שרשור חוויות מהמפגש

../images/Emo214.gifהתחברתי במיוחד../images/Emo178.gif

חזרתי רק עכשיו הביתההההההההההההההה
היה פשוט גרוע באר.סי קולה. משעמם. מגעיל. המוני. מסריח. ולא כיף. [חזרתי עכשיו במונית עם חבר שלי
] בכל אופןןןןןןןןן, יש לי המווווווון להגיד לכם על המפגש, אבל אני חייבת ללכת לישון
כי מחר אני צריכה להתעורר ממש מוקדם.. אני לא אהיה פה הרבה בימים הקרובים כי אני נוסעת לחופשה, אבל ברגע שאחזור אכתוב לכם מגילה [
] וגם אעלה את התמונות [מי שרוצה לפה, מי שלא רוצה-אשלח במסרים
], כנראה שאעשה את זה בסופ"ש...
אני ממש שמחתי לראות את מי שהגיע, היה מפגש שולטטטטטטטטטטטט!!!! ושורה אחרונה-שכחתי לחלק לכם כרטיסי ביקור של הפורום!

../images/Emo41.gifמגיללללהההה../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

חח אני כותבת שוב.. כי הקודם לא היה משורשר טוב.. הגעתי ממש באיחור:p. ואז ראיתי את מאשוש ואת שירוש כפרעליהן. מאשושששששששששששש איך היא התרגשה.. חח אני מתה עלייך. בקיצקצ:p. ואז הלכנו וראיתי את עינתי, הדרי, עדו, אורי, רותם חברה של מאשוש, רעות ומעיין:). סורי אם שכחתי מישו, ובטוח שכחתי כי היו עוד נדמה לי לע?!. והיה כיף וכולם חמודים ויפים בלי עין הרע. הצטלמתי עם מי שנשאר בסוףף חח אמממ אע וזכיתי באנשי השנה בפורום.. קיבלתי ספר של המקלדת.. הבלוגים. תודה כולם. ואז הסתובבתי עם אורי ועינת כפרעליהם.. ואז מאשה צלצלה והלכנו אליה לבורגראנץ'.. וראינו גם את הדרי:]. זהו בערך.. חח אני סחוטה.. אם אני אזכר במשו מחר אינ אכתוב:D.

מגילה ../images/Emo3.gif

באתי בשעה 12:00 לקניון עם חברות.. בהתחלה הזמנו כרטיבים לרבע לאחת.. אבל כשהדר אמרה שהמפגש נדחה לאחת אז חברות שלי דחו את הסרט לאחד ורבע.. כל שניה יצאתי מהסרט.. עצבנתי כבר את הסלקטור
חיפשתי את שיר והדר שעה!!! בסוף כשנמצאו האבדות הייתי איתם רבע שעה וחזרתי לסרט.. בהפסקה רציתי לבוא אבל הייתה בעיה כי השומרים לא נתנו לי לעבור כי היו מלא ילדים שעישנו.. הראתי להם את המדבקה שהדר נתנה לי ולא האמינו לי
מי כתב על המדבקה.."גמאני בפורום הרשמי של אגם רודברג"? כתב מהממם!! בסוף פגשתי רק חלק מהילדים.. הכי חשוב.. לא הצטלמתי

hila846

New member
יאא אני כ"כ שמחה שנהנתם../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

איזה כיף לכם.. אני מקווה שבפעם הבאה אני גם אוכל לבוא:p תמונות מהממותתת

למעלה