שרשור חוויות מהתיאטרון!

yotem 17

New member
ספיר, את מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo83.gif

באמת, תודה רבה! תמונות מדהימות. רק משהו אחד- קיוויתי שתעלי תמונה מ- Don't Like, עם הוידאו שהיה מאחורה...יש מצב שצילמת תמונה משם, או שלא? אם כן, תוכלי בבקשה לשלוח לי? לא יודע למה, ממש קיוויתי שמישהו יצלם בשיר הזה...

תודה רבה ../images/Emo23.gif

ספיר התמונות פשוט מדהימות (!!!) כל הכבוד לך על הכשרון ועל הסבלנות של כל פעם לעלות את התמונות (שזה לא מובן מאליו בכלל). אני כבר שלוש שנים קוראת (וקצת פחות כותבת) בפורום, ותמיד נדהמתי מהכשרון המקסים ומהאיכות שמשתפרת מפעם לפעם. עוד לא הייתה לי הזדמנות להודות לך פנים מול פנים (אני פשוט לא בטוחה שאת מכירה אותי ואני גם קצת ביישנית,לצערי
) אז תרשי לי להודות לך כאן-ובאמת עם המון, המון הערכה.
הילה.

MamoOoshA

New member
../images/Emo106.gif

את מלכה, וכבר אמרו הרבה לפני. תכננתי לסמן את האהובות יותר, אבל לא בא לי לצאת שוב בין חופרי החודש..
הרבה מהתמונות שלך גרמו לי להגיב בקול, ולהנות מלהסתכל עליהן. תודה לך

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאת פשוט סוגשל מלכה../images/Emo47.gif

תודה רבה על התמונות! יצאו לך תמונות ממש ממש טובות באמת

אממממ

טוב אז בגלל שהגעתי רק מ'אלה', אני מבינה קצת מה הפסדתי... אבל השמועה אמרה שלא היה משהו
נו שיהיה. היה שווה להגיע מצידי רק לג'קי אפילו, לשפר ת'מצב רוח, לראות את כולם.
אבל לא שרים את WDYG בהפרש שני שירים מ-WAY
השירים האלה דומים מדי...אחד בבהתחלה, אחד בהדרן! [וככה גם אולי הייתי זוכה לשמעו אחד מהם
] נקסט טיים

yotem 17

New member
../images/Emo45.gif לגבי WDUG ו- WAY../images/Emo83.gif

בכלל, הרגשתי שהיו המון שירים באנגלית חח
את שני, נכון? זו שהייתה חמודה ונתנה לי טרמפ לתחנה המרכזית? P: הגעתי מהזה מהר הביתה! לא היה לי כוח לרכבת אז לקחתי מונית מת"א לכרכור..

yotem 17

New member
חח נו ברור שאני מהפורום ../images/Emo3.gif../images/Emo83.gif

פשוט שומר על פרופיל נמוך...P:

billi bob

New member
../images/Emo41.gif"רק להבין אותו שווה את כל הסבל..."

ענבר אמרה, וכולם הסכימו.. אז מה? נגיד שוב? כן! משהו באוירה הזאת הרגיש לי לא טוב כבר מהרגע שנכנסנו לתיאטרון הייתי מלאת ציפיות בקשר לשירים- והאמת? לא התאכזבתי היה פלייליסט מעולה (למרות שלא הייתי מתנגדת ל- תענה לי
, בסוף תבכו
, הזמן שלך
) ובכל זאת, האנרגיות היו די על הפרצוף, ולא הצלחתי כל כך להתחבר הופעה של היהודים- אני נהנת בכל מצב, אבל הייתה אכזבה. הלכתי לישון בשקט אחרי חיבוק מתום וכמה מילים
מחכה לירושליים... [ד"א, תודה לגילצ'- המלאך שלי שלא נותן לי ליפול, כי היא פשוט שם- תמיד כשצריך! ותודה לעדידע
- את כזאת מותק, זה משהו! מקווה שאת עירנית ולא נרדמת לך איפשהו בבסיס
]

למעלה