הוספת בהצלחה[במסנג'ר]
י ילדה של חיים New member 25/12/05 #17 ניה, אני.. ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif מסנג'ר- [email protected] מממממ כן אייסי זה פעם במיליון שנה אז לא רוצה. ^_^ וזהו
ניה, אני.. ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif מסנג'ר- [email protected] מממממ כן אייסי זה פעם במיליון שנה אז לא רוצה. ^_^ וזהו
T Theherod New member 25/12/05 #18 ICQ:230996147 MSN: [email protected] Mail: theherod[[-AT-]]gmail[[-DOT-]]com
S Science Fiction New member 25/12/05 #25 עוד אחד? Oo ../images/Emo119.gif מסנג'ר - [email protected]
S Saint Jane New member 25/12/05 #28 המממ... מסנג'ר. [email protected] ותעשו לי טובה: שמי שיוסיף אותי לרשימה שלו יתכוון באמת לרצות לדבר איתי, כי אין לי כוח לאנשים מיותרים ברשימה. מי שלא מדברת איתי מעל לחודש נמחק אוטומטית. לא משנה מי זה או כמה זמן אני מכירה אותו.
המממ... מסנג'ר. [email protected] ותעשו לי טובה: שמי שיוסיף אותי לרשימה שלו יתכוון באמת לרצות לדבר איתי, כי אין לי כוח לאנשים מיותרים ברשימה. מי שלא מדברת איתי מעל לחודש נמחק אוטומטית. לא משנה מי זה או כמה זמן אני מכירה אותו.
A adi angel המקורית New member 25/12/05 #35 והאימיל הוא גם מסנג'ר אבל הוא עובד יום כן יום לא ככה ש...