שרשור חוויות מההופעה!

Z A M i

New member
../images/Emo99.gif

תמיד אפשר..
ותפסיקי עם התודות שלך...
(מצטערת שלא עניתי על ההודעה, ראיתי אותה רק בבוקר ממש לפני ביצפר.. וכשבאתי לענות עליה היה כבר צהריים, וזה היה נראה לי כבר לא ממש רלוונטי..) אני אוההההבת אותך!!

yuvizz

New member
...

את הדבר היחיד שהפך את היום הזה לקצת יותר בסדר... אני אוהבת אותך, תודה.

../images/Emo55.gif

8 שירים, ממש קצר, אבל היה ממש אחלה. באמת שכבר איבדתי תקווה להיכנס.... ו10 דקות לפני שהם עלו, שומר חביב אחד הכניס אותנו בלי לשאול שאלות.
זה היה קטן, חביב, ונחמד
והבטן, כזאת חמודה

מתנות

New member
היה נחמד....

מההופעה עצמה לא הספקתי כל כך להנות מכיוון שנכנסנו רק באמצע הזמן שלך ואז התרכזתי בעיקר בלנשום.. כל המסביב היה ממש טוב :) והחיבוק אחרי ההופעה היה שווה הכל. ולא רק החיבוק. העיניים, האנשים, מור. :) הלהקה הזו מדהימה אותי כל פעם מחדש, איך שהם מצליחים להשכיח את כל המסביב. מזמן לא התאמצתי ככה בשביל הופעה... הדרך לשם הייתה כלולה ב-3 אוטובוסים, מונית שירות, ורכבת. אבל הדרך חזרה הלכה סבבה ועוד מעט אבא בא לקחת אותי הביתה :) (עם עצירה קטנה באיזו אזכרה
) כרגע אני ברידינג בת"א. יאלללה... חפרתי.

izzys

New member
בלעדייך לא היה בזה טעם.

אני אוהבת אותך כ"כ. תודה, את יודעת שמגיעה לך אחת.
.

ערב מוזר...

קשה לי להגיד שנהנתי... ההופעה הייתה די סתמית וכל המסביב היה די מגעיל. חרא קהל. בסופו של דבר כן נהנתי, בעיקר מהאנשים. טוב שלא היה סרט להיכנס לשם! 8 שירים, להיטים. תכלס בסוף היה נחמד. והכי חשוב-היה סושי חינם כל הערב!!! אני עדיין מתרגל למצלמה חדשה אז התמונות לא יצאו משהו. קבלו את אלה שיצאו הכי נורמליות-

למעלה