוד אני רוקדת סלסה וגאז ובנוסף לכך אני אוהבת לשמוע מוזיקה במיוחד אמ טי וי!
היי אני חדשה פה! קוראים לי טירן אני בת 13 אוהבת לרקוד אני רוקדת סלסה וגאז ובנוסף לכך אני אוהבת לשמוע מוזיקה במיוחד אמ טי וי!