ממה שכתבו בטוויטר הוא אמר שהוא בהנגאובר זה היה יום אחרי קראדיסון וולנטיין..
M mayarel New member 17/2/10 #102 ממה שכתבו בטוויטר הוא אמר שהוא בהנגאובר זה היה יום אחרי קראדיסון וולנטיין..
N nini18 New member 17/2/10 #105 נראה לי שאת טועה ההופעה אחרי קראדיסון היתה של ה VH1 שמשם עדיין לא ראיתי שיש סירטונים ושם הוא שר שירים אחרים כולל BROKEN OPEN לפחות זה מה שאני קראתי אבל אולי אני טועה אני לא יודעת.
נראה לי שאת טועה ההופעה אחרי קראדיסון היתה של ה VH1 שמשם עדיין לא ראיתי שיש סירטונים ושם הוא שר שירים אחרים כולל BROKEN OPEN לפחות זה מה שאני קראתי אבל אולי אני טועה אני לא יודעת.
I InbarKiii New member 16/2/10 #74 אויש הוא מתוקיייייי והוא נשמע כלכך מקסיםםםםם עד שהוא עצר בגלל הפוסטמה >> לפחות הוא ביקש יפה שתעיף תפלאפון D:
אויש הוא מתוקיייייי והוא נשמע כלכך מקסיםםםםם עד שהוא עצר בגלל הפוסטמה >> לפחות הוא ביקש יפה שתעיף תפלאפון D:
N nini18 New member 17/2/10 #95 חחח אני לא הייתי אומרת כל כך הוא די צחק עליה אבל הוא לגמרי חמוד וצודק החוצפנית עוד עומדת שורה ראשונה וצועקת בטלפון שלה, חצופה.
חחח אני לא הייתי אומרת כל כך הוא די צחק עליה אבל הוא לגמרי חמוד וצודק החוצפנית עוד עומדת שורה ראשונה וצועקת בטלפון שלה, חצופה.
N nini18 New member 17/2/10 #94 ../images/Emo122.gif לפחות עכשיו יהיה משהו אחר לדבר עליו וישכח ה AMA חחחחחחחח אוי אני מתה עליווווווו בטח קרעו לו את הצורה העיתוניים/בלוקרים על זה מסכן חחח
../images/Emo122.gif לפחות עכשיו יהיה משהו אחר לדבר עליו וישכח ה AMA חחחחחחחח אוי אני מתה עליווווווו בטח קרעו לו את הצורה העיתוניים/בלוקרים על זה מסכן חחח
H heart1soul New member 16/2/10 #37 יאייי תודה מאיוש!!! זה ממש מופע פרטי למה אני לא שם???????? מדהים!!!!!!!!!!
I InbarKiii New member 16/2/10 #76 אוף לגמרייי הופעה פרטית זה נראה..והופעה מדהימההה אני רוצה להיות שםםםם
M munmun New member 16/2/10 #44 איזה ריקודים..../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif ואדם יודע מה הקהל רוצה.. חחח : אדטומי ... הוא רק מתקרב אליו כולם מתחילים להתחרפן..חחחח
איזה ריקודים..../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif ואדם יודע מה הקהל רוצה.. חחח : אדטומי ... הוא רק מתקרב אליו כולם מתחילים להתחרפן..חחחח
I InbarKiii New member 16/2/10 #77 לא רק הקהל רצה חחחחחחח הם שעה מסתכלים אחד על השני כבר מתכננים מתי לתקוף חחחחחחח
X Xx Whatsername xX New member 16/2/10 #52 אוי, אני פשוט חולה עליו ../images/Emo6.gif איזה ריקודים, חבל על הזמן !!!! חחחח מתה על זה שהוא משתחרר ככה
אוי, אני פשוט חולה עליו ../images/Emo6.gif איזה ריקודים, חבל על הזמן !!!! חחחח מתה על זה שהוא משתחרר ככה
X Xx Whatsername xX New member 16/2/10 #51 ווואאאאוווו איזה ביצוע !!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif
I InbarKiii New member 16/2/10 #73 אוי השירים העצובים האלה שוברים לי תלבבבבב../images/Emo7.gif בייבי מדהים כמובן, כלכך כלכך יפהההה
X Xx Whatsername xX New member 16/2/10 #50 לגמרי גרם לי להתאהב בשיר מחדש ! נמאס לי ממנו דיי מהר בתקופה של איידול, אבל הגרסא הזו..... אין מילים
R Rider on a storm New member 16/2/10 #62 מדהיםםםם אני כל כך אוהבת את העיבוד החדש!! איך הוא תמיד משנה ..פשוט יפהיפההההה