הייתה מסיבה ולא קראו לפְּרוֹספֵּר אזגי?! וווואיסחאבּ
ר רגע רק רגע Active member 24/9/11 #167 הייתה מסיבה ולא קראו לפְּרוֹספֵּר אזגי?! ../images/Emo12.gif וווואיסחאבּ
ק קייזר סוזי New member 24/9/11 #173 לא ממש.. אבל לא קרה כלום, הכל בסדר הם עדיין נראו מחוייכים והתחבקו.
צ צליל לא מכוון1 New member 24/9/11 #181 ראיתי, הכלבה נבחה ולא שמעתי. הבנתי עכשיו שדובר על שמירת הנגיעה שאורן הטיל עליהם.
צ צליל לא מכוון1 New member 24/9/11 #195 במיוחד שזה בא מאורן שבכל לילה נכנס למיטה של אורטל בחדר הבנות. איתן דופק לו יותר מדיי חשבון. אולי דניאל ביקשה לישון עם איתן הלילה והוא סרב בגלל אורן ...
במיוחד שזה בא מאורן שבכל לילה נכנס למיטה של אורטל בחדר הבנות. איתן דופק לו יותר מדיי חשבון. אולי דניאל ביקשה לישון עם איתן הלילה והוא סרב בגלל אורן ...
E efrat800010 New member 24/9/11 #170 מה הקטע של איתן עם דניאל? הוא אמר לה אנחנו צריכים לדפוק חשבון וביא אמרה לו שנמאס לה כל הזמן לדפוק חשבון והוא אמר לה "עוד קצת".... "פה זה אחרת"... והתחיל לדבר על מי דופק חשבון ומי לא
מה הקטע של איתן עם דניאל? הוא אמר לה אנחנו צריכים לדפוק חשבון וביא אמרה לו שנמאס לה כל הזמן לדפוק חשבון והוא אמר לה "עוד קצת".... "פה זה אחרת"... והתחיל לדבר על מי דופק חשבון ומי לא
ס סול פולו New member 24/9/11 #178 קרה לכם שקינאתם במשהי מראליטי? אני לא יכולה כבר להסתכל על ליהי היא מושלמת מה איתן עשה שעיצבן את דניאל שמתם לב שהיא כועסת עליו הוא נהיה ממש רך ומתחנף אליה?
קרה לכם שקינאתם במשהי מראליטי? אני לא יכולה כבר להסתכל על ליהי היא מושלמת מה איתן עשה שעיצבן את דניאל שמתם לב שהיא כועסת עליו הוא נהיה ממש רך ומתחנף אליה?
S snake2000 New member 24/9/11 #196 את צוחקת? ליהי דומה לסוס. הדבר הטוב היחיד שאני יכול להגיד עליה הוא שהיא נאמנה כמו כלב טוב לבעליים האמיתיים שלה, קרן.
את צוחקת? ליהי דומה לסוס. הדבר הטוב היחיד שאני יכול להגיד עליה הוא שהיא נאמנה כמו כלב טוב לבעליים האמיתיים שלה, קרן.
E efrat800010 New member 24/9/11 #180 ../images/Emo254.gifבן רצה להחליף את הדי ג'י מסתבר שזה לא היה רעיון טוב...