שרשור חוויות מההופעה

avshalomariel

New member
היה בןןן זונה!!!!

כולם באו לבמה ויובל עשה שטויות! היה קצת קצר, אבל זה היה שווה את זה + הם עשו שיר מהדיסק החדש!

היה כיףףףףף!!!

אממ בהתחלה פגשתי את בר וחברות שלה שזה היה כזה מצחיק!!! חחחח יו בר זה היה מצחיק!!! ואח"כ כשנכנסנו ופתאום אני רואה 2 חברות שלי אחת מהשכבה ואחת אחרת! וזה היה מוזר!!! וראיתי עוד חברה!! והיה מדהים! ויובל היה מסטול מאווווווווד!!! הבנאדם מושלםםם!!! הוא היה גר איפה שחברה שלי גרה
והיום הוא גר ליד אח של חברה שלי
חעחע ולא הלכתי מאוחרי הקלעים! אבל לא חשוב כי יש לי חתימה כבר מיובל כי פגשתי אותו פעם!!! והוא חמוד! וכל ההופעה צעקתי לו יובל! וגם צעקתי יובל תעשה לי ילד! ולא אנלא פאקצה!!! והיה כיףףףףף אני באה לשברולט!!!

טולייצ

New member
היה מעולה!

למרות שבאתי מרחוק..היה שווה כל דקה נסיעה! הייתה ממש אחלה הופעה..היו גם המון קטעים מצחיקים..וגם נחמד לקרוא פה תגובות של אנשים
יש לי פירוט מלא בבלוג..תהנו :)

טולייצ

New member
כן :]

זונה קטנה..בסוף הוא נתן לך..ואני קיבלתי את הפלייליסט (איזה יפה היא עכשיו כולה חתומה)..חח אבל אני לא זוכרת איך את נראית!! :)

Sucker20

New member
הופעה ביהלום...

מי היה בהופעה, יואו זו היתה הופעה בת-זונה אהבתי, ראשונה שלי

טולייצ

New member
אני הייתי :)

באמת שהייתה אחלה הופעה.. אם אתה מעוניין יש סיכום בבלוג שלי.. תהנה..ותמשיך ללכת להופעות!

וואי כבר כמה ימים שלא נכנסתי לפה...

אממ לי אישית הייתה הופעה בסדר+-. הייתי עצבנית קצת אבל בכל זאת נהנתי... כאילוווו שייגעצ! אני מה זה בטוחה שראיתי הרבה אנשים שמהפורום פה. רק מה, לא ידעתי שזה בכלל הם. חיפשתי הרבה אנשים שמסיבה ממש לא ברורה לא מצאתי. משהו שהייתי אמורה להעביר בשם מישהו למישהו שכולנו אוהבים פה.. נהרס נקרע ונשרט...
מצב חירבונה! אבל עדיין זו הופעה של שייגעצ ונהנתי אולי תעלו פה תמונות??לפחות אני יוכל לזהות את מי כן ראיתי ולא ידעתי שהוא מפה (הדס, כמוך. אבל כבר יש לי תמונה שלך אז איצ אוקיי). למי שיכול להיות ראה אותי, אז אני הייתי עם חולצה של שייגעצ(הלבנה עם הרגל) וכובע כזה שיש לו שתי צמות.. אה ושיער פזור. (אגב אני תימניה- משמע אני חומה בפנים
) לילה טוב כולם סנש

אני היחידה שלא הכי נהנתה? ../images/Emo42.gif

זאת אומרת, היה נחמד ביותר אבל לא יודעת משהו היה לי שם יותר מידי מוזר כדי שאני אהנה. אולי זה כי היו שם כסאות וזה די הרס את האווירה של ההופעה [אני דווקא חשבתי שאם יהיו שם כסאות אז יהיה יותר מגניב כי אנ'לא אוהבת לרקוד אבל כנראה שטעיתי] אולי כי יובל היה שכור/מסומם/שניהם בצורה מטורפת והוא די הרס את השירים והכל [נו,זה משעשע לשני שירים ואח"כ נעשה הזוי למדי]. ולא יודעת, פשוט לא הכי נהניתי. בלאט איתי?

נהניתי. אבללל... ../images/Emo42.gif

ציפיתי להרבה יותר מהם וממש התאכזבתי. והוא כן היה. אלא אם הוא מתנהג כמו מסומם/שיכור בצורה כ"כ טבעית...

בצה17

New member
זה הקטע שזה כן בא לו טיבעי...

זה האופי שלו ושל הלהקה וזה דווקא מה שמייחד אותם!

טולייצ

New member
צודקת! "שייגעצ חרא להקה".

חח הם לא עוד סתם להקה..יובל פשוט בנאדם מיוחד..למרות שבתקופה האחרונה אני מעריכה אותו קצת פחות מהשאר..אבל אחרי הכל,הוא מוכשר,קול,מצחיק, מסומם,אלכוהוליסט..חח שיהיה. -אוהבים אותו-

למעלה