שרשור חיפושים

gsharoni

New member
ספרים מסדרת הימאים

מחפש בנרות 3 ספרים בסדרה: כרך 9 במבצע אומץ כרך 11 במבצע דרור כרך 16 במבצע הקרבה

beky1

New member
יש לי שלושה דיסקים

א. קורין אלאל ב. יהודה פוליקר ג. כוכב נולד לפרטים במסרים , מסירה ישירה בלבד באזור השרון.

dsezra

New member
תמיד שאין להם הם כותבים זאת וזה לא נכון

לדוגמא- הספר שיחות עם אלוהים קיים בכל חנות ספרים, ניתן להזמין חדש בכל מקום ורק באתר שלהם כתוב שאזל ולא מדפיסים יותר. ממליץ להיזהר מההמלצות באתר BOOKME אמנם הוא זול אבל לא אמין לדעתי.

אביב גפן-ועוד סינגלים נדירים אתה מוזמן

אביבגפן איפה הילד שניקו התחיל לדבר פורטיס רוקפור 200 סינגלים c d

rocket

New member
../images/Emo41.gif שרשור חיפושים ../images/Emo41.gif

נא לשים לב שאתם משרשרים למקום הנכון ! :)

rocket

New member
../images/Emo202.gif חיפוש סרטים ../images/Emo202.gif

לשרשר לכאן הודעות על סרטים שאתם מחפשים נא לא לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורום

Piplup

New member
"פוקימון לנצח"

אני ממש חייב להשיג את הקלטת של הסרט "פוקימון לנצח"! (קלטת קנויה מקורית- לא זיופים או הקלטות מטלוויזיה) חלקכם אולי זוכרים את ההודעה שפרסמתי (עוד בכינוי הקודם שלי) על הקלטות שאבדו לי ואני צריך להשיג- השגתי הכל חוץ מ"פוקימון לנצח" אני מניח שקשה כל כך למצוא את זה מכיוון שזה כבר יצא אחרי התקופה שבה פוקימון הצליח בטירוף פה... אבל חייב להיות למישהו! בבקשה אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים - צרו קשר במסרים או הגיבו להודעה זו! אני ממש רוצה לקנות ממישהו את הקלטת הזאת כי אין סיכוי למצוא אותה כבר בחנויות - יצאה ב2004 (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת את זה בבקשה תגידו!) ובבקשה אם אתם יכולים תנסו אפילו לברר עם משפחה/חברים אם אולי יש להם את זה ומוכנים למכור... זה באמת ממש חשוב לי! תודה (כן אני יודע שפרסמתי את זה פה כבר כמה פעמים אבל עדיין לא השגתי וזה באמת מאוד חשוב לי אז אני רוצה לנסות לכתוב פה שוב)

דנהד23

New member
מחפשת לקנות את הסרט המבוך-

עם דיויד בואי וג'ניפר קונלי בדיוידי כמובן..

rocket

New member
../images/Emo35.gif חיפוש שונות ../images/Emo35.gif

לשרשר לכאן הודעות על חיפוש פריטים שהם לא ספרים\סרטים או דיסקים ! נא לא לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורום

pie and cactus

New member
הרוכבים הצעירים

אני מקווה שזה שייך לכאן... לפני כמה שנים הייתה משודרת בחינוכית סדרה בשם "הרוכבים הצעירים" מדי יום בשעות הבוקר. הייתי מקליטה את זה, אבל הקלטות נעלמו. למישהו יש את העונה השניה והשלישית על קלטות במקרה? יש לי אפשרות להעביר את זה לדיסקים, ואני אשמח לראות את הפרקים האבודים...

NY STEEL

New member
מחפש...

פרקים של שלושת העונות של "פלטפוס" ע"ג קלטת וידאו\דיוידי מוכן לשלם בנדיבות [email protected] או מסרים תודה

evilihi

New member
מחפשת ספרי הארי פוטר באנגלית - גרסה בריטית

בעטיפה רכה (PAPER BACK) ספרים 3-7 (יש לי את 1ו2) במחיר סביר. סיימתי בעברית, הגיע הזמן לעבור באנגלית (שמעתי שקוצצו קטעים בתרגום)...

evilihi

New member
עדכון

מצאתי את השלישי - עכשיו אני צריכה את 4-7 הוצאת בלומסברי, כריכה רכה כמובן. תודה!

למעלה