שרשור חיפושים

bluebar

New member
מחפשת את הסרט הכלב השוה מיליונים

מחפשת את הסרט הכלב השוה מיליונים שם לועזי : C.H.O.M.P.S. בסרט מסופר על ממציא צעיר מפתח כלב רובוטי. בעוד הבוס שלו לא ממש מאמין בהמצאה החדשה, המתחרים המרושעים יעשו הכל כדי לשים את ידיהם על הכלבלב. עם: ווסלי יור, ואלרי ברטינלי. במאי: דון צ'ייפי. ארה''ב 1979.

doctor666

New member
מחפש ספרים חתומים וספרי אומנות קראו הפירוט

שלום לכולם ,אני מעונין בספרים ומכתבים חתומים ע"י גדולי האומה וראשוני הארץ(ויצמן,בן גוריון,דיין,בגין וכ"ו),כמו כן ע"י רבנים,אמנים וכ"ו. כתבי יד של ספרי קודש מכל העדות,מכתבי רבנים ישנים,ספרים עתיקים. ספרי ילדים יהודיים וגרמניים מאויירים עד שנות הארבעים ספרים של מארק שאגאל ואמנים יהודיים אחרים אשמח לכל עזרה

dsezra

New member
מחפש את ספרי "שיחות עם אלוהים"

שלום. אני מחפש לרכוש מהטרילוגיה "שיחות עם אלוהים" את הספרים 2 ו-3 וכן ספרים אחרים של ניל דונאלד וולש כמו ידידות עם אלוהים וכד'. ניתן להשאיר הודעה בפורום. תודה.

ליאורנר

New member
מחפש סינגלים או תקליטים של אביב גפן...

אם למישהו יש ומעוניין למכור שיצור איתי קשר, מוכן לשלם הרבה

מחפשת ספר "כשפילים בוכים"

יש לכם? יודעים למי יש? מכירים חנות שמוכרת את הספר (לאו דווקא יד שניה)? אשמח למידע. תודה

NY STEEL

New member
מחפש בנרות

אני מחפש את התקליט של להקת הפרסט אדישן (The First Edition) משנת 67 אני לא מתכוון לאלבומים של קני רוג'רס ביחד עם הפרסט אדישן, אלא לאלבום של הלהקה עצמה. מוכן לשלם מאוד בנדיבות- כמובן בהתאם למצב התקליט פרטים במסרים או במייל: [email protected]

viko222

New member
מחפש סינגלים של בריטני ספירס

למי שיש סינגלים של בריטני ספירס,אשמח לקבל פרטים במסר

מעוניינת לקנות דיסקים;

ישראלים. אך ורק ישראלי.. בעיקר רוק ישראלי...כמו: ברי סחרוף, בן ארצי אביתר ואהוד בנאי, שלומי שבן איפה הילד, חמי רודנר,יזהר אשדות אביב גפן, אלג'יר,החברים של נטאשה היהודים,עברי לידר הכנסייה, שילה פרבר שלום חנוך וכו' וכו'......... (כמובן דיסקים שאין לי.....) גם מוש,עידן רייכל,מוקי,שוטי הנבואה,שבקס מאיר אריאל.. יתקבל בברכה =]

מחפשת לונלי פלנט דרום אמריקה מהדורה אחרונה

שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש את המהדורה האחרונה לונלי פלנט של דרום אמריקה. אפשר ליצור עימי קשר במסרים. שירה

SOMEN

New member
ברזים ערופי שפתיים מאת דוד אבידן

שלום לכולם, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הספר המדובר, אם בהוצאתו המחודשת או הישנה, או כמובן אם חבוב/ה כאן מחזיק בו ומעוניין למכור - אנא תאמרו. תודות רבות

rocket

New member
../images/Emo63.gif מחפשים ספרים ../images/Emo63.gif

לשרשר לכאן הודעות על ספרים מחפשים. נא לא לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורום הודעות על חיפוש ספרים נא לשרשר לכאן בלבד, אחרת ההודעות ימחקו.

rocket

New member
../images/Emo220.gif מחפשים דיסקים ../images/Emo220.gif

לשרשר לכאן הודעות על דיסקים שאתם מחפשים נא לא לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורום

bluebar

New member
מוכנה לשלם או להחליף תמורת אחד הסרטים הבאים

מוכנה לשלם או להחליף תמורת אחד הסרטים הבאים סופרמן 4 להתחרות ברוח תראו מי גם מדברת

דנטל

New member
שיחות עם אלוהים - דו-שיח לא שכיח - ספר 2

יש לי. אשלח גם מסר.

Shira Esther

New member
../images/Emo137.gifכל דיסק יד שניה!../images/Emo41.gif

הפסקתי לצרוב, ואני מחפשת לקנות דיסקים משומשים במחיר טוב. מי שמעוניין, לפנות אלי במסר או על גבי הפורום:) אני *לא* מחפשת ראפ ומזרחית, אני מחפשת רוק ופופ קלאסיים [אבבא, פינק פלויד, דייר סטרייטס], אבל גם הרבה מוזיקה מודרנית. אם למישהו יש דיסקי קאנטרי, הרי זה משובח!

נחום^

New member
אני מוכר את אלה

NORAH JONES – Not Too Late, 2006 KINGS OF CONVENIENCE – Quiet Is the New Loud, 2001 VARIOUS (JAZZ SELECTION) – Stormy Weather JOHN SCOFIELD – plays the music of Ray Charles, 2005 KEITH JARRETT with CHARLIE HADEN, PAUL MOTIAN & DEWEY REDMAN – Birth, 1972 BONNIE RAITT – The Glow, 1979 BRUCE SPRINGSTEEN & THE E STREET BAND – Live in New York, 2001 (2CD's) REGINA SPEKTOR – Begin to Hope, 2006 CHARLIE HADEN & EGBERTO GISMONTI, In Montreal, 2001 VARIOUS, Spirits of the World 4, 2000 VARIOUS, Spirits of the World 5, 2001 BEETHOVEN – Piano Concerto No. 2 & No. 5, Vladimir Ashkenazy & Georg Solti – Chicago MOZART – "Grande Messa" K427 (Celibidache) & "Exsultate jubilate" K165 (Giulini) MARTINU – Sacred Works & Madrigals, Brno Madrigal Quintet BRAHMS – Piano Concerto No.1, Claudio Arrau, Giulini with Philharmonia Orch במצב מעולה כולם, כמו חדשים, ללא אף שריטה. 20 ש"ח כל אחד. בוני רייט היא אחת הזמרות-קאנטרי המשובחות. ארבעת האחרונים ברשימה - קלאסים. אם מעוניינת, כתבי בבקשה למייל: [email protected]

למעלה