שרשור לילה,בוקר, צהריים, וערב

בוקר טוב לכם אנשים../images/Emo9.gif

או יותר נכון עוד מעט צהרים.. שיהיה לכם אחלה בחלה של יום!
תעשו חיים משוגעים... (^_^)

בוקר-צהריים!../images/Emo41.gif

אני צ'ה ללכת לסבתא אמא אמרה שהיא נוסעת למכון כושר היא תיקח אותי..=]=]שזה עוד מעט..חחח ואז אני יהיה שם לפחות עד 8 כי היא הרבה זמן במכון..=] נלך לחברה שם יהיה כיף וצחוקים..=] זיווש תהני חיימשלי ודבריתי בערב מתעלייך אהובה שיילי..=]אין הילדה הזאתי מושלמת היא תמיד בכל מצב עוזרת ליי...תודה ענקית מאמי..=] הילוש שמחה שנהנת..אני בחיים שלי לא יעשן..לא נרגילה ולא סיגריה וכלום אני רוצה להיות הכי רחוקה מזה..זה הורס ת'חיים..אבל כל אחד והבחירה שלו..העיקר שנהנת..=] יום מקסים לכולם!=] -שירק'י-

שירקייייייייייייי../images/Emo24.gif

יאאאאאאאאאאא אני גם רוצה לבוא איתך ועם סבתא למכון כושרררררר
זה לא פייייירררררררר
טוב אני גם ילך אצלנוו
מסכימה איתך עם העישון לגמרייי... וגם עם מה שאמרת על זיוו

חחח...שירוש כפרעלייך כנסי..

אני הולכת לסבתא ואמא למכון..חחחחחחח...נראלך סבתא שלי למכון..חחחח..היא לא צריכהה...אמא הולכת ואולי אני אלך איתה מתישו למאמנת אישית כי ככה לה היה בהתחלההה...ועכשיו היא במכון עם קבוצה ואני רוצה מאמנת פעם בשבוע היא אמרה שהיא תחשוב כי אני לא ממש צריכה..:/

hila846

New member
תהנייי../images/Emo80.gif

ובקשר לעישון אז זה סתם יה רק שכטה אחת קטנה.. לא משו רציני.. חח אל תדאגי כפרעלייך

מאשה

New member
בוקר-צהריים מה שתחליטו../images/Emo3.gif

אוף נשאר לי לעשות מלא שיעורים
לא בא לי
יכול להיות שאני ואמא שלך היום לקנות קלמר של סקצ'רס וכל מיני דברים שחסרים לנו לבצפר
זהו נראלי
נ.ב תיראו מה אפשר לעשות ממחברת רגילה במקום לקנות מחברת עם כל מיני פוקות וקישקושים.. מי שרוצה לדעת איך עושים את זה או משו דומה,איזה חומרים צריך וכו'..שיפנה אליי:)

למעלה