שרשור ליסה אדלשטיין

Hieros Gamos

New member
הם לא אומרים בד"כ מה יהיה בשבוע

הקרוב או משהו? אנ'לא כל כך זוכרת איך זה בגיא פינס. אני חושבת ראיתי את זה פעם אחרונה לפני איזה שנתיים או משהו...כאילו,עד היום
בע רציתי לראות את זה

lightanddark

New member
לא הוא תמיד אומר מה יהיה

בתוכנית של אותו ערב... וחוץ מזה מתאים לו שיקראו לו "דה האוס" זה כמו "דה רוק"

Hieros Gamos

New member
לא, לא, לא!!

הכי קרוב שאני יכולה להציע לך זה the doctor is in the house שזאת בערך ה"בדיחה"/אמרה הכי חרושה בכל מה שקשור לתוכנית... מה שכן אני אקבל את the kid *מושפעת מפיק שאני קוראת
מומלץ אגב למרות שהוא קצת בעייתי ולוקח לו זמן להתעדכן...והוא על סופונה 2*

Kat111

New member
הראיון של ליסה + נעים להכיר ../images/Emo13.gif

שלום לכולם!! נורא שמחתי שמצאתי את הפורום המדהים הזה לפני יומיים, כשחיפשתי מידע על הביקור של ליסה בארץ... ועכשיו, כשנרשמתי ואני יכולה לכתוב הודעות, זה הזמן לומר המון ה מ ו ן תודה ל- paperdoll16 המקסימה על ששיתפת אותנו בחוויה שלך, ועל התמונות המדהימות!!
טוב, אז סתם כמה מילים עלי - אני חולה על האוס (קשה לנחש...) כבר שנה וחצי, ואוהבת בעיקר את יו לורי
(איך בכלל אפשר שלא???), את ליסה המדהימה ואת רוברט המתוק
. בקשר לראיון של ליסה מיום שישי, אני מתה כבר שישדרו אותו, אז שלחתי אימיילים לתוכנית של גיא פינס: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=92&lang=he כדי להודיע להם שכן, יש המון מעריצים של האוס בארץ, ושישדרו כבר
ובאופן כללי, כתבתי לפנאי פלוס [email protected] ולרייטינג [email protected] ,[email protected] ול"מלך הביצה" [email protected] - שממש חבל שהם לא כתבו שום דבר על ביקור שנמשך 10 ימים!! ואם יוכלו לתקן את זה...
טוב, אני מקווה שזה ישפיע, וכל מי שבא לו לשלוח איזה שורה או שתיים כדי להראות להם שאני לא המטורפת היחידה... (או שכן, אבל בואו נעמיד פנים לצורך העניין...)
זהו, אני אשמח נורא להצטרף לפורום... will you have me???
Kat

Kat111

New member
יש עדכון ../images/Emo70.gif ב-29/6 מתפרסם הראיון..

... של "פנאי פלוס" עם ליסה אדלשטיין!!!
קיבלתי בדיוק הרגע אימייל מהם
הם ממש מדהימים, חזרו אלי מה זה מהר

randomguy

New member
כנראה אומה טורמן דפקה אותנו ../images/Emo122.gif

בדיוק אומה טורמן היתה צריכה לבקר בארץ כשליסה אדלשטיין מבקרת, איזה תיזמן גרוע
אני חושב שבגלל זה לא שידרו את הראיון עם ליסה או שאולי זה רק נדחה ושישדרו מתישהו. בכל מקרה תודה ל paperdoll16

Kat111

New member
צודק לחלוטין!

כבר יומיים חצי תוכנית של גיא פינס זה על החתונה והכל... חבל"ז... מקווה שלא יהיה גם היום... וגם ההופעה של 50 לא ממש עוזרת...
פשוט תזמון ג ר ו ע

lightanddark

New member
לא נראה לי זה קשור

יש לגיא פינס מנהג להראות ראיונות עם אנשים שהיו בארץ רק אחרי שהם עזבו

randomguy

New member
אני לא נוהג לצפות בגיא פינס אבל

אפשר להניח שהביקור של אומה טורמן היה הרבה יותר גבוה בסדר העדיפיות של התוכנית מאשר הביקור של ליסה ולכן אומה דחקה את ליסה, אולי לגמרי, אולי רק למועד מאוחר יותר (בתקווה שבהמשך השבוע לא יהיה משהו חדש). הכל שאלה של תזמון. המנהג שסיפרת עליו הוא חדשות טובות
זה אומר שעדיין יש סיכוי שישדרו את הראיון! מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

lightanddark

New member
כמובן שישדרו אותו

השאלה היא מתי? אבל אם יש כתבה בפנאי פלוס אז זה גם בעיה כי עוד מנהג של מר פינס זה לשדר כתבות של פנאי פלוס יום או יומיים לפני צאת הגליון

randomguy

New member
זה אחלה ששתיכן יודעות מה הולך עם

גיא פינס ופנאי פלוס וכו'. אני מתכוון ל Kat111 ו lightanddark, תמשיכו לספר לנו דברים בכל מה שקשור בהאוס גם בעתיד. אני באופן אישי אודה מאוד מאוד לכל מי שיודיע לי על דברים שקשורים בג'ניפר מוריסון (קמרון)
ולא נשכח להזכיר שהקרדיט על הסיפור של הביקור של קאדי כולל תמונות הולך ל paperdoll16.

Hieros Gamos

New member
אנשים עם הוט, כשזה ישודר, תגידו

שנתפוס את השידור החוזר. נמאס לי לרוץ לסבתא כל ערב

Kat111

New member
מצטרפת לבקשה, יש מישהו שרואה כל יום

ומוכן לקחת על עצמו להודיע?? אסור לי לפספס את זה!

למעלה