מזל טוב עצוב שרק עכשיו נזכרו לפתוח פורום כזה. בהצלחה!
N noamgk New member 7/7/05 #20 מזל טוב ../images/Emo140.gif עצוב שרק עכשיו נזכרו לפתוח פורום כזה. בהצלחה!
א אבישור האפרתי New member 8/7/05 #26 לא הספקתי להירשם אם יעבירו סיכומים, אני אשמח להעלות אותם למאמרים. לא כתבתי עליהם, כי לא היה בזה ממש טעם - היה מאוחר.
לא הספקתי להירשם אם יעבירו סיכומים, אני אשמח להעלות אותם למאמרים. לא כתבתי עליהם, כי לא היה בזה ממש טעם - היה מאוחר.
D dor1111 New member 8/7/05 #23 אני דור חילוני עם זיקה לדעת ומתחיל להתקרב לדת, אני מאוהב בתנ"ך ויש לי תמיד הרבה שאלות בקשר אליו שלא תמיד עונים לי אניח מקוה שהפורם הזה יענה לי על חלקם
אני דור חילוני עם זיקה לדעת ומתחיל להתקרב לדת, אני מאוהב בתנ"ך ויש לי תמיד הרבה שאלות בקשר אליו שלא תמיד עונים לי אניח מקוה שהפורם הזה יענה לי על חלקם
צ צורי80 New member 8/7/05 #32 גם אני כאן בן 25 (כמעט) דתי, ומופתע לטובה להיות במיעוט מת על תנ"ך ומקווה להיות פה הרבה
C Chica Verde II New member 8/7/05 #33 הייי לכולם!! שלום קוראים לי לנתן אני בת 16.. אני ממש אוהבת תנ"ך! זה הכי שולט בעולם! הספר עצמו מעניין הסיפורים מעניינים ואני אפילו שוקלת לקרוא את כולו וללמוד חלקים ממנו בע"פ! אני מקווה שאני אוכל למצוא פה עזרה בנושאים שוניםם אז זהו בסה"כ ביי לכולם!
הייי לכולם!! שלום קוראים לי לנתן אני בת 16.. אני ממש אוהבת תנ"ך! זה הכי שולט בעולם! הספר עצמו מעניין הסיפורים מעניינים ואני אפילו שוקלת לקרוא את כולו וללמוד חלקים ממנו בע"פ! אני מקווה שאני אוכל למצוא פה עזרה בנושאים שוניםם אז זהו בסה"כ ביי לכולם!
M masorti New member 8/7/05 #34 שלום לכולם... אני חובב תנ"ך בכלל ובהקשרו להסטוריה ולארכיאולוגיה בפרט. כפי שמעיד עלי הניק שלי, אני מסורתי. אני מקווה יחד עם כולם להצלחת הפורום.
שלום לכולם... אני חובב תנ"ך בכלל ובהקשרו להסטוריה ולארכיאולוגיה בפרט. כפי שמעיד עלי הניק שלי, אני מסורתי. אני מקווה יחד עם כולם להצלחת הפורום.
E Eldad S New member 8/7/05 #39 ../images/Emo49.gif ו-../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif הפתעה נעימה