שרשור למשדר-הצבעות הדחות-למי אתם?

lantora

New member
לפחות לדעתי..היא יצרה לעצמה "לוק אישיותי" מ

מסוים-ונכון שאיתן וכנראה עוד כמה יוכלו לראות את זה כמו שאתם אומרים אבל לריכוליות וגם לחלק מהקהל זה יהיה "מעניין".. אנשים שופטים מאד מהר..

קשקשה9

New member
אני סומכת על קהל המסמסים -מעתיקה לך

מה אני חושבת לגבי "הפאדיחה" ‫כולנו עשינו בעברנו דבר אחד או שניים שמתאים‬ להגדרה פאדיחה,ככה זה כשצעירים ,וזה רק מעצב אותנו אגב היא סיפרה לאיתן על הקליפ הזה בהומור עצמי

לונדרון

New member
אז התייחסות שלך היא ל

השלכות שיכולות להיות לקליפ, לא לקליפ עצמו. ייתכן שאם באמת יקרינו את הקליפ בוילה ולא רק לקהל, זה יכול להעלות שאלות לגבי היעדים של דניאל בחיפוש אחר פרסום וקידום אישי. אבל עד כמה שזכור לי, על הקליפ האחר (המלכה של חיי או משהו כזה), שהוא פחות מוצלח לדעתי, דניאל סיפרה לאיתן מזמן. לא ניכר שהוא התרגש (לחיוב או לשלילה) מהעניין. מצד שני, הקרנת הקליפ לקהל הרחב, יכולה להתפרש כניסיון מצד ההפקה להטות את האהדה מדניאל ואז זה עלול לחזור להפקה כבומרנג. בכל מקרה, הקליפ עצמו לא בדיוק פדיחה

../images/Emo41.gifמה סדר העדיפות שלכם?../images/Emo41.gif

אני למשל רוצה שקודם כל... קרן אתי ענבר איילת ליהי אח"כ כבר לא אכפת לי.

ליאורי13

New member
דניאל ואורטל

אולי גם לליז, כדי שהשלישיה שוב תעמוד להדחה לגבי אורטל, , אני רוצה לתת לה בוסט, משום מה נראה לי שהיא תעשה מהלך מעניין

adiyon2

New member
אני מקווה שאתי תלך ראשונה, אחריה ליהי ורק אז

ענבר. למרות שאז אנחנו עושים לקרן את החיים קלים יותר. אולי עדיף להשאיר את אתי בוילה שתשגע את קרן ותוציא ממנה את כל הרוע ורק לאחר שכולם יראו את הפרצוף האמיתי של קרן להעיף לה את אתי וליהי.

למעלה