שרשור חוויות מההופעה

שטיצה

New member
../images/Emo41.gifשרשור חוויות מההופעה../images/Emo41.gif

לי אישית, היה ממש כיף. אני אפרט מחר

Hezi The One

New member
היה כיףףף

יובל קורע ברמותתתתת פגשתי את בר (בצה 17) ואת שטיצית כמובן מה... יואו כמה ילדים היו מהבצפר של אמאל'ה גם מהכיתה היו:O היה ממש כיף

פרקשון

New member
מה כבר נגמר..?

בר וחברה שלה עמית התקשרו אליי שמעתי חצי ממרלין מונרו

הראשונה שהייתי עד הסוף

וכן בא לי לפרט הגעתי להופעה עם שתי חולות נפש ברמות קשות.. ההופעה הייתה בתזונההה רק שבהתחלה קיבלתי הודעה מאיזה אחד.. ביאס אותי לגמרי.. ככה שבהתחלה הייתי שקועה בזבל ההוא אבל עבר.. טיפסנו על אנשים
הגענו ליד הבמה ואז נכון זרקו על יובל מסטיק והוא אמר "בנזונה".. מסטיק שלי
. ואז זרקנו עליו את החבילת מסטיק וקיבלנו הרצאה.. ואז איזה גמד התחיל לתת לי מכות כי דפקתי לו את היד על הראש עוד שנייה התחיל לבכות.. קיצר הייתה הופעה מדהימה.. ויובל לא היה כ"כ שיכור אסף חייך לי נראה לי.. והיה כיף אממ ראיתי את כולכם אבל לא אמרתי כלום לא היה לי שמץ בסוף פגשתי את יובל [!!!!] פרצנו ת'דלת מהיציאה אבל אז המאבטח ה&&%$%@#&^ הוציא אותנו וזייהו..באמת שהיה טוב

ושוב.. מי שרוצה להכנס למאמר

ביקורת הופעה שישלח לי במסר/מייל את הביקורת/חוויות שלו ואני אכניס את זה למאמר על ההופעה אתמול

אני רוצה לשמוע!!

מה קורה אנשים הכל טוב הרבה זמן לא היתי כאן בגלל כל מיני סיבות דברים שעברו עלי.. אבל כיפ לראות שהכל נחמד והכל טוב..ולמי שהיה בהופעה האחרונה אני ישמח לשמוע איך היה והכל..טוב לחזור לכאן אוהב אותכם ההופעה הבאה של שייגעצ היא בחיפה למי שלא יודע ב29.01.05 בסיטי הול בחיפה חימום לאביב גפן והתעויוט אז נתראה בחיפה למי שבא( יצא חרוז..חחח) שלכם מטיוס

שטיצה

New member
אוקייאוקיי,

אז ככה- הגעתי לתאטרון היהלום. פגשתי כל מיני אנשים שאני מכירה, את חזי, ובר [בצה17] באה להגיד לי שלום. [: -ההופעה התחילה, היה נחמד- בשיר הראשון, אלוף בלפשל, ישבתי במקומי וצילמתי מלא תמונות. יובל התחיל לדבר על רמת גן וכאלה. איכס רמת גן. בשלב כלשהו נעמדתי ליד הבמה, מתחת לאבי, וצילמתי המון קלוזאפים עליו. מתישהו, במהלך ההופעה, ביקשתי מאבי את המפרט שלו. כל ההופעה בהיתי באבי והוא חייך אליי מידי פעם.
כששייגעצ סיימו להופיע, אבי התכופף אליי ושם את המפרט שלו ביד שלי. -חזרתי הביתה- בסה"כ, היה נחמד מאוד. :)

היה ממש כיףףף

הגעתי לרמת-גן עם שתי חברות שלי כמה שמחנווו חח הופעה ראשונה שלנוו אז שייגעצ עלו על הבמה וזה והתחילו לשיר אלוף בלפשל אחר כך הם שרו ערוץ הילדים ממ והם שרו גם משקאות חריפים זמן ניכר פקיד אפרורי אינטרקום מרלין מונרו ניו יורק רפיח שחק את המשחק אבא עורך דין פרח נתתי לנורית (אהבתי כשאחרי שהיה את הקטע השקט אז יובל אמר תשברו כסאות תהרסו את האולם משהו כזה ואז התחיל לשיר..) קשה לי לחשוב את יפה אין לי כוח לב מפלסטיק ממ וזהו 15 שיריםם התחילו לזרוק על יובל מסטיקים ואז הוא התעצבן ואמר- נו מה זה החרא הזה תפסיקו לזרוק פה דברים :]]] היו לו הרבה יציאות מצחיקות XD ממ פגשתי בסוף את בר(בצה17) וזהו הלכתי הבייתה.. זה היה מהר כזה... מה שבטוח אני מתכוונת ללכת לעוד הרבה הופעות שלהםםם...!

בצה17

New member
אז איך היה בהופעה?- סיקור:

דבר ראשון, אתמול באמת הרגשתי מבוגרת מידיי בשביל להעריץ אותם חיח היו שם ילדים בני 8 שבאו עם ההורים שלהם!!!!
אז מה היה? הם פתחו עם השיר "אלוף בלפשל" ויובל הדגים לנו מצויין בהבעה שלו ובאיך שהוא עמד שהוא באמת מתכוון לכל - מילה - בשיר!
כמובן הקטע של הכיסאות היה מצחיק ביותר בגלל שבאמת אנשים החליטו לשבת!!(what the fuck?) אבל אחרי "אלוף בלפשל" הם ניגנו את "ערוץ הילדים" אז כולם פתאום ניזכרו שהם בהופעה של להקת רוק(!) וקמו על הרגליים והתחילו להתפרע מה שהיה עוד יותר משעשע בגלל שעדיין זה כזה בשורות ואי אפשר לעשות פוגו סתם לזוז כזה ולשיר(מה שעשיתי כל המופע חח). בהמשך הרבה ירדו לקידמת הבמה, ויובל ממש שמח כי כבר שעה הוא רומז לנו - "אני מוכרח להודות שזו פעם ראשונה שאנחנו מופיעים באולם כזה עם כיסאות אז כולם תתרווחו לכם על הכיסאות יש משאנות נוחים לגב" ועוד פעם "תתרווחו יש משאנות לגב" - ציניות!! הם שרו את "לב מפלסטיק" 2 שירים מהדיסק השלישי- "פקיד אפרורי" ו"זמן ניכר"(שירים מדהימים
) "אין לי כוח" "פרח נתתי לנורית" בערך(תכף יהיה הסבר מלא חח) "קשה לי לחשוב"(שבזה הייתה פאדיחה לקהל גם תכף הסבר :>) ואמממ (אני קצת סנילית
) אה כמובן- "מרלין מונרו" "משקאות חריפים" "ניו-יורק רפיח" "את יפה" אמממ ונירא לי שהיה עוד.. טוב אני בטוחה שיהיה עוד בתגובות אחרות. איזה קטעים מצחיקים היו? כרגיל יובל מחליט לשנות את השירים כי משעמם לו/הוא שרוט/אין לו כוח לשיר הספציפי/הוא משעשע את עצמו ואותנו/הוא שכח ת'מילים(?) ובכן אתמול זה היה שינוי בהחלט דרמתי וקורע עד דמעות(!), לפחות מבחינתי כי לא נשמתי מרוב צחוק!!
, קבלו את הגירסה החדשה ל"פרח נתתי לנורית": "עשבבב עישנתי עם נוריתתתתתתתתתת עשב ירוק מגולגלללללללללללל בה גה בהבבה בהגה גה יאא גהביג ביגחגב גה בההגההגב יאגבהבי נה נגבהנמ גבהב הבבהגב נה הנה נה ביגנהאגהב ניגבה יאגבה בה גה באיבהג"(וזה נמשך ככה עד סוף השיר) מלא קסם, חינניות ובוגר במיוחד, לא?
בנוסף לכך הוא נתן לנו להשתתף בהרבה שירים!! יהיי! טוב שהוא גם מציין לנו שפשוט אין לו כוח לשיר אותם.. חח חפיף עדיין אני אוהבת אותו
. אממ באמצע ההופעה בערך הוא נהיה סוכן מכירות! בפינה מיוחדת שבה הוא מנסה להוציא מאיתנו כמה שיותר כסף! חח אפילו הוסיפו אפקטים והכל: שיקו ניגן כזה במיוחד לפינה המיוחדת, ויובל פירט במדוייק מה יש בדוכן בחוץ וכמה שווה לקנות את הדברים שבדוכן!!
יובל כמובן דיבר על הרקע שלו ברמת-גן ות'אמת לא הזלתי דימעה
(על אף שזה היה מאוד מרגש) כי חצי מהרמתגנים שמה צעקו מאחורי "יובל יא קוף מערות"(למה אתם באים להופעה?!?!) וגם אני לא ממש מרגישה מחוברת..
כאילו לא תושבת העיר.. חח ואיזה קבוצה כתבה לו על שלט בענק "אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך" והוא התרגש(קולות רקע: אווו..) ממש ממש מרגש! בעיקר שאחרי זה אחד מהאנשים שהכינו ת'שלט אמר לי- "מה אתם שומעים שייגעצ? בואו להופעות של אביב גפן"(אני לא מביעה דעה על אביב גפן כי חלקכם הגדול אוהב אותו אבל, עד שייגעצ!!) הוא עשה גם כל מיני שינויים מצחיקים בשירים אני זוכרת הוא דחף "מסניפה" שכחתי לאיזה שיר..
ב"קשה לי לחשוב" הוא נתן לקהל לפתוח וזה היה פשוט זיוף נוראי!!! אז הוא כזה עוקץ אותנו ואמר לנו "בקצב" חחחח
והתחיל לשיר.. ושהוא בא לשיר את "את יפה" איזו אחת מהקהל עושה לו שיקדיש לה ת'שיר והוא אומר לה "את רוצה שאני אקדיש לך ת'שיר?" אז היא אומרת לו כן אז אומר לה - "לא"
וכזה במהלך ההופעה זרקו עליו סיגריות וסוכריות אז הוא כזה קורא להם "בני זונות" וצעק עליהם "דיי כבר לזרוק עליי דברים איזה חרא" וכזה-"אני מבין שאתם רוצים להביא לי דברים אבל אל תזרקו תביאו אחרי ההופעה"(בערך משהו כזה
) טוב זה בנתיים מה שאני זוכרת.... אה ובסוף ההופעה כמובן הם תמיד יוצאים חצי שעה אחרי לאסוף את הציוד אז באתי לקבל חתימה ושיקו ויובל חתמו לי חח היה ממש נחמד :> בקיצור הופעה טובה, היה לי ממש כיף :> ועכשיו צריך לחכות 3 שבועות שאספיס יחזור עם אישתו מההפלגה
עד שיקבעו עוד הופעות באזור

למעלה